Premijer liga BiH - aktuelno
- Trebinjac94
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čuj ljudi se čude namještanju utakmica u bh ligi i još rasprava da li uopšte namještanje postoji
.
Meni je mnogo interesantnije što su Horde zla odlučile da prozovu klub i da se prikažu kao da imaju neke moralne principe, kao da je ovo prvi put da je neka utakmica sumnjiva. Tako da ko zna zbog čega je ova prozivka, da li je sukob sa upravom ili nešto drugo
.
Meni je mnogo interesantnije što su Horde zla odlučile da prozovu klub i da se prikažu kao da imaju neke moralne principe, kao da je ovo prvi put da je neka utakmica sumnjiva. Tako da ko zna zbog čega je ova prozivka, da li je sukob sa upravom ili nešto drugo
Blue Train
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Haman odredjeni iskoristeni, ne bi li drugi dijelili kolac zvani FK Sarajevo. A ocekuju se visnje na torti u vidu gulijasvilija, a u nastanku je neki jatta i tako dalje.Trebinjac94 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 19:07Čuj ljudi se čude namještanju utakmica u bh ligi i još rasprava da li uopšte namještanje postoji.
Meni je mnogo interesantnije što su Horde zla odlučile da prozovu klub i da se prikažu kao da imaju neke moralne principe, kao da je ovo prvi put da je neka utakmica sumnjiva. Tako da ko zna zbog čega je ova prozivka, da li je sukob sa upravom ili nešto drugo.
Sta ce opozicija ako trenutni naprave uspjeh u europi, mozda se domognu grupa? Dogodine bude titula?
Sta mislis sta ce moci ovi iz opozicije??
Kupiti kartu, kospe i dvojni c i uzivati. Ali nisu oni tu radi Sarajva vec radi svojih jadnih bijednih dzepova.
Zato su spremni na sve… mozda grijesim
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
KosevoZove
- Kontakt:
VEDRAN PULJIC!!!!
J*** te listicoooooooooo !!!!!!!
J*** te listicoooooooooo !!!!!!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ne bih ja ni pokušavao da sam na njihovom mjestu. Bolje im je da ne izazivaju neko vrijeme, jedno 10-15 godina.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Evolve
- Kontakt:
-
IMResurrected
- Kontakt:
Odakle Mirvic danas u Mostaru?
Jel to čovjek nema pravo otići gdje poželi ?
taman mu usput da dogovori tekmu sa velezom. samo je delikatna situacija, treba i jednima i drugima
-
IMResurrected
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ocekuje li se proslava kupa?
Zna li se sta?
Zna li se sta?
Ko od pitara bude slavio kup, horde ce ga nalupati
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne smijemo, hordice su mnogo ljute ovih danaavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:11Smijemo li mi proslaviti izlazak u Europu ili su i nama horde zabranile?![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo se o Zeljeznicaru pise
Jesmo li i dalje "u svakom slucaju cetnici koji bodu hordice u vratove"FKSDoGroba je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:33Samo se o Zeljeznicaru piselet3 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:13Ne smijemo, hordice su mnogo ljute ovih danaavalPacidoroP je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:11
Smijemo li mi proslaviti izlazak u Europu ili su i nama horde zabranile?![]()
![]()
![]()
Možda ima kakvu pičoq dole a možda je došao da Veležu proda utakmicu, naravno ako uspijemo odbraniti prednost u kupu.IMResurrected je napisao/la: ↑13 maj 2025, 21:04Naravno da ima, samo me iznenadilo pa pitam. Sta je problem?
- FKSDoGroba
- Kontakt:
I oni sto su Amora uboli, i onaj papak sto je na Grbavici probao nozem u vrat ubost momka, jesu. To su nam jos samo cetnici radili. Ako ih pravdas, isti si. Nego, samo o Zeljeznicaru se pise
Trenutno korisnika/ca: Arma00, MostarReds22, Mostarska i 38 gostiju.