Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ma nije iskreno nikada bilo dobro sa Caisedom na beku..samo su nekada protivnici bili lošiji,rezultat pokrije sve pase to ne primjeti..vidjeli ste Caiseda na svojoj poziciji u drugom pol...dečko je mašina bez obzira što smo izgubili...opet je bio odličan
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedno je pritinusti drugo je fakat biti opasan i odraditi to cijelo poluvrijeme sa 10 igraca.
Pa ekipe e obicno raspadnu prime jos 4 komada...
Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljno misli da se ekipa sa igracem vise namjerno povukla i rizikovala da primi gol ono za ispitivanja...
Jackson je veliki problem nevezano za crveni.
jednostavno nije dovoljno dobar da vodi nas napad i to je to ovo je tacka na i.
Krilo, Stoper i Napadac kako valja i ova ekipa je drasticno bolja sa Marescom ili bez njega.
- superFrankie
- Kontakt:
Potpisujem sve, plus Djordje na gol umjesto imbecila Sanchezawadethegreat je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:23Jedno je pritinusti drugo je fakat biti opasan i odraditi to cijelo poluvrijeme sa 10 igraca.
Ne mogu da vjerujem da neko ozbiljno misli da se ekipa sa igracem vise namjerno povukla i rizikovala da primi gol ono za ispitivanja...
Krilo, Stoper i Napadac kako valja i ova ekipa je drasticno bolja sa Marescom ili bez njega.
Trener je najbitniji tu,on je odlucio da zadrzi decka na golu,i jeksona u napadu.
Ma koliko god ti se činilo da je Chelsea dominirao u 2.pol. to je bilo samo prividno i svjesno dopušteno od strane protivnika.wadethegreat je napisao/la: ↑11 maj 2025, 15:23Jedno je pritinusti drugo je fakat biti opasan i odraditi to cijelo poluvrijeme sa 10 igraca.
Dovoljno je da Chelsea nije imao skoro nikakvu priliku za gol, a svaki njihov kontranapad je bio opasan.
Sad navijati za Vardija i ekipu, jer mi se čini da Chesea može obezbijediti LP samo zbog tuđih grešaka, a ne svojom zaslugom.
Edit: Evo ga, 0:1 Connor
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Mene vise brine aston vila nego notingem.
Imaju Tottenham i Manchester United do kraja. Valjda će Mancho u zadnjem kolu, koje se igra nakon finala Lige Evrope, pokazati malo karaktera u zadnjem kolu na Old Trafford (iako mislim da će Manchesterove rezerve više neprilika stvoriti Chelsiju na Bridžu).
P.S. Jackson out do kraja sezone.
P.P.S. 1:1 Forest
P.S. Jackson out do kraja sezone.
P.P.S. 1:1 Forest
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sreća pa sam bio u obavezama i nisam mogao gledati tekmu, ali ovako ako pogledam snimak za crveni Jacksona lakat za direktan crveni nije bar po meni, vi što ste gledali jel za crveni.
Jacksona se riješiti prva ponuda oko 40-50 mil uzeti, ako se plasiramo u LŠ ganjati Gyokeresa, mada je Arsenal zagrazao već, ja već vidim sljedeće sezone da glupi Arsenal uzima ligu što mi je ludo i anezamislivo bilo. To lijevo krilo sve nešto mlado neiskusno, tržište užas, onaj iz Bilbaa traži nekih 300 k sedmično haha pa mi ako ne izborimo LŠ donji smo.
Jacksona se riješiti prva ponuda oko 40-50 mil uzeti, ako se plasiramo u LŠ ganjati Gyokeresa, mada je Arsenal zagrazao već, ja već vidim sljedeće sezone da glupi Arsenal uzima ligu što mi je ludo i anezamislivo bilo. To lijevo krilo sve nešto mlado neiskusno, tržište užas, onaj iz Bilbaa traži nekih 300 k sedmično haha pa mi ako ne izborimo LŠ donji smo.
Dvije pobjede do kraja i imas LP iako je ista trebala i ranije bit osigurana pobjedama protiv Ipswicha recimo.Ova ekipa ako se ne moze motivisat da ovo do kraja odradi kako treba obzirom kakve utakmice ima i nije za LP i ne treba tu previse ocajavat ako se ista ne izbori.
United ce sve bacit na EL ,to je njihov put do LP i sigurno nece previse rizikovat obzirom da sa Celzijem igraju u gostima.
United ce sve bacit na EL ,to je njihov put do LP i sigurno nece previse rizikovat obzirom da sa Celzijem igraju u gostima.
- Pensioner26
- Kontakt:
James sine, vrijeme je…
- wadethegreat
- Kontakt:
Huijsen ode u Real izgleda
.
Jamesa nema na treningu...
I pitate se sto igra lijeve tekme.
Gdje ce covjek puhnes na njega povrijedi se.
Jamesa nema na treningu...
I pitate se sto igra lijeve tekme.
Gdje ce covjek puhnes na njega povrijedi se.
-
Majstorinho
- Kontakt:
S Jamesom je najbolje raskinuti ugovor što prije. Nemaš nikakve koristi od njega. Platite mu i odštetu samo nek ode njegova karijera je bila gotova još prije 3 godine
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- superFrankie
- Kontakt:
Sta vam je oko Jamesa, propustio jedan trening zbog prehlade, u pogonu je, nista mu nije
Trenirao je istina ali prije te informacije je izašla informacija da se opet povrijedio pa su zbog toga ovakve reakcije.superFrankie je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:51Sta vam je oko Jamesa, propustio jedan trening zbog prehlade, u pogonu je, nista mu nije
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 15 maj 2025, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma pojavila se informacija samo da je propustio trening, nikakva se ozljeda nije pominjala, samo sto nasa citava fan baza voli pretjerano reagovati. Nedugo nakon te prve informacije se pojavila i ta da je propustio trening zbog prehladeTheShed je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:59Trenirao je istina ali prije te informacije je izašla informacija da se opet povrijedio pa suzbog toga ovakve reakcije.superFrankie je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:51Sta vam je oko Jamesa, propustio jedan trening zbog prehlade, u pogonu je, nista mu nije![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Cuj sta nam jesuperFrankie je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:51Sta vam je oko Jamesa, propustio jedan trening zbog prehlade, u pogonu je, nista mu nije
Pa istraumirani smo sa njegovim povredama.
- superFrankie
- Kontakt:
Dobar ptspwadethegreat je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:08Cuj sta nam jesuperFrankie je napisao/la: ↑15 maj 2025, 13:51Sta vam je oko Jamesa, propustio jedan trening zbog prehlade, u pogonu je, nista mu nije.
Pa istraumirani smo sa njegovim povredama.
Ali polako, ne mora svako odsustvo znaciti ozljeda, ne sjecam se kad smo ga duze zdravog imali
Pise se da su sportski direktori ona 2 mutavca,zadovoljni i da mareska ostaje trener i naredne sezone,bez obzira na ishod poslednje 3 utakmice,vreme je da se njihov rad malo preispita.
Kako je ovo frustrirajuće, ne mogu idioti nikoga dovesti u klub koji je potencijal svih potencijala ili ime, Gyokeres će vjerovatno u Arsenal, Huijsen u Realu, Osimhenu neće dat plaću, baš kao ni Nici Williamsu, o golmanima ni da pričam, kako je glup osjećaj biti navijač Čelsija, niko ne želi doći, a ne vjerujem ni Estevau ni Paezu, za trenera se znalo i prije da će ostati dobio je ugovor 5 godina ljudi dragi
Ima opcija samo treba odabrati,meni je bolji antonio silva iz benfike nego huijsen,osimen trazi bas veliku platu to otpada,ide se sigurno na delapa,golmana nije valjda lud da i sledece sezone brani sancez,a tu je petrovic,opet ostaje pozicija desnog beka problematicna, gusto posle solidne prve sezone,drugu podbacio ne moze da igra ovo sto mareska zahteva,james stalno povredjen treba i na to da se misli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.