curvanord je napisao/la: ↑13 maj 2025, 12:37
napoleon72 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 11:02
Sad kriv Zekic za sve, ljudi prosle godine dodjose na Kosevo, s navijacima, popisase nas hladno. Sta bi sa onim "U Sarajevo svratite kad mu.da stisnete"? Stisnuli, dosli, sta se desilo? Nista. Jesmo li svi mi tad na tribinama bili dusmani kluba jer smo pustili da NAVIJACI koji pjevaju "javi se" dodju na Kosevo da navijaju? Al problem je slabo odigrana utakmica protiv ekipe gdje takodje igraju likovi koji nisu bili rodjeni u taj vakat. Smijesno.
Stisnuli, stisnuli, jašta su.
ovo nam ne treba biti tema niti treba da sada idemo iz krajnosti u krajnost.
postujemo sjever, nekad smo i sami na toj tribini bili a mozda smo i danas. Medjutim, jedno je pojedinac drugo je kolektiv.
Ego na stranu, Klub je u pitanju.
napoelon sto podvlaci to se odnosi na negativan rezultat u toj utakmici, naboj oko iste a opet nije bilo drame kao ovih dana. S tim da smo ih poklopili i preko njih uzeli kup. A godine koje spominje Napoleno nismo nista, pa se prezivjelo bez saopstenja. A ono su goleme rijeci da se tek tako iznesu, jer dokaze moras imati u formi magistarskog ako kazes da ih imas.
helem, zar je potrebno jos podjela? Ovo pored toga sto je udar na klub, udar je i na grupu..
u pamet svi!
evo @samodakazem mi je odavno u gnjavatorima. Fkt sam mislio da je dusman a i mozda anamo oni. Medjutim nije, nego je tipican primjer zadrtog navijaca sa sjevera, bez da mi se sta ljutis, ali ti se povedes misljenjem tudjim. svojim ne.
Pa ti ako si iz grupe trebao bi imati najvise osjecaja za klub i navijace i da odises bordo - a ti djelujes ko mitoman.. eto dokle si stigo svojim stavom
jos kad procitam vjestacke podjele na neke pitare, pitarcine, hordase neko veci a neko manji navijac itd itd .. pa koliko to navijaca ima FKS? Jel se i istok pozove da pjeva Mi smo Horde Zla sa sjever? nije braco ok nesto svojatavati.. ako je nase zajednicko.
hajmo u pamet, koliko budemo mi kao navijaci zasluzi tako ce nam se i Bozja, kosmicka pravda vratiti... dok kod smo mi vnago, oko nas ce biti kanalizacija