Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

napolitanke
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la napolitanke » 13 apr 2011, 12:22

Jednostavno trebate više sreće za ulazak u prvu ligu no nadam se vašem ulasku u prvu ligu jer bi stvarno bila šteta da klub poput Leedsa ne igra u prvoj ligi 8-)

S kime igrate sljedeću utakmicu :?: ;)

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 13 apr 2011, 14:12

napolitanke je napisao/la:Jednostavno trebate više sreće za ulazak u prvu ligu no nadam se vašem ulasku u prvu ligu jer bi stvarno bila šteta da klub poput Leedsa ne igra u prvoj ligi 8-)

S kime igrate sljedeću utakmicu :?: ;)
Ako izborimo poziciju za play off.......onda ce nam stvarno trebat srece jer sa ovakvom obranom primili bi gol i od ekipe iz 5.lige .....sva sreca da imamo dobru veznu liniju i napad.......a vidjet cemo........ako mi je Burnley i Blackpool ušo preko play offa u premiership možda i mi uđemo i ako smo prokleti u ti doigravanjima.......a sljedecu igramo kod kuce protiv Watforda....obavezno trebamo tu utakmicu pobijedit ako kiksamo ode sezona u ****

WE ARE LEEDS!!!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 15 apr 2011, 00:53

Leeds United - Watford, 16.04.2011., Elland Road, 16:00

slika

U subotu igramo najvazniji mec sezone. Na Elland dolazi tim koji je vjerovatno izgubio sve sanse za play off nakon sto je u posljednja dva kola uzeo samo jedan bod. Mi smo jos losiji jer smo izgubili u posljednja dva kola. Obzirom da Nottingham igra sutra protiv Norwicha, sa bodom iz te utakmice prestici ce Leeds na tabeli. Mi smo pod imperativom pobjede i moramo pokazati mnogo bolju igru nego u prethodne dvije utakmice. Sto se tice sastava, gostima ce faliti Stephen McGinn dok su 50-50% Dale Bennett i Michael Bryan. Ono sto je bitno istaci, u napadu Watforda igra najbolji strijelac lige D. Graham, a mi imamo jednu od najlosijih odbrana u Championshipu. Opet ne vidim nacin da ne primimo gol. Nama ce vjerovatno faliti McCartney i Watt, a na nekim sajtovima sam procitao da su Howson i Lichaj zadobili udarce protiv Derbya pa su upitni za ovaj mec. Inace, Leeds i Watford su dva tima na cijim mecevima pada najvise golova u drugoj ligi, pa toplo preporucujem kladionicarima 3+ :D MOT
Side before self

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 15 apr 2011, 18:30

Sretno bijeli :D

Ulazi 3+ garant ... primate gol iz kornera :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 12:16

Ja sam uplatio na Leeds 1 moglo bi tu bit nekih 4:2 ili 5:3 ko u vaterpolu..... :D :D :D

WE ARE LEEDS!!!!!!!!!

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 16 apr 2011, 14:34

mec sezone nemam sta reci nego boze daj nam malo srece

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 apr 2011, 14:40

Dajte ba ljudi udjite vise u Premier ligu zaželio sam se Roses derbija :!:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 17:41

jos 10-ak min......leeds vodi 1-0 dao gol becchio......

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 17:41

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL........................Luciano Becchio!!!!!!!!!!!!!! :D :D

WE ARE LEEDS!!!!!!!!!!!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 17:46

stream kasni 10min....evo 1-1 :(

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 17:46

1:1 još 12 minuta plus nadoknada ajmo Leeds!!!!!!!!!

WE ARE LEEDS!!!!!!!!!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 17:54

Leeds United-Watford 1:2 Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!.........**** ti mater!!!!!!!!!!!!!!!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 18:01

stvarno s vakom obranom ni man united nebi bio prvi....

Cro_Tiger
Kontakt:

Post Postao/la Cro_Tiger » 16 apr 2011, 18:04

**** ti mrtvi usrani leeds, kako se guze cigani....hvala watford....al da nemožete zadržat rezultat zadnje 2 minute :shock: :shock: :shock:
PRIDE OF YORKSHIRE! HCAFC!
www.hullcitycroatia.com

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 apr 2011, 18:05

2-2 jedan bod na kraju

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 18:10

Leeds United-Watford 2:2 KRAJ

Sljedecu utakmicu nam dolazi Reading to ako ne dobijemo loše nam se piše.......imali smo srece sta je jučer Nottingham izgubio i danas nasi pratioci Millwall,Leicester......ali zato nam Hull City sad ozbiljno puše za vratom....... :( :(

WE ARE LEEDS!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 apr 2011, 18:27

UNITED 2 (Becchio 72, Deeney og 88), WATFORD 2 (Hodson 77, Weimann 86)

United: Schmeichel, Lichaj, O'Brien, Bromby, McCartney, Kilkenny (Becchio 56, McCormack 85), Johnson, Snodgrass, Howson, Gradel, Somma (Bannan 68). Subs: Higgs, Connolly, Naylor, Livermore.

Watford: Loach, Doyley , Taylor, Mariappa, Hodson, Eustace , Cowie, Jenkins (Drinkwater 32), Graham (Mingoia 89), Deeney, Sordell (Wiemann 68). Subs: Buckley, Bennett, Bond, Whichelow.

Sramota Leedsa trecu utakmicu zaredom. Treba se zahvalit na ovom auto golu jer je Watford bio bolji tim najvecim dijelom utakmice. Sve vise me Grayson razocarava i ne mogu da shvatim kako ne moze na treninzima poboljsati **** odbranu. Konstantno primamo smijesne golove, prekidi su nam katastrofalni i u napadu i u odbrani itd itd...Konstantno forsiras McCartneya i O'Briena koji su istroseni igraci, a siguran sam da ne bi igrali u pola League One ekipa. Srecom pa nam je napadacka linija jaka, inace bi se borili za opstanak. Iako smo jos na 6. mjestu, mislim da cemo vec u naredna dva meca ispasti iz te zone. I realno, losiji smo od nekoliko ekipa koje se nalaze ispod nas. Svaki rasplet kojim bi zavrsili u top six ce biti senzacija. MOT
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 16 apr 2011, 18:52

mexy_whites je napisao/la:UNITED 2 (Becchio 72, Deeney og 88), WATFORD 2 (Hodson 77, Weimann 86)

United: Schmeichel, Lichaj, O'Brien, Bromby, McCartney, Kilkenny (Becchio 56, McCormack 85), Johnson, Snodgrass, Howson, Gradel, Somma (Bannan 68). Subs: Higgs, Connolly, Naylor, Livermore.

Watford: Loach, Doyley , Taylor, Mariappa, Hodson, Eustace , Cowie, Jenkins (Drinkwater 32), Graham (Mingoia 89), Deeney, Sordell (Wiemann 68). Subs: Buckley, Bennett, Bond, Whichelow.

Sramota Leedsa trecu utakmicu zaredom. Treba se zahvalit na ovom auto golu jer je Watford bio bolji tim najvecim dijelom utakmice. Sve vise me Grayson razocarava i ne mogu da shvatim kako ne moze na treninzima poboljsati **** odbranu. Konstantno primamo smijesne golove, prekidi su nam katastrofalni i u napadu i u odbrani itd itd...Konstantno forsiras McCartneya i O'Briena koji su istroseni igraci, a siguran sam da ne bi igrali u pola League One ekipa. Srecom pa nam je napadacka linija jaka, inace bi se borili za opstanak. Iako smo jos na 6. mjestu, mislim da cemo vec u naredna dva meca ispasti iz te zone. I realno, losiji smo od nekoliko ekipa koje se nalaze ispod nas. Svaki rasplet kojim bi zavrsili u top six ce biti senzacija. MOT
Neznam stvarno neznam.......jedno vrijeme smo igrali jako dobro od kraja 10.mjeseca do sredine 3.mjeseca kada smo u u tom periodu odigrali 24 utakmice izborili smo 11 pobjeda,11 nerjesenih i samo 2 poraza taj nam je dio prvenstva zbog nase dobre igre i dovelo do mjesta za play off i sada kada nam je najvaznije da sacuvamo to mjesto mi gubimo bezveze bodove ......ako ne dobijemo Readinga u sljedecm kolu možemo se pozdravit sa ovom sezonom jer kasnije idemo Crystal Palaceu (bori se za opstanak),onda dolazi nam Burnley(klub koji ima još šanse da izbori poziciju za play off),i posljednje kolo gdje idemo najacoj ekipi Campionshipa Q.P.Rangers....zato si nesmijemo dopustit da zadnje kolo odlučujemo za play off protiv najace ekipe u ligi......MOT!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 16 apr 2011, 18:56

Isto razmisljamo. Samo sto treba reci da je Reading dobio 9 utakmica u ligi zaredom i treba im tri boda za direktnu promociju. Ako Watforda nismo dobili, ne znam kako njih mozemo.
Side before self

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 16 apr 2011, 19:00

jadna ekipa lose pripremljena ovako je i prosle godine od gotovog se pravi veresija odbrana spora do bola cim se igra utorak subota ko krepani kad ima reprezentativna pauza malo dođu sebi stvarno su nepripremljeni nemotivisani nismo ni kvalitetni ako cemo realno al nedobijamo kuci ekipe iz sredine tabele i kraja

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.