FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Finale kupa treba vratiti na jednu utakmicu.
Dobili finansiranjeskank je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:42To se radi onako kako je to uradio cika Perez u Realu. Zabranio dolazak na stadion glavnoj navijackog grupi Ultras Sur koja je pravila sranja (rasisticke parole, fasisticke parole, vrijedjanja raznorazna i slicno) i koja je sebi umislila da je neki faktor u klubu. Onda je osnovao novu novcatu navijacku grupu koju je pozicionirao na tribinu iza gola (ala nas sjever), ali je svaki clan te novoosnovane grupe potpisao ugovor sa klubom gdje se obavezao na odredjene uslove (nema vrijedjanja igraca, parola, rasistickih ispada i ostalih gluposti), moraju biti u bijelom i navijati 90 minuta itd itd. a zauzvrat su dobili finansiranje od kluba za potrebe navijanja i sve sto ide uz to i mjesto na glavnoj tribini.

Španski plaćenici.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Smijel se doći na doček?
To je npr.mogucnost. To je nacin da ostanu oni koji zele klubu dobro.skank je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:42To se radi onako kako je to uradio cika Perez u Realu. Zabranio dolazak na stadion glavnoj navijackog grupi Ultras Sur koja je pravila sranja (rasisticke parole, fasisticke parole, vrijedjanja raznorazna i slicno) i koja je sebi umislila da je neki faktor u klubu. Onda je osnovao novu novcatu navijacku grupu koju je pozicionirao na tribinu iza gola (ala nas sjever), ali je svaki clan te novoosnovane grupe potpisao ugovor sa klubom gdje se obavezao na odredjene uslove (nema vrijedjanja igraca, parola, rasistickih ispada i ostalih gluposti), moraju biti u bijelom i navijati 90 minuta itd itd. a zauzvrat su dobili finansiranje od kluba za potrebe navijanja i sve sto ide uz to i mjesto na glavnoj tribini.
Ali nema smisla zabraniti svima, zato bih volio da se prava raja ograde od pojedinaca ( imenom I prezimenom).
Ja volim sjever i HZ su prepoznatljiv image kluba…ali opet, mora se povuci granica negdje.
Kontam klubovi su se gasili nakon 100 godina tradicije, fabrike sa po 10.000 radnika su nestajale ( npr. TAS, FDS…), pa bi i HZ trebale shvatiti da nisu nedodirljive
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
A jest ono bilo dobro u Zenici jedna utakmica i to staviti nedjeljom kad raja ne radi. Puno je zanimljivije i atraktivnije
Možda bi najjednostavnije bilo da vas dvojica odete na sljedeću utakmicu i odradite udarni od HZ i ugasite ih.djokica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:52To je npr.mogucnost. To je nacin da ostanu oni koji zele klubu dobro.skank je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:42To se radi onako kako je to uradio cika Perez u Realu. Zabranio dolazak na stadion glavnoj navijackog grupi Ultras Sur koja je pravila sranja (rasisticke parole, fasisticke parole, vrijedjanja raznorazna i slicno) i koja je sebi umislila da je neki faktor u klubu. Onda je osnovao novu novcatu navijacku grupu koju je pozicionirao na tribinu iza gola (ala nas sjever), ali je svaki clan te novoosnovane grupe potpisao ugovor sa klubom gdje se obavezao na odredjene uslove (nema vrijedjanja igraca, parola, rasistickih ispada i ostalih gluposti), moraju biti u bijelom i navijati 90 minuta itd itd. a zauzvrat su dobili finansiranje od kluba za potrebe navijanja i sve sto ide uz to i mjesto na glavnoj tribini.
Ali nema smisla zabraniti svima, zato bih volio da se prava raja ograde od pojedinaca ( imenom I prezimenom).
Ja volim sjever i HZ su prepoznatljiv image kluba…ali opet, mora se povuci granica negdje.
Kontam klubovi su se gasili nakon 100 godina tradicije, fabrike sa po 10.000 radnika su nestajale ( npr. TAS, FDS…), pa bi i HZ trebale shvatiti da nisu nedodirljive
-
- Kontakt:
Ali 90 posto raje je pricalo isto tu vece. Istina neki protiv Mirvica, neki protiv Zekica i igraca, neki protiv Ibrakovica, neki protiv saveza....sutra se svi usutili, a vec prekosutra samo napadaju hz koje su obrnuto prvo davale podrsku pa okrenule na drugu stranudjokica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:52To je npr.mogucnost. To je nacin da ostanu oni koji zele klubu dobro.skank je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:42To se radi onako kako je to uradio cika Perez u Realu. Zabranio dolazak na stadion glavnoj navijackog grupi Ultras Sur koja je pravila sranja (rasisticke parole, fasisticke parole, vrijedjanja raznorazna i slicno) i koja je sebi umislila da je neki faktor u klubu. Onda je osnovao novu novcatu navijacku grupu koju je pozicionirao na tribinu iza gola (ala nas sjever), ali je svaki clan te novoosnovane grupe potpisao ugovor sa klubom gdje se obavezao na odredjene uslove (nema vrijedjanja igraca, parola, rasistickih ispada i ostalih gluposti), moraju biti u bijelom i navijati 90 minuta itd itd. a zauzvrat su dobili finansiranje od kluba za potrebe navijanja i sve sto ide uz to i mjesto na glavnoj tribini.
Pa vidjecemo taj docek veceras koliko ce doci pravih ispravnih navijaca
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ubise nas faulovima. To je taj dogovor i nanjestaljka. Horde ugasili se dabogda
E cuj da se klub odrekne navijaca 
Koji parmaci ovi škripari, naprekidaše se utakmice k'o da oni brane 4 gola. Gurnut Gulija u drugom i privest ovo kraju pa se vidimo na parkingu poslije. 

Jedno su navijači a drugo su narkomani.
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
Pusti tu djeciju pricu, “trebate vas dvojica”.Yokohama je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:55Možda bi najjednostavnije bilo da vas dvojica odete na sljedeću utakmicu i odradite udarni od HZ i ugasite ih.djokica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:52To je npr.mogucnost. To je nacin da ostanu oni koji zele klubu dobro.skank je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:42To se radi onako kako je to uradio cika Perez u Realu. Zabranio dolazak na stadion glavnoj navijackog grupi Ultras Sur koja je pravila sranja (rasisticke parole, fasisticke parole, vrijedjanja raznorazna i slicno) i koja je sebi umislila da je neki faktor u klubu. Onda je osnovao novu novcatu navijacku grupu koju je pozicionirao na tribinu iza gola (ala nas sjever), ali je svaki clan te novoosnovane grupe potpisao ugovor sa klubom gdje se obavezao na odredjene uslove (nema vrijedjanja igraca, parola, rasistickih ispada i ostalih gluposti), moraju biti u bijelom i navijati 90 minuta itd itd. a zauzvrat su dobili finansiranje od kluba za potrebe navijanja i sve sto ide uz to i mjesto na glavnoj tribini.
Ima ko to radi ako dodje do toga. Postoji zakon da zabrani ulazak na stadion ako treba.
Ja samo kazem da je Klub veci od svega, horde su tu zbog kluba a ne obratno.
Horde bez kluba ne mogu, Klub bez hordi moze, ako mora.
Najbolje bi bilo da grupa shvati svoju gresku i oglasi se
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Izdrzite jos malo.
Bordo noc se slavi jos malo
Bordo noc se slavi jos malo
hoce li horde uci do pocetka drugog pol
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Hz je bio prije a bit ce i poslije.
Kao sto ce Sarajeva biti i poslije Mirvica.
Kao sto ce Sarajeva biti i poslije Mirvica.
Sarajevo će biti,sve drugo ce proći!djokica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 22:02Pusti tu djeciju pricu, “trebate vas dvojica”.Yokohama je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:55Možda bi najjednostavnije bilo da vas dvojica odete na sljedeću utakmicu i odradite udarni od HZ i ugasite ih.djokica je napisao/la: ↑14 maj 2025, 21:52
To je npr.mogucnost. To je nacin da ostanu oni koji zele klubu dobro.
Ima ko to radi ako dodje do toga. Postoji zakon da zabrani ulazak na stadion ako treba.
Ja samo kazem da je Klub veci od svega, horde su tu zbog kluba a ne obratno.
Horde bez kluba ne mogu, Klub bez hordi moze, ako mora.
Najbolje bi bilo da grupa shvati svoju gresku i oglasi se
Horde zla će biti,sve drugo će proći!
Igraci dolaze i prolaze,tako i na tribini u grupi,ne brzinom kao igrači,ali neki odlaze,neki novi dolaze...
Ne mastajte o gašenju grupe to se nikad neće desiti!
-
- Kontakt:
To bi trebalp biti to
Idemo privesti kraju ovo
Idemo privesti kraju ovo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Horde Dobra imaju jos 1,5 sat da izbace informacije ko i kako je nastimao utakmice, u suprotnom ja licno da sam Mirvic zatvoriobi sjever ..
Horde zla kostaju klub 200-300 k km radi njihovi gluposti pali baklju protiv goska posusja igmana sb slobode klubova koji nemaju ni simpatizere a kamoli navijace i kad dodju na kosevu svi zajedno neskupe 200 ljudi..
A samo protiv ovih ekipa 100 k km kazni. KO SU HZ pu mi je **** ispreka tipa palice se plilose trosimo svoje novce vrijeme kao da je njih neko primorao..
Pristao bi da klub obezbjedi 100 k km godisnje i da poplaca gostovanja
Horde zla kostaju klub 200-300 k km radi njihovi gluposti pali baklju protiv goska posusja igmana sb slobode klubova koji nemaju ni simpatizere a kamoli navijace i kad dodju na kosevu svi zajedno neskupe 200 ljudi..
A samo protiv ovih ekipa 100 k km kazni. KO SU HZ pu mi je **** ispreka tipa palice se plilose trosimo svoje novce vrijeme kao da je njih neko primorao..
Pristao bi da klub obezbjedi 100 k km godisnje i da poplaca gostovanja