FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tek vidim koliko ima negativnih komentara na fb . Pa Jel moguce da ima ovoliko dusmana medju nama
Kume mislis medju vama (tebi) ili generalno u drustvu ?EastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:02Tek vidim koliko ima negativnih komentara na fb . Pa Jel moguce da ima ovoliko dusmana medju nama
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Varijantas8
- Kontakt:
Meni je najviše žao u ovoj situaciji Zekića, naravno i Kluba mi je žao ostat će mrlja, ali će se oprati dovoljno da se izađe na čistac s ovom situacijom.
Nije mi žao što bi i Mirvic mogao moža prepustiti nekom drugom vođenje Kluba, jer otkako je Tan došao samo nam prebacuje partnere, jer ako smo uboli Zekića nakon osmog pokušaja, možda i Tan ubode Predsjednika nakon 5 pokušaja. Jer ako Tan digne ruke, bez adekvatne zamjene, tu nam je i kraj.
Zato treba završiti s ovom pričom dok Klub konkretno ne reaguje. A mi MORAMO biti ujedinjeni.
Nije mi žao što bi i Mirvic mogao moža prepustiti nekom drugom vođenje Kluba, jer otkako je Tan došao samo nam prebacuje partnere, jer ako smo uboli Zekića nakon osmog pokušaja, možda i Tan ubode Predsjednika nakon 5 pokušaja. Jer ako Tan digne ruke, bez adekvatne zamjene, tu nam je i kraj.
Zato treba završiti s ovom pričom dok Klub konkretno ne reaguje. A mi MORAMO biti ujedinjeni.
Tuši ovde treći dan, cijeli dan i kaže jel moguće da ima ovoliko dušmana među nama, kao njemu je dozvoljeno da pljuje, a ostali ručnu neka dignu.NazorUso je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:06Kume mislis medju vama (tebi) ili generalno u drustvu ?EastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:02Tek vidim koliko ima negativnih komentara na fb . Pa Jel moguce da ima ovoliko dusmana medju nama
- Varijantas8
- Kontakt:
FB je centrala botova. Nije relevantno al to ljudima nameće mišljenje nažalost.EastMadness je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:02Tek vidim koliko ima negativnih komentara na fb . Pa Jel moguce da ima ovoliko dusmana medju nama
Trebamo biti ujedinjeni, ali čim sjever povuče neki potez, svi s te tribine odmah bivaju nazivani narkomanima i klošarima, iako je vrlo vjerovatno da mnogi od njih imaju više škole od 90% navijača s istoka npr. — ali hajde, na hajr.
Na hajr klubu, grupi o glavu. Kako dusmanski radili, tako i zavrsili

- Varijantas8
- Kontakt:
.
Nije bitno jel na sjeveru akademac ili da ima samo osnoovnu, poruka sa te tribine ima moć i zvanični stav, istok ne mozes porediti niti sa jednom tribinom na svijetu.
- skullcrusher
- Kontakt:
Daj dokaz i tjt, moglo je bez objave klub je osramocen od najvatrenijih navijaca. Sramota i uzas, vruca glava ili licni interes mada sve vise raje misli da je ovo drugo su nanijeli ogromnu stetu klubu. Ogromna steta. Nema vise da Borcas stima ni Zrinjski, nasi navijaci su optuzili nas klub i tu se sva prica zavrsava sve oci od sad su na nama. Hvala i doviđenja. To ti je realnost pa ti kako hoces, naravno da se ne smije stimati pogotovo sa listicom ali ovo se ovako ne radi, niste svjesni sta je klubu urađeno. Bas nekog zaboli da ide i pita sto su objavili. Objavljeno je i kraj uzas i sramota.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Cestitke forumasima,zaspinovali ste do neba. Zahvaljujuci pomalo nespretno srocenom saopstenju HZ ,okrenuli ste pricu protiv HZ a nije HZ uopste problem u svemu ovome. Problem je Zoran Zekic.
Prije utakmice i bez saopstenja ,krenula je prica da je namjesteno i od dusmana sa periferije grada ,kao i od nekih 'unutrasnjih' izvora.
Tu je pricu trebalo sasjeci i dokazati da je laz i kleveta. A dokazati se moglo samo pobjedom nad Sirokim. Subotnja utakmica je odlucivala o trecem mjestu u prvenstvu,zbog zalosnih okolnosti,inace nam je jako bitna a osim toga zbog kleveta i ogovaranja koje su vec uveliko kruzile,ta utakmica nam je branila obraz i cast. Ta se tekma morala pobijediti,makar svi izginuli.
I onda ona nedojebana pizdetina od covjeka-Zoran Zekic izvede treci tim. Sto je samo pokazatelj ,da taj lik nema nikakvog osjecaja za Sarajevo i klub i grad i da je zalutao u trenerski posao. Nas treci tim se tesko moze nositi sa Sirokim,sto je svakom laiku jasno ali nije 'trenerskom magu' sa hrvatskog biroa za nezaposlene. Znaci za sve price o prodaji i namjestanju nisu krive HZ ,nego Zoran Zekic. On nas je svojom gluposcu i nesposobnoscu uvalio u ovo,uprljao nam obraz za vjeke vjekova. Treba ga sutati nogom u smrdljivo dupe,sve do PM odakle je na nazalost izlijegao.
Sad ako je pizda izjavila da preuzime odgovornost,za to valjda imaju i posljedice a to je vec pomenuto tjeranje u PM.
Prije utakmice i bez saopstenja ,krenula je prica da je namjesteno i od dusmana sa periferije grada ,kao i od nekih 'unutrasnjih' izvora.
Tu je pricu trebalo sasjeci i dokazati da je laz i kleveta. A dokazati se moglo samo pobjedom nad Sirokim. Subotnja utakmica je odlucivala o trecem mjestu u prvenstvu,zbog zalosnih okolnosti,inace nam je jako bitna a osim toga zbog kleveta i ogovaranja koje su vec uveliko kruzile,ta utakmica nam je branila obraz i cast. Ta se tekma morala pobijediti,makar svi izginuli.
I onda ona nedojebana pizdetina od covjeka-Zoran Zekic izvede treci tim. Sto je samo pokazatelj ,da taj lik nema nikakvog osjecaja za Sarajevo i klub i grad i da je zalutao u trenerski posao. Nas treci tim se tesko moze nositi sa Sirokim,sto je svakom laiku jasno ali nije 'trenerskom magu' sa hrvatskog biroa za nezaposlene. Znaci za sve price o prodaji i namjestanju nisu krive HZ ,nego Zoran Zekic. On nas je svojom gluposcu i nesposobnoscu uvalio u ovo,uprljao nam obraz za vjeke vjekova. Treba ga sutati nogom u smrdljivo dupe,sve do PM odakle je na nazalost izlijegao.
Sad ako je pizda izjavila da preuzime odgovornost,za to valjda imaju i posljedice a to je vec pomenuto tjeranje u PM.
Iskreno ne bi mi bilo zao Zekica da oda ode iz vise razloga. Jeste on covjek gospodin i ima harizmu, i Sarajevo je dosta trcalo pod njegovom komandom, ali...Nemamo nikakvu igru. Ko god kaze da mi igramo neki fudbal pod Zekicem, taj veze s fudbalom nema. Pa mi ne znamo da iznesemo loptu kad nas stisne malo jaca ekipa. Samo je nabij naprijed, pa ako se lopta poslije skoka odbije Keremhu ili Guliju. I dosta je kikseva imao, pa na Kosevu nismo nikog pobjedili osim Zelje. Treba nam neko s kim cemo igrati 4-3-3 formaciju.
Ne znam zašto se ne može porediti, bio sam jednom u životu na toj tribini, prije 6–7 godina, i tada sam se zakleo da više nikada neću kročiti tamo dok sam živ. Takve psovke upućene našim igračima nikada u životu nisam čuo.Varijantas8 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:16.
Nije bitno jel na sjeveru akademac ili da ima samo osnoovnu, poruka sa te tribine ima moć i zvanični stav, istok ne mozes porediti niti sa jednom tribinom na svijetu.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bude se pljuvaci i branioci hz
Postoje samo tri opcije u svemu ovome.
Saopštenje je sastavio:
A. Dušman kluba sa ličnim interesima
B. Neko dobro spucan nekom gadnom gudrom
C. Neko dijete koje ne veže dva i dva
Sve opcije su otvorene.
Za ove botove koji podržavaju ovo saopštenje znamo da ne postoje nikakvi relevantni dokazi osim ako dokaz nije da je neki bijednik osvojio 100 KM na kladionici. Doduše možda je to nekima dovoljno da se popišaju po voljenom klubu. Pozz
Saopštenje je sastavio:
A. Dušman kluba sa ličnim interesima
B. Neko dobro spucan nekom gadnom gudrom
C. Neko dijete koje ne veže dva i dva
Sve opcije su otvorene.
Za ove botove koji podržavaju ovo saopštenje znamo da ne postoje nikakvi relevantni dokazi osim ako dokaz nije da je neki bijednik osvojio 100 KM na kladionici. Doduše možda je to nekima dovoljno da se popišaju po voljenom klubu. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- Varijantas8
- Kontakt:
Zekic snosi krivicu sto nije stavio najjacu postavu, al on kao profesionalac ulazi hladne glave u utakmice za razliku od nas. Nasa druga postava mora biti konkurentna svakoj ekipi u ligi, mi smo fulili zicere, njih 4 minimalno. Jesu i igraci umjesani?Njima je pruzena podrska.Antikloc je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:20Cestitke forumasima,zaspinovali ste do neba. Zahvaljujuci pomalo nespretno srocenom saopstenju HZ ,okrenuli ste pricu protiv HZ a nije HZ uopste problem u svemu ovome. Problem je Zoran Zekic.
Jos imamo revans yeben, i velez u ligi.Zekic je bio samo racionalan.
Njihov gol je anomalija u onoj utakmici. SB nije mogao losije odigrat od one u kupu gdje smo bili dominantni.
I HZ nije problem, neko pojedanc ili par njih.
Zadnja izmjena: Varijantas8, dana/u 12 maj 2025, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
To je to. Prodale im komšije priču, ispali glupi.Antikloc je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:20Cestitke forumasima,zaspinovali ste do neba. Zahvaljujuci pomalo nespretno srocenom saopstenju HZ ,okrenuli ste pricu protiv HZ a nije HZ uopste problem u svemu ovome. Problem je Zoran Zekic.
Što su tjerali, tjerali su
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Koliko dugo su ljudi spremni glumit "navijače" da bi prvom prilikom hraknuli i popljuvali.
Da pojasnim:
Da pojasnim:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ti su mu svakako rekli poslije Borca da zanemari ligu, uzme derbi i osvoji kup. Ispoštovalo se sve. To sto oni imaju milion struja između sebe, boli me neka stvar, ugled Sarajeva se ne smije dirati.Varijantas8 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:28Zekic snosi krivicu sto nije stavio najjacu postavu, al on kao profesionalac ulazi hladne glave u utakmice za razliku od nas. Nasa druga postava mora biti konkurentna svakoj ekipi u ligi, mi smo fulili zicere, njih 4 minimalno. Jesu i igraci umjesani?Njima je pruzena podrska.Antikloc je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:20Cestitke forumasima,zaspinovali ste do neba. Zahvaljujuci pomalo nespretno srocenom saopstenju HZ ,okrenuli ste pricu protiv HZ a nije HZ uopste problem u svemu ovome. Problem je Zoran Zekic.
Jos imamo revans ****, i velez u ligi.Zekic je bio samo racionalan.
Njihov gol je anomalija u onoj utakmici. SB nije mogao losije odigrat od one u kupu gdje smo bili dominantni.
I HZ nije problem, neko pojedanc ili par njih.
- Varijantas8
- Kontakt:
Pa i ja istocurvanord je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:22Ne znam zašto se ne može porediti, bio sam jednom u životu na toj tribini, prije 6–7 godina, i tada sam se zakleo da više nikada neću kročiti tamo dok sam živ. Takve psovke upućene našim igračima nikada u životu nisam čuo.Varijantas8 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 19:16.

Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987, Sazg, Vanja8 i 7 gostiju.