Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Radi se na stvarima koji se nalaze ispod tribine, dakle uredjivanje prostorija itd. To je sad za sad, sta ce dalje biti, vidjet cemo. Nema potrebe slikati skele i sl.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Nema vise skela...scorpion je napisao/la:Radi se na stvarima koji se nalaze ispod tribine, dakle uredjivanje prostorija itd. To je sad za sad, sta ce dalje biti, vidjet cemo. Nema potrebe slikati skele i sl.
Poceli radovi na stadionu Dr.Milan Jelic,izgradnja reflektora i nove tribine sa 1500 stolica acitava izgradnja kosta 1.90 mil.eura. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- slani grad
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Poceli radovi na stadionu Dr.Milan Jelic,izgradnja reflektora i nove tribine sa 1500 stolica acitava izgradnja kosta 1.90 mil.eura.

a cuj ovo...reflektori

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Ja mislim da bi najbolje bili da ovi što prave stadion u Modriči nastave s tim ali da ga ipak na prave u TZ ili sl. da bi svi bili zadovoljni. Jao kakvih sve likova ima.
Prave ljudi, pa šta. Sigurno ga ne prave od mojih ili vaših para,a ako su našli sponzora znači da se ipak može,a da vaši ( i moji u krajnjem slučaju ) nisu to sposobni uraditi. NIŠTA DRUGO!
Činjenica je da im ne treba ali tko te pita...
Prave ljudi, pa šta. Sigurno ga ne prave od mojih ili vaših para,a ako su našli sponzora znači da se ipak može,a da vaši ( i moji u krajnjem slučaju ) nisu to sposobni uraditi. NIŠTA DRUGO!
- slani grad
- Kontakt:
daj ba ne s.e.ri. sviju ti...sta koga boli tuki sto se u nekakvoj modrici pravi stadion....nek naprave nou camp ako hoce...fol je u tome sto to nema nikakve logike i to dobro znas...kakva ba sposobnost....to ce bit neko mrtvo pranje para....ljudi igraju neku drugu ligu...ni bliza familija im ne dolazi na tekme i odjedanput neke tribine,neki milioni i reflektori...tebi ako je to normalno ja bi se zapitao na tvom mjestuMarin je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bili da ovi što prave stadion u Modriči nastave s tim ali da ga ipak na prave u TZ ili sl. da bi svi bili zadovoljni. Jao kakvih sve likova ima.
Kako nema logike. Samo neka grade. Ako nista zaposliti ce ljude koji i onako nemaju nista pametnije da rade a korist ce imati i omladinski pogon Modrice. Vecina vas prica kako vlada ne valja sto ne ulaze u sport a sada kad ulozi onda opet ne valja.slani grad je napisao/la:daj ba ne s.e.ri. sviju ti...sta koga boli tuki sto se u nekakvoj modrici pravi stadion....nek naprave nou camp ako hoce...fol je u tome sto to nema nikakve logike i to dobro znas...kakva ba sposobnost....to ce bit neko mrtvo pranje para....ljudi igraju neku drugu ligu...ni bliza familija im ne dolazi na tekme i odjedanput neke tribine,neki milioni i reflektori...tebi ako je to normalno ja bi se zapitao na tvom mjestuMarin je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bili da ovi što prave stadion u Modriči nastave s tim ali da ga ipak na prave u TZ ili sl. da bi svi bili zadovoljni. Jao kakvih sve likova ima.
Samo naprijed Modrica!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- slani grad
- Kontakt:
ne ulazu gdje treba da ulazu...u tome je fol...nema niko nista protiv zaposlenja ljudi...i ja sam rekao nek ga grade...samo je ofirno do bolamak_033 je napisao/la:Kako nema logike. Samo neka grade. Ako nista zaposliti ce ljude koji i onako nemaju nista pametnije da rade a korist ce imati i omladinski pogon Modrice. Vecina vas prica kako vlada ne valja sto ne ulaze u sport a sada kad ulozi onda opet ne valja.slani grad je napisao/la:daj ba ne s.e.ri. sviju ti...sta koga boli tuki sto se u nekakvoj modrici pravi stadion....nek naprave nou camp ako hoce...fol je u tome sto to nema nikakve logike i to dobro znas...kakva ba sposobnost....to ce bit neko mrtvo pranje para....ljudi igraju neku drugu ligu...ni bliza familija im ne dolazi na tekme i odjedanput neke tribine,neki milioni i reflektori...tebi ako je to normalno ja bi se zapitao na tvom mjestuMarin je napisao/la:Ja mislim da bi najbolje bili da ovi što prave stadion u Modriči nastave s tim ali da ga ipak na prave u TZ ili sl. da bi svi bili zadovoljni. Jao kakvih sve likova ima.
Samo naprijed Modrica!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Slažem se sa Tuzlakom. Ovo je sasvim nepotrebno ulaganje.
Hayley <3
Vidim radovi lijepo teku na Otoci
Tribine se ofarbale meni se cini, ima li neko kakvu vijest kako to napreduje sve i kad ce biti otvorenje
Pa mozda i neku slikicu !?

Tribine se ofarbale meni se cini, ima li neko kakvu vijest kako to napreduje sve i kad ce biti otvorenje

Pa mozda i neku slikicu !?
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
- Kontakt:
Čuj zelene klupe u Gradačcu, a boje kluba crvena i bijela. Bože sačuvaj ni ovo nisam nikad vidio. Meni je i Koševo ružno zbog boje klupa, jer nekako nemaju veze ni sa Sarajevom ni sa BH reprezentacijom, a ni sa bojama grada i kantona.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Koševo je gradski stadion i uklapa se u zelenu transverzalu. Iz tog razloga su stolice zelene boje, kao i u dvorani kraj stadiona. Ova zelena transverzal obuhvata pojas od Skenderije do Pionirske doline. Pa i pomenuta dvorana je dobila ime po zelenoj transverzali - skraćeno - ZETRA.Chelsea_CBH je napisao/la:Čuj zelene klupe u Gradačcu, a boje kluba crvena i bijela. Bože sačuvaj ni ovo nisam nikad vidio. Meni je i Koševo ružno zbog boje klupa, jer nekako nemaju veze ni sa Sarajevom ni sa BH reprezentacijom, a ni sa bojama grada i kantona.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
svi pricaju o stadionu Olimpica, a zar tu nema ni jednog sarajlije da nam pokaze neke slike il mozda u tom dijelu grada ljudi nemaju net, a ovi ostali tamo nezalaze

i jel mozda netko nesto zna o nekim drugim stadionima??? .. znam da je Borac renovirao stadion, vidio sam slike, al to je navodno samo za europske potrebe u ovoj sezoni, cujem da se sad jos radi, imal od toga ista???

i jel mozda netko nesto zna o nekim drugim stadionima??? .. znam da je Borac renovirao stadion, vidio sam slike, al to je navodno samo za europske potrebe u ovoj sezoni, cujem da se sad jos radi, imal od toga ista???
Mislim da se jos nema sta vidjeti.Radovi su krenuli sa "ledja" stadiona.Znaci nesto kao poslovni prostori se zatvaraju to jeste stavlja se bravarija jer su do sad zjapili otvoreni i sluzili za smece.Nisam siguran ali mozda rade i slacionice a to se nevidi sa vanjske strane.Kada se pocne raditi tribina i sam teren bit ce i slika sigurno.Kako rece nacelnik opstine N.Grad sve bi trebalo biti gotovo do Avgusta.Zivi bili pa vidjeli.gospodin Seljakovic je napisao/la:svi pricaju o stadionu Olimpica, a zar tu nema ni jednog sarajlije da nam pokaze neke slike il mozda u tom dijelu grada ljudi nemaju net, a ovi ostali tamo nezalaze![]()
![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma meni je nako simpaticna ona tribina, kao na poljudu, igrao sam gore prije 2-3 godine, teren je da noge polomis .. a sto se tice svlacionica nevjerujem da su igdje bile gore gdje sam bio, a izvana, na onom ulazu sve smrdi kao da je neki javni wc .. nadam se da ce napravit nesto, mogao bi bit lijep stadioncic123456 je napisao/la:Mislim da se jos nema sta vidjeti.Radovi su krenuli sa "ledja" stadiona.Znaci nesto kao poslovni prostori se zatvaraju to jeste stavlja se bravarija jer su do sad zjapili otvoreni i sluzili za smece.Nisam siguran ali mozda rade i slacionice a to se nevidi sa vanjske strane.Kada se pocne raditi tribina i sam teren bit ce i slika sigurno.Kako rece nacelnik opstine N.Grad sve bi trebalo biti gotovo do Avgusta.Zivi bili pa vidjeli.gospodin Seljakovic je napisao/la:svi pricaju o stadionu Olimpica, a zar tu nema ni jednog sarajlije da nam pokaze neke slike il mozda u tom dijelu grada ljudi nemaju net, a ovi ostali tamo nezalaze![]()
![]()
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
http://tuzlalive.ba/portal/2011/04/drug ... j-u-tuzli/
nesto su mi sumnjivi ovi u tuzli, krenuli, svi se ponadali, a sad izgleda da nece bit nista
nesto su mi sumnjivi ovi u tuzli, krenuli, svi se ponadali, a sad izgleda da nece bit nista
Zadnja izmjena: gospodin Seljakovic, dana/u 18 apr 2011, 09:05, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovo nema veze sa stadionom Tušanj. Riječ je o objektu koji ima isti naziv kao i stadion, uostalom kao i kompletno naselje gdje je stadion locirangospodin Seljakovic je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2011/04/drug ... j-u-tuzli/
-
- Kontakt:
Ma to je ta zgrada na slici,sto grade Selimovici,to je stalo,a evo stadiona,sa tuzlarije.net

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- slani grad
- Kontakt:
gospodin Seljakovic je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2011/04/drug ... j-u-tuzli/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.