FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemo veceras po zasluzeni trofej.
- Maroon1946
- Kontakt:
Trofej smo vec uzeliLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:57kompleks nize vrijednosti brate.. ako uzmemo trofej briga me da smo na mjestu broj 12.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:51Niko Zekica ne proziva i ne tjera ali ako nas prestignu kone svi ce ga prozivati i tjerati. Zato se nadam da ce ozbiljno odigrati do kraja
Zadnje 3 tekme Velez, Radnik, Posusje
To se mora dobiti kako god okrenes, treće mjesto i kup je vjerovatno sto smo svi prizeljkivali ove sezone
-
- Kontakt:
sta ce se bolan rijesiti. Danas osvajamo trofej ko da ga nismo ni uzeli. Listica vise nahajcovana za tekmu nego mi. Ko da je obrnuti rezultat iz prve tekme . Nikakvih vijesti ni nista da se zna u vezi ovog svega.juka55 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:27jesi posto naporan sa tim kukanjem više, nije se klub ugasio... znam i ja da nije dobra situacija, ali riješit će se nešto... svaka druga ti je bila "ne valja ovo"EastMadness je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:25nece ti sad niko u klub doci zbog svega ovog .Pogotovo ne mladi neki igrac. Dolazit ce ovi sto im mirvic ponudi dobru lovu a na zalasku karijerejuka55 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:21https://www.transfermarkt.com/dimitrije ... ler/848669
zanimljiv stoper kojem završava ugovor sada... ono što sam gledao može da izraste u odličnog igrača
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da pobijedimo te tri do kraja i da Zekicu nema ko sta prigovoriti. Vrijeme je i to Posusje da se vise dobije. Da nismo kiksali protiv Slobode ili Sirokog mogli smo i nerijeseno odigrati neku od te tri do krajaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:57kompleks nize vrijednosti brate.. ako uzmemo trofej briga me da smo na mjestu broj 12.Tatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:51Niko Zekica ne proziva i ne tjera ali ako nas prestignu kone svi ce ga prozivati i tjerati. Zato se nadam da ce ozbiljno odigrati do kraja
- relativizam
- Kontakt:
To o čemu pričaš je mit
Nas klub ima jednu od najvecih posjećenosti u drzavama ex Yu.
I ovo što dodje ,igrači trebaju prvih 5 minuta aplaudirati i hodati od tribine do tribine
Od zadnje titule do danas nismo se pomakli sa mjesta.
Nismo uvezali 3 lijepe utakmice bez sikiranja u najgoroj ligi Evrope,kao da zivimo na pašteti i hljebu.
Ja neću da ulazim zašto je to tako ,nije mi niko drugi kriv.
Ja hoću trofej svake godine
Jesmo li to postali kao štrumfovi pa da nam je bitno samo da budemo ispred njih, ostale stvari ne bitne kao trofej kao poreski dug kao prodaja igrača itd.
nigdje nece biti zapisano da su oni s losijom ekipom od nase bili ispred nas
nego ce biti zapisano da je FKSarajevo u sezoni 24/25 doslo do trofeja pobjednika kupa
i da su na tom putu stajala dva najteza moguca protivnika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
i da su najvjerniji navijaci oblatili svoj klub ( bez dokaza) sto nije zapisano nigdje na svijetu
-
- Kontakt:
Hocel debila maketi neko sa teme sve mu plavo yebem !?!?
Pustite debile i dusmane
hajmo malo hajca ljudi

hajmo malo hajca ljudi

šta ćemo ljudi za doček i to? treba to malo smislit organizovano
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Al su mi bitni i zanimljiviTatamata1946 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:51Niko Zekica ne proziva i ne tjera ali ako nas prestignu kone svi ce ga prozivati i tjerati. Zato se nadam da ce ozbiljno odigrati do kraja

Dijete rodjeno 2018 god. polazi u prvi razred OŠ
Dijete rodjeno 2013 god. zavrsava osnovnu školu

(toliko o njima)
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 14 maj 2025, 13:54, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Vico nije otputovao u Paragvaj te ce veceras prisutvovati dodjeli medalja i pehara
- luckystrike
- Kontakt:
luckystrike je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:34Samo je važno da Klub iskomunicira direktno i blagovremeno - vrijeme i mjesto okupljanja.
Ma slazem se, jeste zvanicno udruženje, ali hajde evo za par mjeseci da trazi posao, mislis da mu je to stvarno otežavajuće.? Nije nista zvanicno u smislu procesa, dokaza itd.. Vrlo lako dokazivo s njegove strane da nema veze sa tim stvarima to hocu da kazem. Ako se i drugi (klubovi) vode mahalskim rekla kazala jbg onda..napoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:17Optuzilo ga zvanicno udruzenje navijaca. Jbg, ko sad stoji iza tog je manje bitno za siru sliku. Znam i ja da je optuzba presmijesna i neutemeljena, al dovoljno je sto su svi mediji u regionu to prenijeli. Covjeku se bezveze mrlja natovari. Ja se iskreno nadam da ce ostat i da cemo naredne sezone bit jos bolji, samo kazem da ga razumijem i ako ode. Nezdrava radna sredina je cesto veci razlog odlaska iz nekog kolektiva nego bilo sta drugo.nokee je napisao/la: ↑14 maj 2025, 10:12Ma realno kakvog namjestanja? Optužio ga nekakav kriminalac koji veze s klubom nema. I to mi je interesantno. Kaze mafija napolje (isti ti optuženi vise puta za razna krivicna djela). Rubrika samo kod nas.
Nego, nikakav proces koji se poveo ili ce se povesti za namještanje utakmice ili utakmica, nikakvog razloga i dokaza da neko sutra kaze Zekic a to je onaj trener sto namjesta.
Ove inisinuacije i mahalanja su nanijele stetu i njemu i klubu u nekom obimu i to se promjeniti nece, ostao on sljedeće sezone ili otišao.
Zavrsice se i ovo sa ovim otpadnicima koji su ocito okupirali sjever, pravi sjever.
Naravno niko ne voli ni da ga pojedinac optuži za bilo šta, ali realno je ovo smijesno u smislu njegove karijere, pogotovo za par mjeseci kad to stvarno ostane samo na mahali..
Razumio bi ga i ja da ode. S jedne strane ebu te sudije, savez, s druge strane optuže te za nešto s cim nemas veze i to tvoji navijaci (prvi u historiji ja mislim). Da ne govorim o našoj sredini za raditi..
Sve sam vise ubjedjen da iza ovoga skroz u pozadini stoji neka interesna grupa ili pojedinac. Kunde i ovi su samo izvršioci.
- muhamedhulk
- Kontakt:
a dje onaj stoper sto je dosao na ljeto iz prve lige rs-a? ne mogu se sjetiti imena? jel ziv?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Djuric on je cini mi se u Radniku(H) na dvojnojmuhamedhulk je napisao/la: ↑14 maj 2025, 13:50a dje onaj stoper sto je dosao na ljeto iz prve lige rs-a? ne mogu se sjetiti imena? jel ziv?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Horde Zla su daleko ispod te brojke nažalost
Ma atmosfera u ekipi je katastrofa.napoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 08:55Pa nije Zekic lud da ostane nakon svega. Ko ima imalo casti i dostojanstva, otisao bi. Nek svako zamisli sebe u slicnoj situaciji. Zavrsis fakultet, krv propishas, radis godinama u struci uz odlicne rezultate... onda odes u neku firmu i podignes je na noge pa ti dodje neko i kaze "hej, da nije mene ti nikad to ne bi ostvario." Svako normalan bi podnio ostavku i ostavio ih da se guse u gov.nima jer za bolje i nisu.
Cak i igraci su se koskali na treningu zbog utakmice protiv SB u ligi.
Koliko znam, Zekic odavno razmislja da ode jer ovakvo sudjenje i one utakmice protiv borca su ga dotukle. Malo smo ga smeksali nakon prolaza borca, medjutim....
Dabogda da ovo na dobro izadje.
Uzeti ovaj kup kako znamo, i onda mozda napokon sjesti i iskreno razgovarati o nastavku projekta koji Mirvic zeli
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 14 maj 2025, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
aj ne laziHyperOS je napisao/la: ↑14 maj 2025, 13:53Ma atmosfera u ekipi je katastrofa.napoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 08:55Pa nije Zekic lud da ostane nakon svega. Ko ima imalo casti i dostojanstva, otisao bi. Nek svako zamisli sebe u slicnoj situaciji. Zavrsis fakultet, krv propishas, radis godinama u struci uz odlicne rezultate... onda odes u neku firmu i podignes je na noge pa ti dodje neko i kaze "hej, da nije mene ti nikad to ne bi ostvario." Svako normalan bi podnio ostavku i ostavio ih da se guse u gov.nima jer za bolje i nisu.
Cak i igraci su se koskali na treningu zbog utakmice protiv SB u ligi.
Dabogda da ovo na dobro izadje.
Uzeti ovaj kup kako znamo, i onda mozda napokon sjesti i iskreno razgovarati o nastavku projekta koji Mirvic zeli
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 11 gostiju.