apsolutno, i hvala bogu pa nismo dio tala. zamisli moras proslavit nesto namjesteno, ne daaj mi bozeNoProfit je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:04Nadam se da je i vama sada jasno koliko ste zapravo nebitni u ovoj ligi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 15:40Jedan je mostarski Velež, javno, sam stao u rat protiv Vice i dokazao licemjernost svih probosanskih klubova.
Sad svi igramo kako oni sviraju, dokaz je u tome da se drasticno ne kaznjava niko vise kao tada. Svi predsjednici trenutno imaju Vicka na brzom biranju, neko ga zove svaki dan, nekoga on zovne kad treba, ali niko u ratu s njim nije.![]()
Pa nije valjda da je citava grupa stala iza 5 momaka koji su objavili saopstenje..jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:03Biće i horde, neće biti samo 5 ljudi (momaka) kako god, koji pokušavaju da ostvare vlastite interese pod svaku cijenu.
Sport u Sarajevu na jednoj slici.
jedne placamo 4,5 miliona iz budzeta i tako..killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:37jedni kupuju ostanak u Doboju (Modrici pardon), drugi slave kup koji su uzeli talom i prodajom bodova u prvenstvu
sarajevski fudbal cvjeta![]()
Poštujem te kao forumaša ali, moram ti ovako reći; ne jedi vnago. Kad budeš ti ili bilo ko mogao dokazati da smo nešto namjestili onda imaš pravo da nešto pišeš.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:37jedni kupuju ostanak u Doboju (Modrici pardon), drugi slave kup koji su uzeli talom i prodajom bodova u prvenstvu
Tako je, namjestili smo da ih natrpamo 4 razlikekillafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:33apsolutno, i hvala bogu pa nismo dio tala. zamisli moras proslavit nesto namjesteno, ne daaj mi bozeNoProfit je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:04Nadam se da je i vama sada jasno koliko ste zapravo nebitni u ovoj ligi.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 15:40Jedan je mostarski Velež, javno, sam stao u rat protiv Vice i dokazao licemjernost svih probosanskih klubova.
Sad svi igramo kako oni sviraju, dokaz je u tome da se drasticno ne kaznjava niko vise kao tada. Svi predsjednici trenutno imaju Vicka na brzom biranju, neko ga zove svaki dan, nekoga on zovne kad treba, ali niko u ratu s njim nije.![]()
![]()
i treba podrzavati ciste klubove da grade stadion da ne mora repka u zenicu ici, pa jelavenija je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:38jedne placamo 4,5 miliona iz budzeta i tako..killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:37jedni kupuju ostanak u Doboju (Modrici pardon), drugi slave kup koji su uzeli talom i prodajom bodova u prvenstvu
Ako si iz Sarajeva, znas i kojih je to 5 momaka i ne moram ti bas posebno ni objašnjavati kompletnu situaciju , nije niko stao iza njih, pogotovo jezgra one zdrave price na zapadu, i starije horde, sad ova mlađarija to iskreno ne znam jer poznajem nikog od njih. Za mene horde nisu samo ljudi koji idu na sjever trenutno. Mnogi i ne idu zbog tih istih ljudi. Horde su prije svega svi ljudi koji su nekad stajali tamo, pogotovo kad smo prolazili kroz isto ovo ali na kraju je pobijedila zdrava prica. Neće se nikad ponoviti jer je to nemoguce ali nadam se da će izdobriti.Pablo11 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:35Pa nije valjda da je citava grupa stala iza 5 momaka koji su objavili saopstenje..jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:03Biće i horde, neće biti samo 5 ljudi (momaka) kako god, koji pokušavaju da ostvare vlastite interese pod svaku cijenu.
To se zove zavidluk, neka uzmu svi snimke sa utakmica i neka vide kroz šta je Sarajevo prošlo ove sezone. I onda imaju obraza nešto reći.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:39Poštujem te kao forumaša ali, moram ti ovako reći; ne jedi vnago. Kad budeš ti ili bilo ko mogao dokazati da smo nešto namjestili onda imaš pravo da nešto pišeš.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:37jedni kupuju ostanak u Doboju (Modrici pardon), drugi slave kup koji su uzeli talom i prodajom bodova u prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], laszlo, relativizam, tuitamo, TylerBurey i 35 gostiju.