Vidimo se na Koševu braćo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U narednoj sezoni neka se karta za sjever može kupiti samo uz pokaz članske i to po cijeni od 20KM.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Startovi nad Lulucrm,Lijom i sad ovaj su za zatvora,nadam se da ce se oglasiti HZ.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:00Pušteno.![]()
Nevjerovatno da nije ni žuti karton dobio, a realno je čist crveni. Protiv takvih protivnika, protiv takvih sudija, uprkos svemu, uspjeli smo osvojiti kup. Svi na doček.![]()
![]()
- robertkosar
- Kontakt:
Po njima je to normalan start kad se namjesta utakmica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:10Startovi nad Lulucrm,Lijom i sad ovaj su za zatvora,nadam se da ce se oglasiti HZ.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:00Pušteno.![]()
Nevjerovatno da nije ni žuti karton dobio, a realno je čist crveni. Protiv takvih protivnika, protiv takvih sudija, uprkos svemu, uspjeli smo osvojiti kup. Svi na doček.![]()
![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Horde Dobra (HD) su imali dovoljno vremena da podastru infirmacije dokaze ili da se ograde, zapad i istok moraju pocet preuzimat kontrolu (nadzorni organ) sjevera.. kad se bagra radtjera postavit casne ljude koji ce staviti na prvo mjesto klub interes kluba pa tek furke i svoj ego.
Ovo je providno i znase da su tipovi ko zalizani ker i njegovi pusi kurci, uradili ovo jer su vidjeli da vise laznu floskulu “DA STRANAC NEMOZE OSVAJAT TROFEJE U FK SARAJEVU” kad su kerovi vidjeli da im je ZEKIC stavio neusunecenu kitu do pupka onda koristi narkomane da sruse klub.
Sad kad bi ima novac i kupio prava kluba, stavio bi u statut da nikakvu funkciju nijedan nas igrac koji je odigrao vise od 60 utakmica u FK SARAJEVU nemoze imat..
Takodje ponasao bi se prema HZ isto ko MAMIC prema BBB, drugacije nemoze, zatucan narod to trazi. Cak bi i sjever zatvorio narednih 5 godina, stavio bi kamere na istok zapad i bilo kakav prekrsaj (ako zakonski nemozese gonit, isprinto bi slike i na ulaz polici redarima dao da zabrane tim tipovima da udju na stadion..
Ovo nisu utadili zalizanom keru koji ih je piso po ustima sto su uradili klubu.. hz moraju znat da FK SARAJEVO nije njihovo vlasnistvo niti oni imaju bilo kakvo vece pravo od bilo koga ko voli i navija za ovaj klub..
Hz koje ja poznajem od 96 do 2010 ovo nikad nebi uradile, cak i da je istina da su to naculi, oni bi to sa presjednikom direktorom ljudima iz kluba odma sjeli i gledali prvo da zastite klub a ako je to neka individua pocela siriti lazi prave horde bi prevaspitile tu osobu ili skupinu vaspitnim metodama stoc u glavu
Ovo je providno i znase da su tipovi ko zalizani ker i njegovi pusi kurci, uradili ovo jer su vidjeli da vise laznu floskulu “DA STRANAC NEMOZE OSVAJAT TROFEJE U FK SARAJEVU” kad su kerovi vidjeli da im je ZEKIC stavio neusunecenu kitu do pupka onda koristi narkomane da sruse klub.
Sad kad bi ima novac i kupio prava kluba, stavio bi u statut da nikakvu funkciju nijedan nas igrac koji je odigrao vise od 60 utakmica u FK SARAJEVU nemoze imat..
Takodje ponasao bi se prema HZ isto ko MAMIC prema BBB, drugacije nemoze, zatucan narod to trazi. Cak bi i sjever zatvorio narednih 5 godina, stavio bi kamere na istok zapad i bilo kakav prekrsaj (ako zakonski nemozese gonit, isprinto bi slike i na ulaz polici redarima dao da zabrane tim tipovima da udju na stadion..
Ovo nisu utadili zalizanom keru koji ih je piso po ustima sto su uradili klubu.. hz moraju znat da FK SARAJEVO nije njihovo vlasnistvo niti oni imaju bilo kakvo vece pravo od bilo koga ko voli i navija za ovaj klub..
Hz koje ja poznajem od 96 do 2010 ovo nikad nebi uradile, cak i da je istina da su to naculi, oni bi to sa presjednikom direktorom ljudima iz kluba odma sjeli i gledali prvo da zastite klub a ako je to neka individua pocela siriti lazi prave horde bi prevaspitile tu osobu ili skupinu vaspitnim metodama stoc u glavu
-
- Kontakt:
Ti bi da budes Sarajevo ali si nebitanmosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:10Startovi nad Lulucrm,Lijom i sad ovaj su za zatvora,nadam se da ce se oglasiti HZ.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:00Pušteno.![]()
![]()
Valjic vico beus gigx suvac kazlagic musa i hz imaju isti komentar nije bilo intenzitetarobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:15Po njima je to normalan start kad se namjesta utakmica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:10Startovi nad Lulucrm,Lijom i sad ovaj su za zatvora,nadam se da ce se oglasiti HZ.HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 maj 2025, 18:00Pušteno.![]()
![]()
Sad ce se trener ZEKO naloziti i protiv VELEZA poslat najjacii sastav ,a kad je trebao protiv listice onda je kombinovani poslao...katastrofa
-
- Kontakt:
Stvarno sam imao zelju ici na docek, ali sinoc oka nisam sklopio. 3x gledao drugo pol. i 10x proglasenje.
Opet cu pogledati, najezim se na ono: Kad sa Sjevera pjesmu cujes ti. Ne da su dobri u loptii i imaju muda, nego i lijepo izgledaju
kao Sjever u najboljem izdanju

Opet cu pogledati, najezim se na ono: Kad sa Sjevera pjesmu cujes ti. Ne da su dobri u loptii i imaju muda, nego i lijepo izgledaju
kao Sjever u najboljem izdanju

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:

Kakav je doček
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
Suze mi krenule gledajuci ovaj klip na SS**

Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Elhamdulillah hiljaditi put od sinoć 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Možda na neutralnu tribinu kao što sam bio na većini stadiona unazad 3 sezone, zavisi od posla.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], SamoDaKazeem, Zagor i 43 gosta.