NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Gdje ovaj bio kad su ga čupali suigrači. Denver i Boston nek ispadnu i onda ko god osvoji dobro je za sport.
nikola u posljednjih 5 utakmica od igraca koji su u SF je: 2. po poenima, 1. po skokovima, 6. po asistencijama. 3. po ukradenim
u poredjenju sa MVPjem je losiji samo po asistencijama a bolji jos po bananama.
u poredjenju sa MVPjem je losiji samo po asistencijama a bolji jos po bananama.
TheGoldenGOAT
Ma kako se god zavrsila serija, a objektivno procice OKC jer su šira ekipa, Denver mora raditi neke trejdove.
J*bote alarmirajuce je da im cijelu seriju mora igrati MPJ sa jednom rukom i da im je najkorisniji igrac sa klupe Westbrook.
Nadam se da veceras Boston uzima utakmicu, pa makar i ispao posle toga.
J*bote alarmirajuce je da im cijelu seriju mora igrati MPJ sa jednom rukom i da im je najkorisniji igrac sa klupe Westbrook.
Nadam se da veceras Boston uzima utakmicu, pa makar i ispao posle toga.
- relativizam
- Kontakt:
Konjusar statisticar pred ispadanjem
Ostat će na jednom prstenu zbog svoje ljubomore i preuhranjenosti
Ni bolesna partija Jokica nije pomogla, onih 7 minuta u 4/4 kad nisu pogodili kos iz igre ih je kostalo pobjede, al to je sve zbog sirine klupe.
Hajde da vidimo veceras Boston kako ce reagovati bez Tatuma . Ocekujem da Brown veceras odradi dobru tekmu sa 30+ , a ostalo ce Pritchard odraditi
Evo samo da postavim, kazu Mitchel ovo ono, lik jos do finala konferencije nije ekipu doveo
Hajde da vidimo veceras Boston kako ce reagovati bez Tatuma . Ocekujem da Brown veceras odradi dobru tekmu sa 30+ , a ostalo ce Pritchard odraditi

Evo samo da postavim, kazu Mitchel ovo ono, lik jos do finala konferencije nije ekipu doveo

Mogli je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:50Osim Mitchella nemaju igraca na kojeg se mozes oslonit u playoffu. Moze bit da su Garland i Mobley napredovali i prenesu ove nastupe i tamo ali ja iskreno nesto ne vjerujem u to.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 15:58Samo malo sw Cavsi spominju, Bgm lagano dobijaju utakmice do sada, isprasise Denver bez vecih problema. Cavsi, Boston, NyK , Bucksi bgm bice pakleno i na istoku ostanu li svi zdravi plus Phila pa onda Hawksi , Miami, Orlando, moze pricati ko sta hoce ali odavno obe konferenciji nisu bile ovako zanimljive
Mitchell opet odradi svoje, pa pogledaj Strusa sinoc 0/9 sut iz igre, 0/6 trojke , garland 4/16, 0/6 trojke i sta ocekivat?
Ja bih ostavio Mitchella i Mobleya ostalo bi sve trejdovao
Mogla bi Oklahoma ovo rijesiti u Denveru, Westbrook ispuho, sta ce ne mogu igrati svi 48 minuta.
Mogla bi, ako Adelman ne popravi rotacije, nije da ima koga, ali mislim da Strawther mora dobiti vise minuta ako Porter ne moze bazen pogoditi, ako nista da i on digne par trojki u nadi da ce koju i pogoditi.
Ako ode u 7u, mislim da Denver ima dobre sanse, al eto, vidjet cemo, nek se zahvale Maloneu i Boothu sto se sad muce

Neocekivano ispadanje Cavsa iako su vodili 19 razlike, pogotovo 4-1 da izgubis, svasta. Ispostavilo se da im trade za Huntera nije donio nista, bolje da su ostavili Nianga i LeVerta.
Denver se dobro drzao, mislio sam da ce pobijediti, vodili 9 razlike 8 minuta do kraja i onda od svih igraca Dort pogađa 3 vezane trice, tu im je bio kraj.
Denver se dobro drzao, mislio sam da ce pobijediti, vodili 9 razlike 8 minuta do kraja i onda od svih igraca Dort pogađa 3 vezane trice, tu im je bio kraj.
NY - Indiana finale Istoka, ko bi se tome nadao.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma to je to.Mogli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:39![]()
![]()
![]()
Mogli je napisao/la: ↑28 dec 2024, 16:50Osim Mitchella nemaju igraca na kojeg se mozes oslonit u playoffu. Moze bit da su Garland i Mobley napredovali i prenesu ove nastupe i tamo ali ja iskreno nesto ne vjerujem u to.ronaldo99 je napisao/la: ↑28 dec 2024, 15:58Samo malo sw Cavsi spominju, Bgm lagano dobijaju utakmice do sada, isprasise Denver bez vecih problema. Cavsi, Boston, NyK , Bucksi bgm bice pakleno i na istoku ostanu li svi zdravi plus Phila pa onda Hawksi , Miami, Orlando, moze pricati ko sta hoce ali odavno obe konferenciji nisu bile ovako zanimljive
Jel navijamo za Knicksa do kraja

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Idemo veceras, najbitnija utakmica unazad 25 godina
Ja sam ti rekao cim ste ga potpisali da ce vas kostati ugovor Porteru. Zamisli da imate stvarno dobrog igraca umjesto njega.

Mozda Jokic ispadne, ali to ne mijenja cinjenicu da si ti nacionalisticki orijentisana olupina koja na zalost zivi u svom jadu i gmize u danasnjem svjetu.relativizam je napisao/la: ↑14 maj 2025, 08:39Konjusar statisticar pred ispadanjem
- relativizam
- Kontakt:
Ko je šta spomeno, vidi se ko je zadojen nacionalizmom.ozy je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:34Mozda Jokic ispadne, ali to ne mijenja cinjenicu da si ti nacionalisticki orijentisana olupina koja na zalost zivi u svom jadu i gmize u danasnjem svjetu.relativizam je napisao/la: ↑14 maj 2025, 08:39Konjusar statisticar pred ispadanjem
Da je liga imalo čista,debeli konjusar bi odavno već bio na trkama kobila
Pa dobro, jest los al ima i povredu sad, trebao je 4 do 6 sedmica da odmara zbog ramena, nisu mogli doduse nista drugo ni uraditi nego mu produziti, ali da su trebali manji ili kraci ugovor, to svakako, jer ne bi imali pare za drugog igraca da on nije potpisan
evo gledam, i ovaj 1 kos iz igre denvera u 4/4, a da nije jokicev, je marej dao na 17 sekundi do kraja na -8, kada je sve bilo rjeseno. jokic sam drzao ekipu do posljednje minute. denver iz igre 0-13 dok se utakmica lomila, jokic 13 ostali 4 poena.
TheGoldenGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.