dr.van nostrand je napisao/la:nema ni meni nigdje tog tpcip ...
evo mozda ovako je jednostavnije xD
Moderator/ica: Padovan
dr.van nostrand je napisao/la:nema ni meni nigdje tog tpcip ...
Pa ako je on kriv bice za tebe 3:0S-Y-L-A-R je napisao/la:Sta ce sad bit,Donnie mi se nije javljao![]()
![]()
![]()
Jel kontas odkazati netDonnie Darko je napisao/la:nazalost, zbog nekih privatnih problema ja ne mogu nastavit sa igranjem lige, a ni sa organizacijom. jbg, juventus i goalgetter nadjite nekoga da me zamjeni, i zelim svima srecu u nastavku lige. poz.
Donnie Darko je napisao/la:nazalost, zbog nekih privatnih problema ja ne mogu nastavit sa igranjem lige, a ni sa organizacijom. jbg, juventus i goalgetter nadjite nekoga da me zamjeni, i zelim svima srecu u nastavku lige. poz.
nadam se brateEmir_ZENICA je napisao/la:Ma nema potrebe da ubacujete viseVas dvojica ste ubitacan tandem
Sljedece sezone cemo i ja i doni igrati,sad su problemi,jbg
Ako hocete ja cu vam pomoci, nemoram u savezGoalgetter je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:nazalost, zbog nekih privatnih problema ja ne mogu nastavit sa igranjem lige, a ni sa organizacijom. jbg, juventus i goalgetter nadjite nekoga da me zamjeni, i zelim svima srecu u nastavku lige. poz.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ode mi Munib ..
Ja cu preuzeti (zasad) organizaciju lige A, a sa Juventus0244 cu raspraviti hocemo li dovesti jos jednog u savez.
U play off ide 16 8 iz prve 8 iz druge.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko ide u playoff ?
Ajde sad odmah ako si slobodan.Unforgotten je napisao/la:S-Y-L-A-R ako vodiš AJAX javi kad ti odgovara da odigramo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.