FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kup mubarek!
ZORAN ZEKIĆ!
ZORAN ZEKIĆ!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
napisao sam nekom prije 2-3 dana u pp da se igraci dogovaraju za ljetni prelazni po njegovim zeljamabordobijeli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:59Pa nije mi Zekic djelovao kao da pakuje kofere na kraju još reče ujediniti se i da svi krenemo naprijed još jače .
sto bi se to radilo ako ide vec
GOSPODINE!!!"Pogodilo me to u svakom smislu i privatnom i profesionalnom. Sve što se desilo ove godine moram reći na štetu Sarajeva svi smo maštali da ćemo osvojiti Kup i da ćemo svi zajedno to proslaviti jer mi smo jedno tijelo.
Nadam se da će preovladati razum i dobra volja, na kraju krajeva kada čovjek ima nekih problema to rješava unutra kuće. Pozivam sve u klubu na jedinstvo. Mislim da veličina i historija FK Sarajevo nalaže to nama svima", rekao je Zekić.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 15 maj 2025, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nakon osvajanja kupa sada smiriti situaciju i da nas aBd Zekic povede u novu sezonu. Mozemo samo bolje izgledati!
U inat dušmanima koji su sada na aparatima. Mnogo ih za ovu cijelu sezonu su bili kontra svog kluba, napali i vrijeđali su sve živo, to važi sad za ovaj forum, o ostalim stvarima ćemo kasnije, čekamo još na te dokaze.
Čestitke svima u klubu, kao i pravim iskrenim navijačima koji su bili uz klub 24h i kad je dobro bilo i kad je loše bilo. Čestitke i ženi Ismira Mirvića, uspiješnija si od plavi štrumfova u zadnjih godina.
Idemo dalje zajedno još jače i bolje.
Samo Sarajevo, samo Bordo!

Čestitke svima u klubu, kao i pravim iskrenim navijačima koji su bili uz klub 24h i kad je dobro bilo i kad je loše bilo. Čestitke i ženi Ismira Mirvića, uspiješnija si od plavi štrumfova u zadnjih godina.
Idemo dalje zajedno još jače i bolje.
Samo Sarajevo, samo Bordo!

Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 15 maj 2025, 00:18, ukupno mijenjano 8 puta.
Čestitke ekipi na kupu, Zekić da dovede dobra pojačanja i da krenemo jači u novu sezonu!
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zekić je još jednom izjavom pokazao kakav je gospodin.
Hvala igračima i Zoranu, neće on niđe.
Hvala igračima i Zoranu, neće on niđe.
MNON
Povratak ekipe u Sarajevo planiran je sutra, a dolazak na stadion Koševo očekuje se u 19:00 sati 
#ŠIRFKS #fksarajevo
#ŠIRFKS #fksarajevo
- FKS -
Ma samo opusteno i veselo brate. Nek pocrkaju svi koji nisu sretni vecerasMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:33E kad ti nećeš evo ti sad.osam je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:31Sta jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 maj 2025, 23:24
Evo ko francuska sobarica![]()
Slovom i brojem OSAM
Evo i snajka dobila medalju![]()
Mazneš me za ...
Zna li se kada igraci dolaze u Sa, veceras ili sutra?
Sutra 19:00 H svi na Koševo !!!

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
U 19 docek, zvanicno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
SVI SVI SVI
5k na doceku da se zahvalimo ekipi i jednom jedinom ZORANU ZEKICU
5k na doceku da se zahvalimo ekipi i jednom jedinom ZORANU ZEKICU
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pogodilo me to u svakom smislu i privatnom i profesionalnom. Sve što se desilo ove godine moram reći na štetu Sarajeva svi smo maštali da ćemo osvojiti Kup i da ćemo svi zajedno to proslaviti jer mi smo jedno tijelo.
Nadam se da će preovladati razum i dobra volja, na kraju krajeva kada čovjek ima nekih problema to rješava unutra kuće. Pozivam sve u klubu na jedinstvo. Mislim da veličina i historija FK Sarajevo nalaže to nama svima", rekao je Zekić.
Covjek sve objasnio,pa opet slusajte mahalske od kona,neka vam njihove lazi budu mjerilo. Neko je rekao da pripremimo maramice kad nas Vico pocne ka.rat,imam pitanje jel ce i tim ostalim trebat maramice,meni hice jer volim svoj klub.
Covjek sve objasnio,pa opet slusajte mahalske od kona,neka vam njihove lazi budu mjerilo. Neko je rekao da pripremimo maramice kad nas Vico pocne ka.rat,imam pitanje jel ce i tim ostalim trebat maramice,meni hice jer volim svoj klub.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 15 maj 2025, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra aBd svi na docek zasluzili su to igraci i Zeka. Nek dusmanima cirevi popucaju mnogi se nadaju da ce nas Zekic napustit na kraju sezone
Dajte mu odriješenu kesu, u koga uperi neka potpiše.
Vidimo se u 19:00
Vidimo se u 19:00
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U INAT SVIMA 

-
- Kontakt:
Veceg gospodina na klupi nismo imali. Mozda takticki boljih trenera, boljih motivatora... kazem mozda. Ali veci gospodin od Zorana nije sjedio na klupi.
Gospodin a mangup u isto vrijeme.
Čudan osjećaj nakon trofeja, prečudan... ali eto bit ce da je i ovo sastavni dio navijanja za najtrofejniji klub u državi.
Gospodin a mangup u isto vrijeme.
Čudan osjećaj nakon trofeja, prečudan... ali eto bit ce da je i ovo sastavni dio navijanja za najtrofejniji klub u državi.
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ahrefs [Bot], Bing [Bot], juka55, mosarajvosa83, nedimmmm1337, TETRAPAK i 65 gostiju.