na rivalsku grupu - ne mislim na vasu, nego na nasu koja je vama rivalska a dala je materijala za komentare.Virtu4l je napisao/la: ↑12 maj 2025, 15:19Pazi, niko od nas se ne naslađuje ni blizu koliko bi trebali, jer realno ovo je nešto do sad neviđeno u našem fudbalu a vjerovatno i mnogo šire. Evo uzmi mene kao primjer, ja koji najviše zajebavam navijače Sarajeva, ovu situaciju skoro da i ne spominjem, čak me je natjerala da ozbiljno diskutujem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14gore je sto se kone nasladjuje a sve iz rezije rivalske navijacke grupe. da ne vjerujes.
Da je kojim slučajem obrnuta situacija od vas se ne bi moglo živjeti i siguran sam da ćeš se složiti sa mnom.
Ta objašnjenja su malo komična, od onih da im je hakovan profi pa do ovoga da je nešto režirala rivalska grupa.
Znaš šta mi je frapantno u svemu ovome? Ogromnoj većini navijača Sarajeva nije problem ono o čemu su pisali iz UNFKS, njima je problem što se to saznalo. Bukvalno kao lopov koji se ne kaje što je krao nego se kaje što je uhvaćen.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2025, 14:14Sad su pare tu, Mirvic ako uspije udariti temelje Sarajvu kakvo svi zelimo, ledzenzs, ovi oni, nece prismrditi klubu. U tom je kvaka po meni, i sva se sredstva koriste, pa i nas pokojni brat Vedran Puljic u svrhu tog cilja.
Temelji se evo udaraju skoro 12 godina, ali nikako da se udare. Mirvić završava svoju četvrtu sezonu na čelu kluba i još uvijek se priča o nekom udaranju temelja? Svaki od vas koji ima i minimum insajderskih informacija iz kluba zna kakva je stvarna situacija. Takvih ljudi ima i na ovom forumu i oni nisu nešto pretjerano glasni, sa razlogom.
problem je velikoj vecini, ne sto se krade i saznalo se, nego sto nema smisla ni logike. Ja i dalje smatram da smo mi bili jedni od rijetkih koje su preko saveza, sudija, morali biti usutkati ili skresanih krila jer sa finasijama smo pokusali da se bodemo s rogatima.
sto se tice temelja, na nasu zalost a vasu radost, mi u ovih 12 godina pokusavamo evo treci put da udarimo temelje, a sada ih je bilo najteze uraditi radi unazad protracenog vremena i svih projekata koji su propali. tj, sve je manje vremena radi nezadovoljnih navijaca - jer investitor je tu a gdje su lige prvaka.
a niko se ne pita, kako je koja uprava radila i gurala prst u oku tom investitoru da je jednom od njih samo ostalo da pokupi prnje, izvuce minimum i kaze ko vas yebe muljatori. da ne idem u detalje, ti to fino sve razumijes.
ni selimovici i svita, pa ni sabrina nisu isli i radili ovako kako je pokusao Mirvic, da Bogdo jesu danas bi vam bjezali 5 trofeja, ovako od srijede tek 1.