NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Grubi radovi ce se zavrsiti uskoro, tender za travu ide opet ispocetka jer prvoizabrani izvodjac nije dostavio bankovnu garanciju za radove.
-
- Kontakt:
Da, novac ima nije do grada. Nego šta mislite na delegiranje, opet sudija Hrvat iz Livna, logika da će suditi kontra nas zbog Tomislava
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bratstvo opstaje i živi od utakmica iz finiša sezone.. Ako ne puštaju utakmice onda 90% igraju za premije od ostalih ekipa...legendarnadruga je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:12
Da, novac ima nije do grada. Nego šta mislite na delegiranje, opet sudija Hrvat iz Livna, logika da će suditi kontra nas zbog Tomislava
-
- Kontakt:
Sad im je jedini problem sto im ekipa nije toliko jaka. Još ovi problemi svi, i smjena trenera koji je radio dobar posao nije mi jasna nikako.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:52Bratstvo opstaje i živi od utakmica iz finiša sezone.. Ako ne puštaju utakmice onda 90% igraju za premije od ostalih ekipa...legendarnadruga je napisao/la: ↑14 maj 2025, 19:12
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slušajući Sašu Smiljanića stiče se utisak da nam opstanak nikad nije bio bitniji, jer stvoreni su temelji za konkretne promjene na bolje, barem je on tako zvučao.
Istina da bi zadržavanjem ovoga stručnog štaba i sa 3-4 kvalitetna igrača bili jedan od konkurenata za prvo mjesto iduće sezone.
Vjerujem da bi do priprema za iduću sezonu imali spreman pomoćni teren što bi nam svakako olakšalo funkcionisanje.
Iskreno se nadam da igrači neće izgoriti pod pritiskom, jer očigledno je da nas cijela liga želi izbaciti, a nismo nešto ni savezu dragi.
Istina da bi zadržavanjem ovoga stručnog štaba i sa 3-4 kvalitetna igrača bili jedan od konkurenata za prvo mjesto iduće sezone.
Vjerujem da bi do priprema za iduću sezonu imali spreman pomoćni teren što bi nam svakako olakšalo funkcionisanje.
Iskreno se nadam da igrači neće izgoriti pod pritiskom, jer očigledno je da nas cijela liga želi izbaciti, a nismo nešto ni savezu dragi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Svako kolo se sudi protiv nas, tako će biti i sada protiv Bratstva...NeRi_K je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:42Slušajući Sašu Smiljanića stiče se utisak da nam opstanak nikad nije bio bitniji, jer stvoreni su temelji za konkretne promjene na bolje, barem je on tako zvučao.
Sve osim tri boda protiv Bratstva nas vodi u Drugu ligu, tako da pravo na izgovor nemamo. Bratstvo dolazi u lošoj atmosferi, ostali su bez nekoliko igrača u par dana, pobjediti moramo.
Ne znam kakva je situacija kod nas sa igračima, jesu li svi na raspolaganju ili i kod nas ima izostanaka.
Mislim da smo na raspolaganju protiv Tomislava imali Salkanovića i Zgonjanina da ni uspjeli i protiv onoga sudije.
Treba navijati da Zvijezda dobije Tomislava, da Travnik dobije Tuzlu, da Tošk dobije Gradinu, a da Čelik izgubi od Stupčanice
Ne znam kakva je situacija kod nas sa igračima, jesu li svi na raspolaganju ili i kod nas ima izostanaka.
Mislim da smo na raspolaganju protiv Tomislava imali Salkanovića i Zgonjanina da ni uspjeli i protiv onoga sudije.
Treba navijati da Zvijezda dobije Tomislava, da Travnik dobije Tuzlu, da Tošk dobije Gradinu, a da Čelik izgubi od Stupčanice
-
- Kontakt:
Kod nas su svi tu. Ova dva rezultata će biti jedino Stupcanica teško šta može protiv CelikaNeRi_K je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:30Sve osim tri boda protiv Bratstva nas vodi u Drugu ligu, tako da pravo na izgovor nemamo. Bratstvo dolazi u lošoj atmosferi, ostali su bez nekoliko igrača u par dana, pobjediti moramo.
Treba navijati da Zvijezda dobije Tomislava, da Travnik dobije Tuzlu, da Tošk dobije Gradinu, a da Čelik izgubi od Stupčanice![]()
-
- Kontakt:
Ako ostanemo ovu sezonu, mislim da bi mogli dosta dobrog napraviti. Adzema treba ostaviti , dati mu sve sto trazi, sli da tu bude sljedecu sezonu. Tko god ga je doveo svaka mu cast. Kad se sjetim kako je Tahric branio Demirovica, a lik uzeo dva boda.
Sasa je spomenuo i glavni teren. Znaci ima sanse da se to rijesi.
Nije problem i da ispadnemo, da se za tu godinu rijese pomocni i glavni teren pa da se vratimo nazad kako treba, ali to niko ne moze garantovati
Nije problem i da ispadnemo, da se za tu godinu rijese pomocni i glavni teren pa da se vratimo nazad kako treba, ali to niko ne moze garantovati
-
- Kontakt:
Ma mi ako ispadnemo kod nas je raspad sistema, znaš kako to ide kod nas?nebeskasila je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:39Ako ostanemo ovu sezonu, mislim da bi mogli dosta dobrog napraviti. Adzema treba ostaviti , dati mu sve sto trazi, sli da tu bude sljedecu sezonu. Tko god ga je doveo svaka mu cast. Kad se sjetim kako je Tahric branio Demirovica, a lik uzeo dva boda.
Mi kad ispadnemo ne vraćamo se, kao i kad smo iz PL ispali 

Ja sam uvijek bio protivnik ideje da se krene ispočetka, jer siguran sam ukoliko ispadnemo da će nas snaći rasulo neviđenih razmjera.
Mislim da se više nikad ne bi vratili u Prvu ligu FBiH, a kamo li u Premijer ligu. Zato je izuzetno bitno opstati, jer postoji neki temelj za bolje sutra.
Mislim da se više nikad ne bi vratili u Prvu ligu FBiH, a kamo li u Premijer ligu. Zato je izuzetno bitno opstati, jer postoji neki temelj za bolje sutra.
-
- Kontakt:
Ma vjerujem da bi se vratili sljedecu sezonu. Pa koja bi to sramota bila da se ispadne, za cijeli grad. Vidjecemo, nadati se da necemo, ali treba i o tome razmisljati jer blizu smo toga.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma kakvi temelji, ko garantuje da ce ova uprava ostati i narednu polusezonu. Temeljite optimizam na ne postojecim osnovama, sve je ovo kula od karata.
Opcija ispadanja pa i pocetka od najnizeg ranga moze biti jako pozitivna, samo zadrte glave kod nas to nikad shvatiti nece.
Opcija ispadanja pa i pocetka od najnizeg ranga moze biti jako pozitivna, samo zadrte glave kod nas to nikad shvatiti nece.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Nogometni klub Jedinstvo iz Bihaća ove godine proslavlja 106. rođendan, što ga čini jednim od najdugovječnijih sportskih kolektiva u BiH. U bogatoj istoriji ostvarili su brojne sportske uspjehe, a zahvaljujući posvećenosti članova kluba i podršci navijača, klub traje više od jednog vijeka. Prepoznali su to ranije u kompaniji Mozzart, kada su ih podržali donacijom opreme, a od sada će im za nove golove asistirati sa pozicije sponzora.
"Podrška regionalnog lidera, kompanije Mozzart je dovoljan pokazatelj da smo na dobrom putu da vratimo klub u najviši rang takmičenja BiH", poručuje Saša Smiljanić, predsjednik UO NK Jedinstvo Bihać.
Nakon skoro dvije decenije stagniranja, uprava kluba intenzivno radi na poboljšanju ambijenta za rad svih selekcija kluba, te će se uskoro na novom pomoćnom terenu sa umjetnom travom moći trenirati u svim vremenskim uslovima.
Ne znam jel Sasa na ovo mislio kad je rekao da bi mogle sve kategorije imati istu opremu.
mislim da je to tonebeskasila je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:01Ne znam jel Sasa na ovo mislio kad je rekao da bi mogle sve kategorije imati istu opremu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nije to to, dogovara se sa jednim poprilicno okej brendom oko saradnje, taj bi isti brend i prodavao dresove i opremu kluba a klub bi naravno imao procenat.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Dobili smo licencu na prvostepenoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.