Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svaka situacija, odma vidim Jelicu ruka prema dzepicu.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 16:53Evo ako konkretno imamo ambiciju do kraja ova 3 kola 3 mjesto,zašto se niko iz kluba nije žalio na žuti karton Boljevića protiv Sloge.Kontakta je malo bilo,za penala nije,ali Jelić odmah vadi karton i daje mu.I plus Krpić na prvu prigovorenu dobija i on karton i suspenzija i njemu za Široki.To dovoljno govori,tako da ne treba očekivati bilo šta u nedjelju.
svemalim1 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 13:30bezveze se prepucavate.
coric je bivsi na kraju sezone, to je haman pa sigurno i nesto sto svi koji pomnije prate klub do sad znaju. niti se njemu ostaje, niti je klub zagrijan da ga ostavi.
mene je razoracao nekim potezima i ponasanjem ove polusezone, ali dobro. hvala mu i sretno.
koga nas, pasa moj? u cemu je problem? prelistaj malo moje postove i vidjeces da sam podrzavao corica od pocetka. covjek ce otici na kraju sezone iz razloga koje sam naveo i to je to.Lynx je napisao/la: ↑14 maj 2025, 18:04svemalim1 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 13:30bezveze se prepucavate.
coric je bivsi na kraju sezone, to je haman pa sigurno i nesto sto svi koji pomnije prate klub do sad znaju. niti se njemu ostaje, niti je klub zagrijan da ga ostavi.
mene je razoracao nekim potezima i ponasanjem ove polusezone, ali dobro. hvala mu i sretno.
Pa je li vas dosta više?
Mozda bi bili treci.
Ma daaaaj, treće mjesto? To vas zadovoljava? Pa mi smo Željo! Boli nas briga što nam je odbrana Marković Mahmić Cavnić Galić igrate u Želji automatski ste bolji od milionskih pojačanja Borca, Zrinjskog i Sarajeva! Hoćemo titulu!
Pa mi smo Zeljo, nek nam dovedu DzekuRiquelme1921 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 00:56Ma daaaaj, treće mjesto? To vas zadovoljava? Pa mi smo Željo! Boli nas briga što nam je odbrana Marković Mahmić Cavnić Galić igrate u Želji automatski ste bolji od milionskih pojačanja Borca, Zrinjskog i Sarajeva! Hoćemo titulu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.