sto su je olako shvatili. Jel tebi kaze sef na poslu, kolega taj zadatak nije prioritet, i ti ga ostavis. I sutra ti dodje, ide minus na platu jer si taj zadatak stavio u stranu?! A isti ti sef to rekao.NoProfit je napisao/la: ↑13 maj 2025, 11:10Nije problem što su slabo odigrali, nego što su je olako shvatili. To je razlika.napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 11:02Sad kriv Zekic za sve, ljudi prosle godine dodjose na Kosevo, s navijacima, popisase nas hladno. Sta bi sa onim "U Sarajevo svratite kad mu.da stisnete"? Stisnuli, dosli, sta se desilo? Nista. Jesmo li svi mi tad na tribinama bili dusmani kluba jer smo pustili da NAVIJACI koji pjevaju "javi se" dodju na Kosevo da navijaju? Al problem je slabo odigrana utakmica protiv ekipe gdje takodje igraju likovi koji nisu bili rodjeni u taj vakat. Smijesno.
zato je olako shvacena utakmica. Iduci put nek grupa bude mudrija i nek ne izlijece pred ekipu sta im je bitno sta nije.
Ja da sam se pitao, nikad ali bas nikad im ne bi izustio - liga u drugi plan. Pa se to ne bi i desilo. Nego ti kazes, hocemo derbi i kup (90% osvojen) i kad to ispunimo, sad trazimo nesto sto smo sami amnestirali... dajte ba ljudi, sta je ovoj drzavi, ovom narodu, ovim ljudima? Jesmo li normalni i zasto nismo.
budite slobodni, otvorite se ovdje na pdfu i pisite sta vas muci u zivotu. Mozda neko moze pomoci, samo nemojmo biti kamikaze, ali naopasnije po nas same.
Ima li kakav navijac da je profesionalno efendija, da se prouci Jasin, ili nesto... ili nekog od franjevaca.. ili kurban na centru Koseva.