FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvih mi "pametnjakovića" imamo među sobom.....
Jedan poziva na odricanje kluba od Hordi, drugi se "nudi" da bude vođa novih plaćenih navijača.........
Najveća krivac za sve je Zekić i njegovo "eksperimentisanje", da je prošli izašao sa iole normalnim timom nebi nas pobijedili i ovo se nebi desilo.
A šta ćemo ako Horde i imaju neki dokaz? Šta treba da ga javno objave i daju materijal da nas suspenduju na X godina?
Ja sanjam da jednog dana imamo trenera i igrače sa mudima i da svaku tekmu ginu na terenu a ne ko ovi sadašnji a i prošli manekeni psihički nestabilni koji ne mogu 3 utakmice zaredom odigrati makar na približnom nivou. Čuj molim te, nisu glavom na terenu poljuljala ih objava navijača i sad oni šta.......
Jedan poziva na odricanje kluba od Hordi, drugi se "nudi" da bude vođa novih plaćenih navijača.........
Najveća krivac za sve je Zekić i njegovo "eksperimentisanje", da je prošli izašao sa iole normalnim timom nebi nas pobijedili i ovo se nebi desilo.
A šta ćemo ako Horde i imaju neki dokaz? Šta treba da ga javno objave i daju materijal da nas suspenduju na X godina?
Ja sanjam da jednog dana imamo trenera i igrače sa mudima i da svaku tekmu ginu na terenu a ne ko ovi sadašnji a i prošli manekeni psihički nestabilni koji ne mogu 3 utakmice zaredom odigrati makar na približnom nivou. Čuj molim te, nisu glavom na terenu poljuljala ih objava navijača i sad oni šta.......
TAAAAAKOO JEEE

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Peticaaaaaaaaa VOLIM TE SARAJ’VOOO
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
PisaaaJ listicu, je li vam namjesteno ovo klanje nasih igraca i nekartoniranje od strane sivonje i ove provokacije i reakcije na svaku odluku ?
sram i stid da vas bude.
Volim te Sarajvoooooo
sram i stid da vas bude.
Volim te Sarajvoooooo
Lezite kerovi.Bravo momci kup kup kup je nas.
U inat dusmanima crknite od muke.
U inat dusmanima crknite od muke.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende

-
- Kontakt:
Gledaj ubica i kazu namješteno ,majku vam
c.rknite misevi
VOLIM TE SARAJ'VO
VOLIM TE SARAJ'VO
nece se igraci vcrs vracatiNeko nesta o dočeku?
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 14 maj 2025, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kolko je sve namjesteno Lulica zamalo da lincuju.
Ok, ti si definitivno klinac od maksimalno 15 godina.
Nema potrebe za daljom komunikacijom
Uzivaj
FKS❤️1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pričajte vi šta hoćete, ali Turkešu koliko odmah treba ponuditi produženje ugovora.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Dobro smo mi ovo dogovorili. Realno, bolji dogovor od onog kad je Dino kupovao folciku. 

Sram vas i stid bilo horde
Horde Zla su najvece pickee