To ti je kad nemaš podrške saigraca, pa pogines u oba pravca, zato se i glavi igrači povrijede ozbiljno.
Sve što je moglo krenuti po zlu, krenulo je. Imali smo lude sreće sa povredama prošle sezone, teško je bilo za očekivati da se nastavi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
To ti je kad nemaš podrške saigraca, pa pogines u oba pravca, zato se i glavi igrači povrijede ozbiljno.
Ne bih ja otpisao ove pacerse, niko ih ne smatra ozbiljno a izbacuju ekipe i ove i prosle godine. Lani su izbacili Knickse, mada Knicksi su favoriti. 1994 opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:21nema Tatuma do 2027. ako se to ispostavi tacnim
NY - Min finale![]()
Ako bude najgore, sve se mijenja pokušati tankati za Boozera.alemsa je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:23Ne bih ja otpisao ove pacerse, niko ih ne smatra ozbiljno a izbacuju ekipe i ove i prosle godine. Lani su izbacili Knickse, mada Knicksi su favoriti. 1994 opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:21nema Tatuma do 2027. ako se to ispostavi tacnim
NY - Min finale![]()
![]()
Eh ako ovo bude ahilova, mogao bi i Boston drugim putem, tj. mogao bi Brown biti dostupan za trade![]()
Preozbiljna je Indiana ekipa, iako je prosle sezone bilo 4-0 za Boston u seriji protiv njih, ni jedna im ekipa nije vise problema napravilaalemsa je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:23Ne bih ja otpisao ove pacerse, niko ih ne smatra ozbiljno a izbacuju ekipe i ove i prosle godine. Lani su izbacili Knickse, mada Knicksi su favoriti. 1994 opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:21nema Tatuma do 2027. ako se to ispostavi tacnim
NY - Min finale![]()
![]()
Eh ako ovo bude ahilova, mogao bi i Boston drugim putem, tj. mogao bi Brown biti dostupan za trade![]()
Vjerujem da bi na ljeto onda trejdali i Jruea i Porzingisa, umjesto samo jednog, i ne bih se iznenadio da se Horford penzionise npremir18 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:26Ako bude najgore, sve se mijenja pokušati tankati za Boozera.alemsa je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:23Ne bih ja otpisao ove pacerse, niko ih ne smatra ozbiljno a izbacuju ekipe i ove i prosle godine. Lani su izbacili Knickse, mada Knicksi su favoriti. 1994 opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:21nema Tatuma do 2027. ako se to ispostavi tacnim
NY - Min finale![]()
![]()
To je šbb kbb priča. Vjerovatno ti ne trebam spominjati procenat prolaza ekipe koja povede 3-1.alemsa je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:19Jesu ali Boston bi vjerovatno dobio game 5, pa bi game 6 odlucila seriju. Ovako je gotovo.TripleThreat je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:17Ma bili su Knicksi na +9 3 minute do kraja... Nadam se da nije ahilova Tatumu, strašan je bio noćas.
Ako prođu i Knicksi i Pacersi, nadam se da će ovaj put zdravi Knicksi biti. Prošle godine im je falilo bukvalno pola rotacije. Randle, OG, Mitch, Bogdanović i Brunson slomio ruku u sedmoj utakmici.alemsa je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:23Ne bih ja otpisao ove pacerse, niko ih ne smatra ozbiljno a izbacuju ekipe i ove i prosle godine. Lani su izbacili Knickse, mada Knicksi su favoriti. 1994 opetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:21nema Tatuma do 2027. ako se to ispostavi tacnim
NY - Min finale![]()
![]()
Upratio si da ga zovem doktor i da sam najavio Knickse u finalu. Najbolje znas da jako rijetko grijesim.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:13Navijam za Knickse do kraja PO, zaslužili su ovi njihovi jadni navijači prsten, a i zbog genijalca Brunsona
Ne mogu da vjerujem da ću ovo reći, ali ću biti prinuđen navijati za DenverMogli je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:37Upratio si da ga zovem doktor i da sam najavio Knickse u finalu. Najbolje znas da jako rijetko grijesim.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 maj 2025, 04:13Navijam za Knickse do kraja PO, zaslužili su ovi njihovi jadni navijači prsten, a i zbog genijalca Brunsona![]()
Bice tesko u finalu protiv Oklahome al doktora i Thibsa nikad ne treba otpisati. Mozda moj drug Triple bude slavio na kraju. Tipuje 30-70 sanse u korist OKC tu.![]()
2019-2020. Raptors lost 2nd round vs. Celtics 4-3,
2020-2021. Lakers lost 1st round vs. Suns 4-2,
2021-2022. Bucks lost 2nd round vs. Celtics 4-3,
2022-2023. Warriors lost 2nd round vs. Lakers 4-2,
2023-2024. Nuggets lost 2nd round vs. Timberwolves 4-3,
2024-2025. Celtics losing 2nd round vs. Knicks
Da, možda i prođu Celticse ako ostanu bez Tatuma, ali to ne mijenja činjenice. Meni je stvarno žao ako si ti ubijeđen u suprotno.
Koliko je to pauze?
Sljedeće sezone neće zaigrati, znači od 2026/27
Bez svog prvog igraca ne bi mogao niko,oni se jos kroz utakmicu i odlicno drze.Da i ovamo izbacis Edwardsa isprasili bi ih Warriorsi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.