Ja te godisnje nisam ni vadio, tek cu sad izvaditi ovaj dvomjesecniPuma je napisao/la:Joj jesu zaebali sa ovim studentskim iskaznicama, umjesto k'o prosle godine da daju godisnju, oni izvode sa nekim dvomjesecnim iskaznicama
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- neutralan__
- Kontakt:
Gdje ti je mladost??Megamon je napisao/la:A jeste hladno u pm,ima da se zaledim na tekmi
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
U gacamaneutralan__ je napisao/la:Gdje ti je mladost??Megamon je napisao/la:A jeste hladno u pm,ima da se zaledim na tekmi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:U gacamaneutralan__ je napisao/la:Gdje ti je mladost??Megamon je napisao/la:A jeste hladno u pm,ima da se zaledim na tekmi
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- DAVID VILLA
- Kontakt:
sto me nervira ovat net,samo stopa
.....jedva uso i na forum....

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Meni tako nekad, samo ga istekam i sve ok budeDAVID VILLA je napisao/la:sto me nervira ovat net,samo stopa![]()
![]()
![]()
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma ovo meni valjda stopa jer ce kisa uskoro,nesto se naoblacilo,a tako me pocne zezat malo prije nego bude nevrijemeasylum je napisao/la:Meni tako nekad, samo ga istekam i sve ok budeDAVID VILLA je napisao/la:sto me nervira ovat net,samo stopa![]()
![]()
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
loš dan,loš,belaj
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 16 apr 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
Jos 13 dana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Joj so mrzim ovu djecu koja seru ko volovi.
Danas mi igramo basketa i ovaj jedan mladi od mene 2 godine izgubio i treba izac,pobjednik ostaje.Sad ko sebi frajer nece izaci iz terena i sere kad mi krenemo igrati.Uglavnom,neda nam da igramo.Jedno prije dvije godine me on izmlatio i misli da je i dalje frajer.Kreno me je*avat i je*ava on nikad stat.Prije tog smo bili jedni od boljih drugova.Ja mu reko da ne ide vise sa mnom na kafu jer me sramoti(stalno se seljaka) i on mi poslije tog pode psovat nanu.Ja ga opominjem,al on i mater psuje.Hajd ja trpim,al on uze neku plitku pa me udari po ruci.Hajd i to moze proc,al kad mi je opsovao sestru onda sam ja stupio na scenu.Kreno ga ja udarat i on odmah za kamen i bacaj i bacaj,a ja samo izbjegavam ono kamenje.I bas uze onaj najveci kamen precnika 10 cm i pogodi bas s tim najvecim u dlan.Ja ga zaganjo i on pobjeze kuci.Sve se smirilo,ja i ovaj jos jedan igramo basketa,kad oni vodi brata starijeg jedno 5 godina od mene.Znam da ce me udariti i vec sam bio spreman za to.Medutim,pogrijesio sam i pode mi vazit sto sam ga udario i slicno.Ja se bacio u odbranu,''nisam ja prvi poceo,on je,evo ti dokaz covjek'' i slicno.Al kad mi na kraju rece ''nek ti kaze sta god,nek ti ospuje sta god,ne smijes ga udarati'' i rece mi da mogu ic.Sta cu ja tu nemam sta vise,ne zelim belaj i ja i ovaj jaran odemo kuci. Eto koliko nenormalne djece ima. ccc
Danas mi igramo basketa i ovaj jedan mladi od mene 2 godine izgubio i treba izac,pobjednik ostaje.Sad ko sebi frajer nece izaci iz terena i sere kad mi krenemo igrati.Uglavnom,neda nam da igramo.Jedno prije dvije godine me on izmlatio i misli da je i dalje frajer.Kreno me je*avat i je*ava on nikad stat.Prije tog smo bili jedni od boljih drugova.Ja mu reko da ne ide vise sa mnom na kafu jer me sramoti(stalno se seljaka) i on mi poslije tog pode psovat nanu.Ja ga opominjem,al on i mater psuje.Hajd ja trpim,al on uze neku plitku pa me udari po ruci.Hajd i to moze proc,al kad mi je opsovao sestru onda sam ja stupio na scenu.Kreno ga ja udarat i on odmah za kamen i bacaj i bacaj,a ja samo izbjegavam ono kamenje.I bas uze onaj najveci kamen precnika 10 cm i pogodi bas s tim najvecim u dlan.Ja ga zaganjo i on pobjeze kuci.Sve se smirilo,ja i ovaj jos jedan igramo basketa,kad oni vodi brata starijeg jedno 5 godina od mene.Znam da ce me udariti i vec sam bio spreman za to.Medutim,pogrijesio sam i pode mi vazit sto sam ga udario i slicno.Ja se bacio u odbranu,''nisam ja prvi poceo,on je,evo ti dokaz covjek'' i slicno.Al kad mi na kraju rece ''nek ti kaze sta god,nek ti ospuje sta god,ne smijes ga udarati'' i rece mi da mogu ic.Sta cu ja tu nemam sta vise,ne zelim belaj i ja i ovaj jaran odemo kuci. Eto koliko nenormalne djece ima. ccc
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Brat mu još gori trollsikirica je napisao/la:Joj so mrzim ovu djecu koja seru ko volovi.![]()
I ja sam bio u sličnim situacijama
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
dajte linkova za Siti-Junajted 
hahaha jesi ckapisikirica je napisao/la:Joj so mrzim ovu djecu koja seru ko volovi.![]()
Imal ko kakav lijek za tracenje vremena 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ja ovdje ne vidim da sam ckapi.Mozda ovo sto sam otiso kuci,ali da sam ostao znam da bi bilo jos belaja.mangupp je napisao/la:hahaha jesi ckapisikirica je napisao/la:Joj so mrzim ovu djecu koja seru ko volovi.![]()
Danas mi igramo basketa i ovaj jedan mladi od mene 2 godine izgubio i treba izac,pobjednik ostaje.Sad ko sebi frajer nece izaci iz terena i sere kad mi krenemo igrati.Uglavnom,neda nam da igramo.Jedno prije dvije godine me on izmlatio i misli da je i dalje frajer.Kreno me je*avat i je*ava on nikad stat.Prije tog smo bili jedni od boljih drugova.Ja mu reko da ne ide vise sa mnom na kafu jer me sramoti(stalno se seljaka) i on mi poslije tog pode psovat nanu.Ja ga opominjem,al on i mater psuje.Hajd ja trpim,al on uze neku plitku pa me udari po ruci.Hajd i to moze proc,al kad mi je opsovao sestru onda sam ja stupio na scenu.Kreno ga ja udarat i on odmah za kamen i bacaj i bacaj,a ja samo izbjegavam ono kamenje.I bas uze onaj najveci kamen precnika 10 cm i pogodi bas s tim najvecim u dlan.Ja ga zaganjo i on pobjeze kuci.Sve se smirilo,ja i ovaj jos jedan igramo basketa,kad oni vodi brata starijeg jedno 5 godina od mene.Znam da ce me udariti i vec sam bio spreman za to.Medutim,pogrijesio sam i pode mi vazit sto sam ga udario i slicno.Ja se bacio u odbranu,''nisam ja prvi poceo,on je,evo ti dokaz covjek'' i slicno.Al kad mi na kraju rece ''nek ti kaze sta god,nek ti ospuje sta god,ne smijes ga udarati'' i rece mi da mogu ic.Sta cu ja tu nemam sta vise,ne zelim belaj i ja i ovaj jaran odemo kuci. Eto koliko nenormalne djece ima. ccc![]()
Pametniji popusta.
Igraj CSPortillo je napisao/la:Imal ko kakav lijek za tracenje vremena
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ma nemam nijedne igrice, pogotovo to sranje*p!p!t@* je napisao/la:Igraj CSPortillo je napisao/la:Imal ko kakav lijek za tracenje vremena![]()
![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Ja ovdje ne vidim da sam ckapi.Mozda ovo sto sam otiso kuci,ali da sam ostao znam da bi bilo jos belaja.
Pametniji popusta.
[/quote]
ckapi popusta
, djaba da je jaci 6 puta od mene ja mu ne bih dozvolio da me tako ponizi
Pametniji popusta.
ckapi popusta
Onda bi dobio batine i tako jos gore bio ponizenmangupp je napisao/la:Ja ovdje ne vidim da sam ckapi.Mozda ovo sto sam otiso kuci,ali da sam ostao znam da bi bilo jos belaja.
Pametniji popusta.
ckapi popusta, djaba da je jaci 6 puta od mene ja mu ne bih dozvolio da me tako ponizi
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja ne zelim belaja sa seljacima koji ne znaju nikakvu tehniku udaranja.Bijem se i sa starijim od njeg,ali na treningu. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.