Horde Zla, sa Sjevera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dokaze molim i da se pridruzimo hajci da sve otjeramoroccosiffredi je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:35Sve je kriv Mirvić i Ibraković, Zekić i igrači su izvođači radova. Prodali ste Vedrana.
Horde Zla, sa Sjevera![]()
Ako je on ovo javio igracima i upravi radi ovog sto se sad desilo protiv SB, nek odlazi jos jedan dokaz da je pickurina veca nego sto sam mislio.roccosiffredi je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:19Zekić odlazi na kraju sezone. Odraditi će ovo što je ostalo. Igrači i svi u klubu su obaviješteni.
Manjina ste sa tim uprava napolje,podrska igracima i sefu maksimalna!HyperOS je napisao/la: ↑12 maj 2025, 16:47Sta se imaju oglasavati, prodali su Vedrana. Sa ovom upravom kluba nema se vise sta pricati.EastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:27Sto se horde ne oglasavaju? Ako nista bar ti sto nisu znali. Jos uvijek je ljaga na ime kluba
UPRAVA NAPOLJE.
Pitajte po hercegovini po kladionicama koliko se na dvojku uplacivalo. Svi imamo nekog iz odredjenij djelova drzave.
UPRAVA NAPOLJE!
Odlazi Mirvicu, prodao si ime Vedrana. Prodao si se ubicama.
Izvodjaci radova tj saucesnici jel a vamo pruza se podrska igracima i SŠ jel, koji ste vi pokemoni raspaliroccosiffredi je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:35Sve je kriv Mirvić i Ibraković, Zekić i igrači su izvođači radova. Prodali ste Vedrana.
A blokiran mi je odavno, muka mi od njegovih postova. Nemojte ga više citirati, ljubi vas brat.
Ma ne odgovaraj ovom bolesniku,lik 3 posta vrti ovdje i na klixu konstantno. Svaka grupa stiti klub,samo kod nas kontra pa cak i na forumu,ja nisam vidio navijaca ili grupu koja pise da im tim stima tekme.Aduka87 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:44Izvodjaci radova tj saucesnici jel a vamo pruza se podrska igracima i SŠ jel, koji ste vi pokemoni raspaliroccosiffredi je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:35Sve je kriv Mirvić i Ibraković, Zekić i igrači su izvođači radova. Prodali ste Vedrana.
Javno optuživanje bez pokrića nije zabluda?
Ja mislim da je nama pogrešni Mehmedović u prvim timu…obrijanopile je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:51Ne znam da li je netko ranije napisao Vrban i Mehmedovica su dali po dva pogotka u pobjedi BIH U17 nada San Marinom od 5:0. Ovo je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Jos jedna potvrda dobrog rada u Akademiji. Svaka čast momci
Drug, sto rekao Ramo Isak ti nisi juce , ti si prekjuce. Ponavljamo se, sve ce se znati za nekoliko dana. Činjenica je da većina iz Udruženja nije znala za objavu i da je "na kvarno" pokusana smjena uprave blateci ime FKSarajeva i da ce se tačno znati ko je to uradio. Idemo po KUP, a petekolonasi neka jedu svoja m.uda.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 17:56A ako je bio to neki dogovor da im damo 3 boda za kup, pali smo kurcu za usi.. ako mi nemozemo pobjedit u 2 je utakmice SB, otjerat ZZ odma i dovest klafurica. Ako sa onakvim igracima i igrom primora upravu da trguje bodove za kup, SB treba da bistu postavi ispred pecare onom ciganu Klafuricu
Dosli na svoje i vi...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:14Možda se neki nece samnom slozit i mozda ce me pljuvat ali sa Zekicem koji se dobro i nosio sa svime sto Sarajevo nosi , samo jos su uspjeli r. Dzeno Uscuplic i Husref i realno oni su jedini koji su uspjeli to odraditi kako treba , pogotovo Dzeno i Husref . Tako da ne treba zacudit ako bi se desilo nekim slucajem ZZ ode ( što naravno ne bih volio ) da ce izbor pasti na Husrefa
Trenutno korisnika/ca: Crni21, fks74, Google Adsense [Bot], johntravolta123, keli, mosarajvosa83, muhamedhulk, Pitaristok, Rule_hz, Sazg, Seipronto, senad82 i 102 gosta.