Nije bilo zabranjeno jer se Horde nisu ni najavile da će doći. Da se grupa najavila, bilo bi zabranjeno. Igre bez granica.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
od ovakve situacije u nasem klubu hajruju samo prosjaci i banjalucke cevabdzije.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
07/08/2024
Martin Mirčevski novi igrač Željezničara
Bivši igrač TSC-a, Martin Mirčevski (27), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Standardni prvotimac iz prošle polusezone, Marin Galić, potpisao je novi ugovor s FK Željezničar do ljeta 2025. godine.
09.09.2024.
Mustafa Šukilović novi igrač Željezničara
Bivši defanzivac Tuzla Citya, Mustafa Šukilović (21), novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Dvadesetsedmogodišnji veznjak, Samir Radovac, novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
17.07.2024.
Stipo Marković novi igrač Željezničara
Bivši igrač Širokog Brijega, Lokomotive, Rudeša i Radomlja, Stipo Marković (30), novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Nemanja Cavnić novi fudbaler Željezničara
Crnogorski defanzivac Nemanja Cavnić novi je fudbaler Željezničara. Cavnić na Grbavicu stiže iz danskog Kogea, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
05.07.2024.
Huso Karjašević novi igrač Željezničara
Bivši veznjak Tuzla Citya, Huso Karjašević (26), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Sada već bivši igrač crnogorske Mladosti, Stefan Radinović, novi je fudbaler Željezničara. Radinović je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.
12/08/2024
Filip Dangubić novi igrač Željezničara
Sada već bivši napadač Kauno Zalgirisa, Filip Dangubić (29), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Ako treba pristanak i igraca i kluba na opciju automatskog produženja na još jednu godinu a mi prvu utakmicu u Europi igramo 10.jula - momci moji veliko je pitanje hoćemo li imati dovoljno igraca da istrcimo na teren
Martin Mirčevski novi igrač Željezničara
Bivši igrač TSC-a, Martin Mirčevski (27), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Standardni prvotimac iz prošle polusezone, Marin Galić, potpisao je novi ugovor s FK Željezničar do ljeta 2025. godine.
09.09.2024.
Mustafa Šukilović novi igrač Željezničara
Bivši defanzivac Tuzla Citya, Mustafa Šukilović (21), novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Dvadesetsedmogodišnji veznjak, Samir Radovac, novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
17.07.2024.
Stipo Marković novi igrač Željezničara
Bivši igrač Širokog Brijega, Lokomotive, Rudeša i Radomlja, Stipo Marković (30), novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Nemanja Cavnić novi fudbaler Željezničara
Crnogorski defanzivac Nemanja Cavnić novi je fudbaler Željezničara. Cavnić na Grbavicu stiže iz danskog Kogea, a potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine.
05.07.2024.
Huso Karjašević novi igrač Željezničara
Bivši veznjak Tuzla Citya, Huso Karjašević (26), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Sada već bivši igrač crnogorske Mladosti, Stefan Radinović, novi je fudbaler Željezničara. Radinović je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.
12/08/2024
Filip Dangubić novi igrač Željezničara
Sada već bivši napadač Kauno Zalgirisa, Filip Dangubić (29), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Ako treba pristanak i igraca i kluba na opciju automatskog produženja na još jednu godinu a mi prvu utakmicu u Europi igramo 10.jula - momci moji veliko je pitanje hoćemo li imati dovoljno igraca da istrcimo na teren
Dobro jutro Bosno i Hercegovino. Sve smo vam bliže. Punite budzete, uzimajte i tražite fiskalne račune kao @svrakino1921 jer su nam potrebni puni budzeti za čist šampionski Čelik.Jutros je u kabinetu premijera Zeničko-dobojskog kantona potpisan ugovoru o isplati finansijskih sredstava u iznosu od 700.000 KM za NK Čelik Zenica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne bih da kvarim raspoloženje, samo desetaru 7+6+3 je isto kao i 7+8+1. Dakle, izjednačeni smo. Naravno, ne brojimo neke nepriznate titule iz '46te, bajramske/božićne ili Hasetove turnire.svrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:08
Hvala ovom ili ovoj što napravi ovu lista trofeja i što stavi Super kup voljene BiH iz 97' godine i tako naša tri osvojena Super kupa postaše legalna i ostadosmo i dalje najtrofejniji klub u voljenoj BiH
HVALA
Nema na čemu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
To je usvojeno ima 2 mjeseca na skupštini...avenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:08Dobro jutro Bosno i Hercegovino. Sve smo vam bliže. Punite budzete, uzimajte i tražite fiskalne račune kao @svrakino1921 jer su nam potrebni puni budzeti za čist šampionski Čelik.Jutros je u kabinetu premijera Zeničko-dobojskog kantona potpisan ugovoru o isplati finansijskih sredstava u iznosu od 700.000 KM za NK Čelik Zenica.![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kakve ovo veze ima sa PL BiH? Rade li admini sta ovdje na forumu?rishovski je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:21To je usvojeno ima 2 mjeseca na skupštini...avenija je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:08Dobro jutro Bosno i Hercegovino. Sve smo vam bliže. Punite budzete, uzimajte i tražite fiskalne račune kao @svrakino1921 jer su nam potrebni puni budzeti za čist šampionski Čelik.Jutros je u kabinetu premijera Zeničko-dobojskog kantona potpisan ugovoru o isplati finansijskih sredstava u iznosu od 700.000 KM za NK Čelik Zenica.![]()
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma pusti, vraćaju se oni...drhti cijela liga zbog Čelika.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- svrakino1921
- Kontakt:
Šta je ovo Pitari
Ovo je nasilje u porodici
Zar se nije moglo nešto suptilnije napravit
Joj slave dogovoren kup jel mozes pasti nize?
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Je li realno da su baš ovoliko retardirani?
Rekao sam više puta da će od kupa napraviti finale lige šampiona, ali ovo je prevazišlo moja očekivanja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
U Mostaru nije revijalna... Revijalna je naredne sedmice kad bude utakmica na Grbavici protiv Veleža,jer ce Željo u nedjelju izgubit od Širokog i izgubit šansu za 3 mjesto...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:58Nemoj tako, Orrdee zla u inat svima idu za Mostar na revijalnu tekmu, samo par dana nakon ‘dogovorenog’ kupa![]()
Fukare ili Ordde zla , isti qrac
E moj Hase, orde ti se gase
ViĆeš kako se štima iz keca u dvojku na Grbavici
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Uđem na njihovu temu i unaprijed znam ko će braniti ovu infantilnu lakrdiju od objave na društvenim mrežama. 
- relativizam
- Kontakt:
Treba kakav crtic napraviti gdje zeljo uzima titulu I placaju račune.
Klub im se raspada, trener se nudi drugim klubovima samo da pobjegne glavom bez obzira (kaže "poplavio"), Džabni isto tako gleda da se ispali, treba im 5-6 pojačanja da "naprave nešto" sjedeće sezone (valjda izbore opstanak šta li), a oni danima ovdje piše o FK Sarajevo.
Opsesija.
Opsesija.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Fascinantno je i to kako su poklopili medije, posebno SDA glasilo u narodu poznato kao Klix.
Još samo da ne namještaju utakmice bili bi pravi klub.
Još samo da ne namještaju utakmice bili bi pravi klub.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Marokanci58, mnon46 i 12 gostiju.