FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo bi da poručim, da nabijem na neku stvar sve ove kvazi portale koji žele osvajanje kupa da obezvrijede i dodatno unesu razdor među nama.
Također, i plave gurbete da nabijem na tu istu stvar.
PREDIVAN DAN da budeš navijač najvećeg kluba u državi!
P.S. Neko "kupuje" titule jer ima para, a neko kupuje opstanak.
- robertkosar
- Kontakt:
Bravo druze za komentarstriktnosarajevski je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:20Samo bi da poručim, da nabijem na neku stvar sve ove kvazi portale koji žele osvajanje kupa da obezvrijede i dodatno unesu razdor među nama.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Gdje nestadose oni silni lazni profili?????? Po meni ovo se vec duze vrijeme kuhalo samo se cekao pogodan trenutak za njih da otvoreno krenu protiv kluba. BORDO NEPRIJATELJI, TURKOVIC, RUNDA, FKSINFO (Udruzenje lika i djela HM) i normalo ljudi iz sjene koji bi da ponovo se nadju na celu FK Sarajeva. Nisu dzaba razni tipovi sa laznim profilima iz dana u dan napadali Mirvica 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Elhamdulillah
Čestitke igračima i SŠ te svim navijačima.
Čestitke igračima i SŠ te svim navijačima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pokusati dovesti golmana Kenana Pirića, Cimirota i Rahmanovića i jednog dobrog stranca u napadu. Zadrzati glavne igrace i trenera naravno, rijesiti se suvisnih igraca kojih ima nemal broj i to je to, naredne sezone napasti sve trofeje, a u evropi otici sto dalje.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zao mi je normalne raje koja se povede za njima.. malo vise mucnuti svojom glavomrobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:33Gdje nestadose oni silni lazni profili?????? Po meni ovo se vec duze vrijeme kuhalo samo se cekao pogodan trenutak za njih da otvoreno krenu protiv kluba. BORDO NEPRIJATELJI, TURKOVIC, RUNDA, FKSINFO (Udruzenje lika i djela HM) i normalo ljudi iz sjene koji bi da ponovo se nadju na celu FK Sarajeva. Nisu dzaba razni tipovi sa laznim profilima iz dana u dan napadali Mirvica![]()
cestitke SVIMA!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kapetanoviću treba dat prostora i vremena da se vrati, iz ozbiljne povrede izlazi.
Samo naprijed Saraj'vo!
Viveros opet sinoć zabio, možemo li uzeti više od 1.2m?
ne možeš kad ljudi imaju tu opciju da ga kupe za tu svotu novca, ni gore ni dole
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Iskreno ja bih volio vratiti Rifeta Kapića ponovo. Prvo Riki je otišao na najgluplji mogući način iz kluba (promašen penal protiv Slobode), drugo u formi je života, mislim da je realno da ga dovedemo, ukoliko njegova želja i volja postoje naravno
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jel samo zbog penala, ili je neka frka ono bila sa njim, da je opljackan ili reket, nesto je bilo koliko mi je u glavi.
Ja kako me sjećanje služi da je sutra dan odma poslije utakmice raskinut ugovor na njegov zahtjev. Prolazio je baš kroz težak period u to vrijeme, ako mu nije dijete preselilo, i loša forma je bila. Naši navijači ko navijači odma ga htjeli objesit, i momak otišao. Žao mi ga je bilo, ali evo za njega se ispostavilo dobro u karijeri. Ne bi mi Riki ni naumpao da nisam sinoć sjedio sa golmanom Bukvićem koji mu je odbranio baš taj penal, i tako se sjetih svega
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Sinoc je trebalo biti ko kad smo prosli put po gradu vozikali poslije pobjede u kupu protiv sirokog
Citav grad da bude nas

- napoleon72
- Kontakt:
Ma Kapic je imao dva mandata kod nas i u oba bio los. Ne vidim razlog sto da pokusavamo ponovo. Generalno sam protiv svih povratnika, smatram da klub treba ici naprijed a ne okretat se prema nekim proslim vremenima, jer nijedan klub na svijetu to ne radi, barem ne ovi najveci. I kad vrate nekog, desi se kao nama, bude flop i raja zahejta nekog koga su u zvijezde zakivali.juka55 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 12:28Ja kako me sjećanje služi da je sutra dan odma poslije utakmice raskinut ugovor na njegov zahtjev. Prolazio je baš kroz težak period u to vrijeme, ako mu nije dijete preselilo, i loša forma je bila. Naši navijači ko navijači odma ga htjeli objesit, i momak otišao. Žao mi ga je bilo, ali evo za njega se ispostavilo dobro u karijeri. Ne bi mi Riki ni naumpao da nisam sinoć sjedio sa golmanom Bukvićem koji mu je odbranio baš taj penal, i tako se sjetih svega
Mislim da nije Kapicu dijete preselilo, nego Mustedanagicu. Kapic je od pocetka imao problema s mafijom, reketirali ga po ulicama. Tu noc kad je otjeran je postavio story s cigarom u ustima i mortus pijan. Bilo je vise faktora sto je otjeran, penal je najmanji od svih.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- luckystrike
- Kontakt:
Potencijalni protivnici su: AZ Alkmar, Salzburg, Đurgarden, Rapid Beč, Sparta Prag, Bašakšehir, Antverp, Lugano, Vitoria Guimareš, Makabi Haifa, Šamrok Rovers, Omonia, Jagelonija, Helsinski, Astana, Flora, Klaskvik, Vikingur, Hajduk, Riga, Maribor, AEK Atina, Pjunik, Petrokub, Balkani, Dinajska Streda, Rakov, Ruzenborg, Viking, Ars, Ararat, Vojvodina, AEK Larnaka, Vaduz, Dandi, Larne, Paide, Brondbi, Didelanž, Randers, Puškaš, Partizani, Univerzitatea.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Od povratnik moze i zelim samo slijedece:
1. Mujakic
2. Cimirot
3. Rahmanovic
Uz ovu trojicu bi nam trebao samo napadac i jedno krilo i to je to, prica kompletirana.
1. Mujakic
2. Cimirot
3. Rahmanovic
Uz ovu trojicu bi nam trebao samo napadac i jedno krilo i to je to, prica kompletirana.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, juka55, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, propoklopac, Rajvosa4ever, Venom i 127 gostiju.