Jašta si hahahahahah
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Važi Hordo

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A zasto vas dvojica tako jedan prema drugome? Mi smo jedno! Svi!
U drugom pretkolu izvlacimo Hammarby ili Aek ako budemo nositelji, mislim da nema potrebe diskutovati 

Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima

Prije 20 godina nisam bio na gostovanjima jer mi je 25. Kao malog su me vodili na Grbavicu, dok su nam davali još istok. Sa tih 10ak 12 godina sam još obišao i Srebrenik i Gradačac i Travnik. Istočno Sarajevo i Otoka su irelevantni jer je dio grada. Na sjeveru sam bio jednu ipo sezonu, drugi dio 2014/15curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
kad smo uzeli titulu i narednu. Nije mi se svidjelo, više me vukla porodica na istoku i od tad sam svake sezone tu (osim kad je zatvore

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobra brojka, al slabo navijanje
Ne lupaj družerobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:33Gdje nestadose oni silni lazni profili?????? Po meni ovo se vec duze vrijeme kuhalo samo se cekao pogodan trenutak za njih da otvoreno krenu protiv kluba. BORDO NEPRIJATELJI, TURKOVIC, RUNDA, FKSINFO (Udruzenje lika i djela HM) i normalo ljudi iz sjene koji bi da ponovo se nadju na celu FK Sarajeva. Nisu dzaba razni tipovi sa laznim profilima iz dana u dan napadali Mirvica![]()

Ma džaba mu se pravdaš. Jedini on ovdje ide na gostovanja. Išao, ide i ići će. Pusti i uživaj.mnon46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:23Prije 20 godina nisam bio na gostovanjima jer mi je 25. Kao malog su me vodili na Grbavicu, dok su nam davali još istok. Sa tih 10ak 12 godina sam još obišao i Srebrenik i Gradačac i Travnik. Istočno Sarajevo i Otoka su irelevantni jer je dio grada. Na sjeveru sam bio jednu ipo sezonu, drugi dio 2014/15curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
kad smo uzeli titulu i narednu. Nije mi se svidjelo, više me vukla porodica na istoku i od tad sam svake sezone tu (osim kad je zatvore). Nakon punoljetstva, do kišne sezone i na proljeća nerijetko idem sa prijateljima na dnevne izlete kad Sarajevo igra, naročito u toplije krajeve. Zato se vidimo ove nedjelje u Vrapčićima, idealno za dnevni izlet, samo ne na istoj tribini ali na istoj strani
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Evo jedno pitanje za tebe. Je li podržavaš ovu laz sto je objavilo Udruženje HZ? Vidi, ja sam netko ko prati Sarajevo na Hasetu i putem tv prenosa i mislim da ne volim Sarajevo više nego ti, ali ni manje, to je sigurno. Ali sam siguran da ga volim puno vise nego ovi koji su objavili i ukaljali ime FKSarajeva ovom gnusnom laži o namještaju Kupa I davanju bodova lištici. To može uraditi samo netko ko Sarajevo voli zbog nekog interesa, a ne ko ga voli iz srca, jer kada voliš iz srca ne možeš nauditi , a iz interesa se momc od 20 godina, žene sa ženama koje imaju 70 godina jer nije to ljubav, vec računica. Kada mi odgovoriš na pitanje koje sam ti postavio na samom početku, znacu gdje smo nas dvojca. I, da bio sam na dočeku, a ti? Na ovo mozes, a i ne moraš odgovoriti.curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
Evo i oni tebe selame!
Neko broji gostovanje samo ako ide sa Hordama.Pendulum je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:12Ma džaba mu se pravdaš. Jedini on ovdje ide na gostovanja. Išao, ide i ići će. Pusti i uživaj.mnon46 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:23Prije 20 godina nisam bio na gostovanjima jer mi je 25. Kao malog su me vodili na Grbavicu, dok su nam davali još istok. Sa tih 10ak 12 godina sam još obišao i Srebrenik i Gradačac i Travnik. Istočno Sarajevo i Otoka su irelevantni jer je dio grada. Na sjeveru sam bio jednu ipo sezonu, drugi dio 2014/15curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14
Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
kad smo uzeli titulu i narednu. Nije mi se svidjelo, više me vukla porodica na istoku i od tad sam svake sezone tu (osim kad je zatvore). Nakon punoljetstva, do kišne sezone i na proljeća nerijetko idem sa prijateljima na dnevne izlete kad Sarajevo igra, naročito u toplije krajeve. Zato se vidimo ove nedjelje u Vrapčićima, idealno za dnevni izlet, samo ne na istoj tribini ali na istoj strani
![]()
Pravi odraz plitkog razmisljanja i zatucanog sjevera kroz par recenica sto si napiso. Sta jel ti to odraz ljubavi prema klubu ako ides na gostovanja? Znam bruku raje koja idu privatno i idu na neutralne tribine jer nece sa hordama da idu jer su gomila narkomana.curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
Sto niste otisli na finale kupa u SB kad sa time pokazujete ljubav prema klubu ili to birate gostovanja na kojima cete pokazivat ljubav? Vase pokazivanje ljubavi klubu nas klub kosta po nekoliko hiljada maraka.
E vidi lafe. Ja cu ti pokusati objasniti. Hordalo se vjeruj mi i kad si ti tutu vozao jer predpostavljam da ti je nekih dvadesetak. Tada je bilo daleko teze naci prevoznika, nikad se nije ocekivalo nista od kluba sto se tice organizacije a dosta puta se desilo da se pokvari bus, da nam ga slupaju, da ostanemo u Nemiloj cekajuci da nas neko ili nesto dopremi do Sarajeva. I tada smo odvajali za putovanja, pirotehniku, rekvizite itd... ali pazi, nikad nismo ocekivali da nas klub gura, kao sto se to sada ocekuje, pa kad su gospoda naisli na NE, e hajmo u bojkot, hajmo praviti stetu, Mirvic ovakav onakav itd itd. Sad ti sa 20 ocekujes da ljudi sa 50 idu na gostovanja a daj Boze da si ukupno bio na 20 gostovanja. Pokazite respekt prema veteranima, a samo ti mogu reci da sam vidio dosta tih ljudi veceras na Hasetu. Razmisli malo glavom, sagledaj sve strane pa onda nesto reci. Lijep pozdrav i sretno nam u Mostarucurvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()

U novi boj ...
-
- Kontakt:
E čuj Fksinfo. Na fksinfu je jedino zdrav nukleus navijača Sarajeva. Forum ljudi koji se ne slažu oko svega ali se slažu oko jednog. Sto je i najbitnije. Nećeš naći niti jedan jedini komentar da neko podržava ovo sto se desilo. Nemojte valjati gluposti. Trebate doći svi na info da ste normalni. Da se tu okupljamo i pričamo dobru priču koja će se prenijeti na buduće naraštaje i na stadion. Ali naravno sa članskom karticom unazad bar 5 godina. Kao dokaz.Morpheus je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:08Ne lupaj družerobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:33Gdje nestadose oni silni lazni profili?????? Po meni ovo se vec duze vrijeme kuhalo samo se cekao pogodan trenutak za njih da otvoreno krenu protiv kluba. BORDO NEPRIJATELJI, TURKOVIC, RUNDA, FKSINFO (Udruzenje lika i djela HM) i normalo ljudi iz sjene koji bi da ponovo se nadju na celu FK Sarajeva. Nisu dzaba razni tipovi sa laznim profilima iz dana u dan napadali Mirvica![]()
![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
FKSInfo zatvoren ko Sjeverna Koreja. Ako ima neko način za ulazak tamo nek javi.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:20E čuj Fksinfo. Na fksinfu je jedino zdrav nukleus navijača Sarajeva. Forum ljudi koji se ne slažu oko svega ali se slažu oko jednog. Sto je i najbitnije. Nećeš naći niti jedan jedini komentar da neko podržava ovo sto se desilo. Nemojte valjati gluposti. Trebate doći svi na info da ste normalni. Da se tu okupljamo i pričamo dobru priču koja će se prenijeti na buduće naraštaje i na stadion. Ali naravno sa članskom karticom unazad bar 5 godina. Kao dokaz.Morpheus je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:08Ne lupaj družerobertkosar je napisao/la: ↑15 maj 2025, 11:33Gdje nestadose oni silni lazni profili?????? Po meni ovo se vec duze vrijeme kuhalo samo se cekao pogodan trenutak za njih da otvoreno krenu protiv kluba. BORDO NEPRIJATELJI, TURKOVIC, RUNDA, FKSINFO (Udruzenje lika i djela HM) i normalo ljudi iz sjene koji bi da ponovo se nadju na celu FK Sarajeva. Nisu dzaba razni tipovi sa laznim profilima iz dana u dan napadali Mirvica![]()
![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Reci mi zašto glupost, kako znaš da ne ide?curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()

Normalno da nije sramota da se samo ide na Koševo. I ne znam čemu to sarkastično obraćanje "ekstremni zaljubljenici".
Na Info da upadnete ovako ko ovdje, tesko.
Morate znat nekog privatno da je tamo, pa preporuka, inace, mrka kapa
Morate znat nekog privatno da je tamo, pa preporuka, inace, mrka kapa
Haman 20 godina zdrava priča, ali jok ne valja fksinfo.jurisicduska je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:20E čuj Fksinfo. Na fksinfu je jedino zdrav nukleus navijača Sarajeva. Forum ljudi koji se ne slažu oko svega ali se slažu oko jednog. Sto je i najbitnije. Nećeš naći niti jedan jedini komentar da neko podržava ovo sto se desilo. Nemojte valjati gluposti. Trebate doći svi na info da ste normalni. Da se tu okupljamo i pričamo dobru priču koja će se prenijeti na buduće naraštaje i na stadion. Ali naravno sa članskom karticom unazad bar 5 godina. Kao dokaz.
Vas jedini komentar je a gdje ste na gostovanju ?curvanord je napisao/la: ↑15 maj 2025, 20:14Ne vidim razlog zašto vi, ekstremni zaljubljenici u FK Sarajevo, uvijek imate potrebu da izmišljate neke priče čim vas neko prozove zbog toga što svoju ljubav prema klubu iskazujete isključivo na Hasetu. Ili pričate kako ste išli na gostovanja prije 20 godina, ili izvalite neku glupost kao što je ova o neutralnoj tribini. Jednostavno recite: "Volim klub i pratim ga samo na forumu i kad igra na Koševu." To nije sramota. Ne znam zašto se u vama probudi neki kompleks pa osjetite potrebu da izmišljate. Sportski pozdrav za ljubav pred malim ekranima![]()
Realno dosta vas na gostovanja ide zbog furke a ne zbog Sarajeva (cast izuzecima)
Ispade gostovanje jedini polazatelj da li su pravi navijac Sarajeva.
A to sto:
Je Sjever iz godine u godinu sve losiji nikom nista (posjeta, navijanje...)
Sto na svakoj utakmici pravite finansijsku stetu klubu - vecu nego sto klub zaradi od prodaje karti - I to nikom nista
Ste obrukali klub kao niko do sada - i to vam je OK ?
Sto ste ko kakve tetke pa svake godine nesto bojkotujete - a relano samo se brukate
Pravi navijac srcem navija za svoj klub, kupi clansku, godisnju, ponekad nesto I u fan shop-u. Pravi navijac ne pravi trosak klubu jer zaboga mora se baklja zapaliti I protiv Radnika I protiv Sloge I svake druge nizerazredne ekipe.
Mislim da je vasa najveca greska sto mislite da ste iznad kluba.
NIISTE NITI CETE IKADA BITI, NITI CE IKO IKADA BITI VECI OD IMENA F.K.SARAJEVO !!!
Al eto ipak idete na gostovanje ...
kockoglavi i ultrasa 46 ---samo da vam se popisam pô celu są trebevica jer obraza nemate