To je klaun jedan, ne treba ga za ozbiljno uzimati.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:21mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:15
Sestru ti sprcim... al ti zato punim ukucane redovno.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
evo hypera ruku pod ruku sa svojima. pa tako brateHyperOS je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:23To je klaun jedan, ne treba ga za ozbiljno uzimati.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:21mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:15
Sestru ti sprcim... al ti zato punim ukucane redovno.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jeste najteze, ali na papiru. U stvarnosti dvije, a mozda i tri ekipe su im se sklonile.
Sta fali sto s drugog profila odgovaras.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:25evo hypera ruku pod ruku sa svojima. pa tako brate
Kad je neko klaun, treba reci.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
idi vidi dokle su cevapi, i mozda da proslavite pred gostucujom tribinom. Samo znam da se u iducoj u ligi nista nije prepustalo slucaju. Tu su bile kazle mazle i svi ostali. Vi tukli od pocetka, nasilnicki a i takvu pobjedu proslaviste kao djeca..
ako cete se onako sklanjati, nemojte bgt
- 1 9 4 6 -
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Još 1h i 23 min do cirkusa ispred lavora.
Zamolio bih za stream tog eventa!
Puna podrška grupi koja bodri svoj klub na svim gostovanjima, i ne dozvoljavaju marifetluke oko svoga kluba.
Zamolio bih za stream tog eventa!

Puna podrška grupi koja bodri svoj klub na svim gostovanjima, i ne dozvoljavaju marifetluke oko svoga kluba.
Čestitam Zrinjskom na novoj tituli.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ponovo ih Horde zakucaše."...neki bi da budu Sarajevo, ali su nebitni! Svi u Mostar, u inat svima!"

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce da ce vam se potez da probate ostavit Radnika Sledece sezone isplatit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma šta kažeš? A ko je vama maskota? Tifa možda?KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:12Nikako im ne ide toManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48
Jel mi se to cini ili oni FAKAT svojataju KK Bosna kao nesto "njihovo"?
Ko god bude ulazio u raspravu s njima u vezi ovih tema je gori od njih.![]()
I prije su prisvajali KK Bosnu, al im to nikad nije islo od ruke.
Koliko velikih Zeljinih navijaca je bilo, ima ih i sad i bice ih ubuduce na tekmama Bosne al realno ima i ovih koji upravo zbog tog njihovog perefidnog svojatanja ne podrzava KK Bosnu.
Pa njima je Vucko jedno vrijeme bio maskota na stadionu, nesretnici nista svoje nemaju pa na ovakve nacine pokusavaju![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- feniksptica
- Kontakt:
KK Bosna je klub je svih nas, svih u BiH. Simbol proslog vremena, boljega.
Nesto kulturno i lijepo, nesto st nas treba ujedinit.
Bezveze mi je ovo svojatanje od pojedinih.

Nesto kulturno i lijepo, nesto st nas treba ujedinit.
Bezveze mi je ovo svojatanje od pojedinih.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šteta je samo što Posušje neće ispasti jer ne vjerujem da Stupčanica ima šanse protiv njih.feniksptica je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:44Bit ce da ce vam se potez da probate ostavit Radnika Sledece sezone isplatit
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:

I pored najveće uplate poreza voljenoj BiH ulagalo se i u sport KS
Trijumfom protiv Krajine u Cazinu rezultatom 35:33, rukometašice Hadžića su kolo prije kraja ovjerile titulu prvakinja Bosne i Hercegovine, drugu u historiji kluba od nezavisnosti naše zemlje.
Bosna je šampion: Studenti u prepunoj Skenderiji osvojili ABA 2 ligu

Bolji od Širokog Brijega
FK Sarajevo je osvajač Kupa Bosne i Hercegovine

FK Željezničar već može da računa
Što se tiče FK Željezničar, oni će sigurno krenuti od prvog pretkola Konferencijske lige, bez obzira završe li Wwin ligu na trećem ili četvrtom mjestu. U novu sezonu klub sa Grbavice unosi koeficijent 2.500.
Sa pomenutim koeficijentom, Željezničar sigurno neće biti nositelj i već sada zna sve potencijalne rivale u prvom pretkolu.
Tako će Željezničar za protivnika dobiti jednu od ovih ekipa: Shamrock (Irska), HJK Helsinki (Finska), Flora (Estonija), KI Klaksvik (Farska Ostrva), Vikingur (Island), Petrocub (Moldavija), Larne (Sjeverna Irska), Paide (Estonija), Partizani (Albanija), St. Patrick's (Irska), La Fiorita (San Marino), Vllaznia (Albanija), Kauno Žalgiris (Litvanija), Ordabasy (Kazahstan), Floriana (Malta), Tropedo Zhodino (Bjelorusija), St. Joseph (Gibraltar), Dila Gori (Gruzija), Santa Coloma (Andora), Dynamo Brest (Bjelorusija), Auda (Latvija), Neman (Bjelorusija), Calpe City Magpies (Gibraltar), Celje (Slovenija).

GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Velež ti neće pobijedit Sarajevo.. Široki će odvalit Želju i time Željo gubi šansu za poziciju 3.avenija je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:20Neka se Horde ne ljute ali ovim zadnjim potezima ste pali u rang Fukara.
Ne idete na finale koje 10000% nije naštimano i ne slavite trofej koji je mozda najteže osvojen do sada od svih, lažno optužite svoj klub za namještanje, ne iznesene dokaze a onda za 3 dana idete na revijalnu utakmicu koja će biti odigrana pod ručnom jer vas Velež samo tako i može pobjediti i hoće. Kakvi prenosi.
Dakle ono tamo kolo Željezničar - Velež 2 na Velež i time se završava priča...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemamo potrebu za svojatanjem neceg sto nije nase, sto ocigledno nije vas slucaj

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pa da ne bude ofirno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:28idi vidi dokle su cevapi, i mozda da proslavite pred gostucujom tribinom. Samo znam da se u iducoj u ligi nista nije prepustalo slucaju. Tu su bile kazle mazle i svi ostali. Vi tukli od pocetka, nasilnicki a i takvu pobjedu proslaviste kao djeca..
ako cete se onako sklanjati, nemojte bgt
-
- Kontakt:
Hahahahahha kako smiješno, ekstra. Hajde još neki fazon, imaš sigurno još boljih.Pendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:45Ma šta kažeš? A ko je vama maskota? Tifa možda?KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 maj 2025, 17:12Nikako im ne ide toManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48
I prije su prisvajali KK Bosnu, al im to nikad nije islo od ruke.
Koliko velikih Zeljinih navijaca je bilo, ima ih i sad i bice ih ubuduce na tekmama Bosne al realno ima i ovih koji upravo zbog tog njihovog perefidnog svojatanja ne podrzava KK Bosnu.
Pa njima je Vucko jedno vrijeme bio maskota na stadionu, nesretnici nista svoje nemaju pa na ovakve nacine pokusavaju![]()
![]()

Tačno se vidi da je ovaj Prndulum sljegao iz neke vukojebine.
Nedavno se šprdao sa kultnim ratnim magazinom Dani, sad se šprda sa Tifom. Baš se vidi da nema pojma o Sarajevu.
Za FK Sarajevo je vjerovatno počeo navijati samo zbog imena kluba/grada.
Nedavno se šprdao sa kultnim ratnim magazinom Dani, sad se šprda sa Tifom. Baš se vidi da nema pojma o Sarajevu.
Za FK Sarajevo je vjerovatno počeo navijati samo zbog imena kluba/grada.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne kazu strumfovi nego hordefks74 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:35S obzirom da je kup ,, naštiman " kako kažu štrumfovi, hoće li ići u Evropu ako ne budu treći ? Mislim hoće li imati obraza da idu ?robertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 16:00Hajde manijace pred kosevo i poljubi gospodina Mirvica u ruku i zahvali mu se za europuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 15:48Jel mi se to cini ili je trebalo 10+ godina neosvajanja trofeja od strane Zelje da bi ih gradski rival konacno "prestigao"?
Jel mi se to cini ili oni FAKAT tvrde da imaju najvise navijaca? Pa valjda je posjeta i clanstvo mjerilo?
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Pablo11, riki46, Varijantas8 i 35 gostiju.