FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Varijantas8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zekic je jedino kriv sto nije shvatio ovu tekmu kao sto je mi shvatamo, ali on je profesionalac i mora ulaziti hladne glave u utakmice, jak tempo i tekme svako 4 dana, i mora miksati.
Nasa druga ekipa mora parirati svakoj ekipi u ligi, kao sto je i parirala tu tekmu, da su 2 zicera usla bila bi druga prica, tako molim vas okanite se ove price dok klub ili udruzenje ne objavi neko novo saopstenje.
Nasa druga ekipa mora parirati svakoj ekipi u ligi, kao sto je i parirala tu tekmu, da su 2 zicera usla bila bi druga prica, tako molim vas okanite se ove price dok klub ili udruzenje ne objavi neko novo saopstenje.
-
- Kontakt:
kakve gluposti poredisYokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:46Da te zena/djevojka vara i kupi ti auto koji ti je bio zelja al nisi imao keša nažalost...Ne bi joj ništa rekao za varanje?EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:39pogrijesio jeste ali je zato u prvoj sezoni donio trofej koji dugo cekamo. Niko mu n treba nista da kazeenzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
(Ne aludiram kupovinom auta da je kup kuplje i slično,jednostavno moram s njim ovako)

znaci po tvojoj prici bolje uzeti sirokog 3x godisnje i zelju ali bez titule i to je za nas uspjesna sezona
Da bog da mi svaku tekmu sa sirokim izgubili a na kraju titulu uzeli.
-
- Kontakt:
Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? Je li ti jasno da ovi nije nikada uradila niti jedna navijača skupina u svjetu? BBB su bili životom protiv Manica, ali ovako nesto da su uradili nije im palo na pamet, mada su svi govorili da je Dinamo privilegovan. Ne brani se Sarajevo samo na tribinama, brani se i jezikom i tastaturom. To sto netko dolazi da utakmice ili ne, ne znači da manje voli Sarajevo, od onoga koji je napisao ovo sra.nje od objave. Ne zanima me ko ce biti trener, predsjednik ili sta vec ne, zanima me SARAJEVO. A očito da nekoga iz HORDI nekoga zanima da bude na nekom mjestu, pa je se drznu da nazove SARAJEVO klubom koji namješta, kupuje, tampi. FUJ. Da se sutra HORDE ugase, SARAJEVO ce i dalje biti. Ovim oni su doveli klub u pitanje, htjeli oni ovo vidjeti ili ne , a i ti s nima. Neka ih je stid i sram. Za mene su nule dok ne povuku objavu da je klub kupovao, stelio i dogovarao titule ili kupove. Ne mogu da vjerujem da se bilo ko stavlja na startu, ovih, koji su ovo uradili.enzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
Najveći pljuvači su oni koji Koševo vide "možda" na derbiju i europi. Kad ste "svi" protiv sjevera onda prestanite snimati i slikati sjever kad su koreografije bakljade i druge stvari. Prestanite dijeliti i hvaliti se HORDAMA po društvenim mrežama kad su razne humanitarne i druge akcije.
vi pljuvači SJEVERA mislite da ste pokupili svu pamet svijeta i mislite da su vaša mišljenja i stavovi 100% ispravna i da ste samo vi pametni i znate šta treba da se radi.
HORDE "možda" jesu napravile grešku al zapamtite jedno: HORDE ĆE UVIJEK BITI TU, NIJE BITNO GDJE, KAD, POD KOJIM VREMENSKIM I DRUGIM USLOVIMA AL ĆE BITI TU I DAVATI 101% SEBE ZA GRB KLUBA! A vi, ja i 90% ostalih ćemo sjediti kući i gledati na tv-u "naše" Sarajevo kojeg eto više volimo nego ONI.
I pitanje za ove što "veličaju" Zekića, kakvu posljedicu će on snositi za grešku/pristup/eksperimentisanje protiv lištice, Slobode i drugih tekmi kada je rekao da je njegova greška?
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 13 maj 2025, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Tesko je ici na svoj klub ,jednostavno sam sebe ubjedjujes da nije istina . Al iskreno meni su bas mnogo sumnjive utskmice s Borcem i SB . Steta je ucinjena al treba ici u pravcu da se ovo iskomunicira hz -uprava i krenuti dalje . Svako dalje zaostravanje na realciji hz uprava kluba donosi jos veci haos gdje ce svi biti gubitnici .
uprkos dobrom treneru, dobrim igračima, rekordnim transferom, dobrom kadrovskom politikom, prema svemu gledajući novom trofeju, dobrom posjetom, nažalost ostat će ova sezona upamćena kao jedna od najgorih ikada u modernoj historiji kluba...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Bili bi mi sad na diobi prvog mjesta da nam nisu ukrali 15 bodova. O čemu pričaš?Maroon1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:04Logično da je bitno 3 mjesto, pogotovo jer smo zadnje četiri sezone bili četvrti. Kakav smo to pomak napravili ove godine ako ćemo i ove godine opet biti na istom mjestu? Pogotovo jer smo dobili Želju i dokazali da smo bolja ekipa i imali smo prednost 4b. Bruka ako ne dobijemo sve do kraja i uspijemo prokockati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pendulum je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:51Bili bi mi sad na diobi prvog mjesta da nam nisu ukrali 15 bodova. O čemu pričaš?Maroon1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:04Logično da je bitno 3 mjesto, pogotovo jer smo zadnje četiri sezone bili četvrti. Kakav smo to pomak napravili ove godine ako ćemo i ove godine opet biti na istom mjestu? Pogotovo jer smo dobili Želju i dokazali da smo bolja ekipa i imali smo prednost 4b. Bruka ako ne dobijemo sve do kraja i uspijemo prokockati.
Kakv smo pomak napravili? ma nikakav

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo je dirigovao neko kome smeta stabilno Sarajevo,ako ode Zekić znači da su uspjeli i onda su horde uradile svom klubu ono što niko nije.Kako onda misle nastaviti postojati i funkcionisati?Mislimo li pratiti Sarajevo u evropi ili da sjedimo kući i molimo boga da izgubi?Hoće li se neko iz grupe izjasniti šta i kako dalje?Dobro su zasrali i neka raspetljaju ako se šta može i popraviti uopšte
Poenta napisanog je da li bi ukazao na greške ili bi sutio zbog neke nagrade!EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:49kakve gluposti poredisYokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:46Da te zena/djevojka vara i kupi ti auto koji ti je bio zelja al nisi imao keša nažalost...Ne bi joj ništa rekao za varanje?EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:39
pogrijesio jeste ali je zato u prvoj sezoni donio trofej koji dugo cekamo. Niko mu n treba nista da kaze
(Ne aludiram kupovinom auta da je kup kuplje i slično,jednostavno moram s njim ovako)![]()
![]()
znaci po tvojoj prici bolje uzeti sirokog 3x godisnje i zelju ali bez titule i to je za nas uspjesna sezona
Valjda je normalno opravdano kritikovati i ukazati na greške kako se ne bi ponavljale bez obzira hoće li se dobiti nagrada ili osvojiti Kup...
-
- Kontakt:
ako imaju greske neces javno o tome. Sjednes a ne blatiti klub. TO je poenta svegaYokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:55Poenta napisanog je da li bi ukazao na greške ili bi sutio zbog neke nagrade!EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:49kakve gluposti poredis![]()
![]()
Valjda je normalno opravdano kritikovati i ukazati na greške kako se ne bi ponavljale bez obzira hoće li se dobiti nagrada ili osvojiti Kup...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kako stvari stoje krece uvjeravanje da je mlijeko crno. Hajde bujrum 
jes Allaham, izvor trust me bro

jes Allaham, izvor trust me bro
- 1 9 4 6 -
Grupa je kriva,ali ta ista grupa je uvjek tu,A Mirvic i oni poslije Mirvica su samo prolaznici,dok ima love tu su… nemam nista protiv njega,Ali Na ljude koji zivotom brane grb ne moze se pricat lose….
Haksss je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:26Brate kako je meni reklo par ovih drugova sto su tu na sjeveru stalno godinama svi su protiv Mirvica ali nece da kazu zbog cega samo da je utakmica protiv Sirokog bila vrhunac i kap koja je prelila casu i jbg sad ali bez mirvica mi bi bili rang Celika ili Slobode sto se dugova ticeEastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:21pa ako citave horde krenu protiv mirvica tu mu je i kraj realno
Jesu li ti i ovo isto ti drugovi rekli?
Idiote nadovezao si se na Zekica! Greške su javne tj igrači koje je stavio u početnih 11...EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:58ako imaju greske neces javno o tome. Sjednes a ne blatiti klub. TO je poenta svegaYokohama je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:55Poenta napisanog je da li bi ukazao na greške ili bi sutio zbog neke nagrade!EastMadness je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:49
kakve gluposti poredis![]()
![]()
Evo ovo sta ja pišem s tobom je greška.I ne mogu sebi presutiti,moram sebe upozoriti kako ne bih opet nekad s tobom komunicirao.
E branite klub svaka vam cast, jedina navijacka grupa koja je javno prozvala svoj klub za namjestanje utakmica. Da imate imalo obraza, izasli bi ste u javnost sa istinom. Branite eto klub zivotom od tih izroda u grupi, eto vam prilike
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pasa, krivimo grupu ako je 1000 ljudi te grupe stavilo svoj potpis. A da se potpisalo 1000 ljudi vjerovatno bi i ostalih 5000 clanova mislilo isto, ne bi nikoga krivili I ljudi koji se identifikuju s grupom nisu najcistiji sa saopstenjem.
haman se ovdje neko krije iza grupe
opet ista prica, ista podjela - mi/ vi - pravi i krivi navijaci Sarajeva.
mirvic zatekao lovu pa se pojavio. Interesantno poimanje zaista
dakson, ko te salje
haman se ovdje neko krije iza grupe
opet ista prica, ista podjela - mi/ vi - pravi i krivi navijaci Sarajeva.
mirvic zatekao lovu pa se pojavio. Interesantno poimanje zaista
dakson, ko te salje

- 1 9 4 6 -
ma privesti sezonu kraju, uzeti kup aBd u srijedu i ohladit ce se vrele glave. Ne zelim ja da Zekic toliko ostane radi Zekica nego radi FK SARAJEVO. Hocu u novu sezonu sa istim trenerom da udjemo, sa trenerom koji moze i ne zelim po stoti put jovo nanovo. Novi trener pa ide prica nije on doveo butica, gordezianija, pavicica itd itd dajte mu 2 roka itd itd itd itd itd ne budite dusmani klubu
- Maroon1946
- Kontakt:
Maj 2025 ljudi i dalje vjeruju u ovo.Pendulum je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:51Bili bi mi sad na diobi prvog mjesta da nam nisu ukrali 15 bodova. O čemu pričaš?Maroon1946 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:04Logično da je bitno 3 mjesto, pogotovo jer smo zadnje četiri sezone bili četvrti. Kakav smo to pomak napravili ove godine ako ćemo i ove godine opet biti na istom mjestu? Pogotovo jer smo dobili Želju i dokazali da smo bolja ekipa i imali smo prednost 4b. Bruka ako ne dobijemo sve do kraja i uspijemo prokockati.

Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 13 maj 2025, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem se da je napravljena "greška" i ne sumnjam da će se sve pozitivno završiti, al druže "neko - mirvić" se igra sa našim Sarajevom, dogovara sa ubicama, "vodi" rat protiv saveza. (ne kažem da smo dogovorili kup al im jesmo pustili da ostanu u ligi) Šta je klub uradio da se zaštiti, šta smo uradili po pitanju svih lakrdija zadnje 2-3 sezone. NIŠTA! Prodaje nam se magla i kad tad je moralo pući. Zekić i ostali se prave ludi ko fol ne znaju šta nama znači lištica i kakve emocije to budi. Halo ba ljudi, UBILI su nam momka od 24g i ranili 9 drugih! Meni lično derbi ne znači ništa u odnosu na tekmu sa njima. Te 2-3 tekme godišnje sa njima se ide glavom kroz zid, nema vraćanja fer-play lopte i TAČKA!obrijanopile je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:49Drug, HORDE su uradile sto niko, nikada nije. Rekle da je klub dogovorio titulu, da smo sve namjestili! Je li tebi jasno sta to znaci? Je li ti jasno da se klub može suspendovati na deset godina u svim takmičenjima? Je li ti jasno da ovi nije nikada uradila niti jedna navijača skupina u svjetu? BBB su bili životom protiv Manica, ali ovako nesto da su uradili nije im palo na pamet, mada su svi govorili da je Dinamo privilegovan. Ne brani se Sarajevo samo na tribinama, brani se i jezikom i tastaturom. To sto netko dolazi da utakmice ili ne, ne znači da manje voli Sarajevo, od onoga koji je napisao ovo sra.nje od objave. Ne zanima me ko ce biti trener, predsjednik ili sta vec ne, zanima me SARAJEVO. A očito da nekoga iz HORDI nekoga zanima da bude na nekom mjestu, pa je se drznu da nazove SARAJEVO klubom koji namješta, kupuje, tampi. FUJ. Da se sutra HORDE ugase, SARAJEVO ce i dalje biti. Ovim oni su doveli klub u pitanje, htjeli oni ovo vidjeti ili ne , a i ti s nima. Neka ih je stid i sram. Za mene su nule dok ne povuku objavu da je klub kupovao, stelio i dogovarao titule ili kupove. Ne mogu da vjerujem da se bilo ko stavlja na startu, ovih, koji su ovo uradili.enzo1 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 13:34Kakvih debila ovdje piše i nije ni čudo gdje smo i šta smo.
-
- Kontakt:
previse mi laprdamo kad poslije pobjede u kupu dodje 3500 ljudi
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, insimadop, kanarinac, Lecler, mosarajvosa83, supervizor, TETRAPAK i 67 gostiju.