FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo mi je najdraži trofej,pušite ga dušmani

Dominacija u kupu se nastavila
Potrebno je od sutra raditi da budemo jos bolji i da se liga sljedece godine uzme.
Sezona ova je svakako zavrsena.
Potrebno je od sutra raditi da budemo jos bolji i da se liga sljedece godine uzme.
Sezona ova je svakako zavrsena.
Bravo momci! Volim te Sarajevo!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
U sred listice. Za vjecnog brata. Original Horde Zla 1987 su bili ratnici igraci veceras na terenu uz pjesmu
U inat dusmanima, biti srcem vezan u tome lezi snaga… Volim te SARAJEVO
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
nek se ovaj negativac oglasio
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa nisi ti ovdje od juče, yebo ga ti. Ovo ti je onaj bipolarni, prije pod nickom FCUM
Prezasluzen kup, u dvomecima u četvrtfinalu i polufinalu pobijediti prvaka i viceprvaka (Zrinjski <> Borac) i u finalu uvijek nezgodni Široki (znamo svi zbog cega)...ne znam da li je ikad iko vise zaslužio titulu osvajača kupa nego mi ovaj put.
Vrlo važno je da Zekic ostane tu (nadam se da to nije upitno).
To je najbitnija prica. Prvo to riješiti a potom sve ostalo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Čestitke ekipi kompletnoj, krvavo zarađen trofej. Posebne čestitke jednom velikom čovjeku, gospodinu i trenerskoj veličini Zoranu Zekiću. Hvala Bogu da sam dočekao jednu ovakvu gromadu na klupi svog tima, mogu mu se sageti svi. Nadam se da će ovo riješiti i da nam ostane što je duže moguće. 
Onima koji su svu frku pokrenuli naebem se majke opet.
100% Xhurem je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:51Prezasluzen kup, u dvomecima u četvrtfinalu i polufinalu pobijediti prvaka i viceprvaka (Zrinjski <> Borac) i u finalu uvijek nezgodni Široki (znamo svi zbog cega)...ne znam da li je ikad iko vise zaslužio titulu osvajača kupa nego mi ovaj put.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Allah razi oslun brate
- OldTownDistrict
- Kontakt:
I <3 you Boss
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa nije mi Zekic djelovao kao da pakuje kofere na kraju još reče ujediniti se i da svi krenemo naprijed još jače .
**** duplu ovo mi najdraži trofej!
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Čestitke FK Sarajevu!
Hoćemo jednu ovakvu sliku sa bordo šalom oko pehara.

Hoćemo jednu ovakvu sliku sa bordo šalom oko pehara.

GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:54Čestitke ekipi kompletnoj, krvavo zarađen trofej. Posebne čestitke jednom velikom čovjeku, gospodinu i trenerskoj veličini Zoranu Zekiću. Hvala Bogu da sam dočekao jednu ovakvu gromadu na klupi svog tima, mogu mu se sageti svi. Nadam se da će ovo riješiti i da nam ostane što je duže moguće.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kup mubarek!
ZORAN ZEKIĆ!
ZORAN ZEKIĆ!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
napisao sam nekom prije 2-3 dana u pp da se igraci dogovaraju za ljetni prelazni po njegovim zeljamabordobijeli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:59Pa nije mi Zekic djelovao kao da pakuje kofere na kraju još reče ujediniti se i da svi krenemo naprijed još jače .
sto bi se to radilo ako ide vec
GOSPODINE!!!"Pogodilo me to u svakom smislu i privatnom i profesionalnom. Sve što se desilo ove godine moram reći na štetu Sarajeva svi smo maštali da ćemo osvojiti Kup i da ćemo svi zajedno to proslaviti jer mi smo jedno tijelo.
Nadam se da će preovladati razum i dobra volja, na kraju krajeva kada čovjek ima nekih problema to rješava unutra kuće. Pozivam sve u klubu na jedinstvo. Mislim da veličina i historija FK Sarajevo nalaže to nama svima", rekao je Zekić.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 15 maj 2025, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday i 11 gostiju.