Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
sta je uradio? izmakao se. tijelo u nazad a ne na igraca. kontakt nije gotovo ni postojao. i sta je trebao, nestati?VensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 16 maj 2025, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
minimalan kontakt jeste dovoljan za faul, ali kad pogledas druge odluke na ulazima, ovo nije vidjelo faula, koliko god minimalnog kontakta biloVensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
- VensanKasel
- Kontakt:
Pokušao je da se izmakne , ali je ušao sa minimalnom kontaktom u njegovu putanju . Probaj da skočiš ovako slično i neka te neko samo malo takne , pa ćeš skontati o čemu pišem .GoatNo1 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:55sta je uradio? izmakao se. tijelo u nazad a ne na igraca. kontakt nije gotovo ni postojao. i sta je trebao, nestati?VensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisam gledao ostale odluke , samo znam da je ovo školski primjer faula uvijek bio . Tijelo u zraku , Jokić ulazi u njegovu pitanju , sve je jasno . Ne kontam što se ovoliko čude majke miJHam je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:56minimalan kontakt jeste dovoljan za faul, ali kad pogledas druge odluke na ulazima, ovo nije vidjelo faula, koliko god minimalnog kontakta biloVensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
vidjelo nije faula.... trcali uporedo i vec je stao kada je ovaj krenuo i prosao pored njega pogledaj i drugi snimak.
ovo su mu sudili kao ofanzivni u prosloj tekmi:
ovo su mu sudili kao ofanzivni u prosloj tekmi:
TheGoldenGOAT
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma bolan čisti faul , jest on stao ali kasno jer je ušao već u putanju ovog Žgolje , koji je već bio u zraku .
Pišem ja o sudijskim odlukama ovdje malo malo , ali u ovom slučaju po meni sve je jasno , ne znam što se Jokić pravi lud kao da je jučer počeo igrati košarku
- relativizam
- Kontakt:
Ne znaju ljudi šta znači biti u zraku i bez oslonca,ja sam ovako 2 puta ruku slomio s minimalnim kontaktom .VensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
Samo ih pustis da pišu
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ja ba , što bi rekli samo da te čačne u zraku može biti havarija teška .
Jedino da u NBA i za ovo nije drugačije propisano , jer ja više znam za Evropu , neka me ispravi NBA fanatici ako griješim , ali ovo je meni 100% čist faul Jokića .
Jedino da u NBA i za ovo nije drugačije propisano , jer ja više znam za Evropu , neka me ispravi NBA fanatici ako griješim , ali ovo je meni 100% čist faul Jokića .
evo ista tekma, u zraku i bez oslonca pa "cista banana" sudjena, uporedite koliko je bilo kontakta u kojoj situaciji, ovdje jos igrac ide na kontakt dok ga je jokic izbjegavao. a onda i na 1.30 cista silazna jokica ali nije sudjeno.
TheGoldenGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko nije odmoran 100% niti ce biti, al obzirom da cijelu seriju igraju svaki 2.dan i da su opet uspjevali igrati velike minute starterima, ovo ce im biti kao pauza od 5 dana, vjeruj mi.jose je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:26Ne bih ja rekao da će oni baš biti odmorni. Već druga serija u 7 utakmica, ova utakmica u nedjelju je u ranom terminu, tako da je to samo 2 i po dana odmora.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 maj 2025, 05:00Game 7 je ovdje sto je i najrealnije.
Sad cemo da vidimo od cega su satkani ovi mladici iz OKCa!? Breme favorita je na njima, imaju prednost domaceg terena, ali imace i opasnog, iskusnog i odmornog protivnika.
Rekao sam ranije da je ovo finale prije finala Zapada, a pobjednik ove serije je vjerovatno i 1.favorit za titulu.
Povrede vise u zraku, pogotovo za Denver, tako da ih ne bih stavljao ni za favorita da izađu sa Zapada, a ne za titulu.
Mislim da ce im svi bitni igraci moci igrati 40+min, a da padovi u igri budu mnogo manji zbog toga.
Sto se tice eventualnog prolaska, bice favoriti protiv MIN zbog domaceg terena.Iako im ovi ne leze bas najbolje u WCF ce biti vise dana za odmor, kao i u eventualnom finalu, sto pogoduje ekipi poput DEN. Uz svo postovanje NYK (ako zavrse BOS) i IND mislim da je DEN druga dimenzija za njih.Itekako bi oni tu bili favoriti.
Al odoh previse daleko.Ipak je OKC ekipa moja je s razlogom imala najbolji omjer u cijeloj ligi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Daj ne odgovarajte ovom što smara sa Jokićem u pm. Volio bih da ispadnu samo da njega ne slušam i ne gledam na temi.
Čuj centar bolji od plejmejkera u skokovima, čega se lik dosjetio
Čuj centar bolji od plejmejkera u skokovima, čega se lik dosjetio
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Faul ko kuca.Zna to i Nikola, zato nije dao da se trazi challange uopste.VensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 11:31Ma ja ba , što bi rekli samo da te čačne u zraku može biti havarija teška .
Da se Curryu svira ovako imao bi 20 FT po utakmiciVensanKasel je napisao/la: ↑16 maj 2025, 10:53Jesi ti dobar buraz ? Jesi li se ikad bavio košarkom , basketa malo igrao ? Pa kad skočiš minimalan kontakt u zraku je dovoljan za faul , što je Jokić uradio sa svojim tijelom . Nemoj se više prosipati sa ovakvim glupostima .
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jasno sve. Navijači iz oba tabora imaju pravo da se žale na suđenje i kace kompilacije nepovoljnih odluka, ali kada se aa gleda u globalu, suđenje nije pristrasni i ima jasnu liniju.
WCF se igra svako 2 dana negdje sam vidio raspored, prva tekma vec 20.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:06Niko nije odmoran 100% niti ce biti, al obzirom da cijelu seriju igraju svaki 2.dan i da su opet uspjevali igrati velike minute starterima, ovo ce im biti kao pauza od 5 dana, vjeruj mi.jose je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:26Ne bih ja rekao da će oni baš biti odmorni. Već druga serija u 7 utakmica, ova utakmica u nedjelju je u ranom terminu, tako da je to samo 2 i po dana odmora.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 maj 2025, 05:00Game 7 je ovdje sto je i najrealnije.
Sad cemo da vidimo od cega su satkani ovi mladici iz OKCa!? Breme favorita je na njima, imaju prednost domaceg terena, ali imace i opasnog, iskusnog i odmornog protivnika.
Rekao sam ranije da je ovo finale prije finala Zapada, a pobjednik ove serije je vjerovatno i 1.favorit za titulu.
Povrede vise u zraku, pogotovo za Denver, tako da ih ne bih stavljao ni za favorita da izađu sa Zapada, a ne za titulu.
Mislim da ce im svi bitni igraci moci igrati 40+min, a da padovi u igri budu mnogo manji zbog toga.
Sto se tice eventualnog prolaska, bice favoriti protiv MIN zbog domaceg terena.Iako im ovi ne leze bas najbolje u WCF ce biti vise dana za odmor, kao i u eventualnom finalu, sto pogoduje ekipi poput DEN. Uz svo postovanje NYK (ako zavrse BOS) i IND mislim da je DEN druga dimenzija za njih.Itekako bi oni tu bili favoriti.
Al odoh previse daleko.Ipak je OKC ekipa moja je s razlogom imala najbolji omjer u cijeloj ligi.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da, regularno 1 dan odmora samo. Tek od finala su 2 dana odmora, tj. igra se svaki treći dan.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@JHam Upravu si.Tek sad vidjeh za WCF.Obicno je bila makar jedna tekma sa 2 dana pauze, al ok.
ni ovo nije bio faul a guraju ga i lupaju 2 igraca, ista tekma!
TheGoldenGOAT
bolji u svemu sem u asistencijama i to jedva. u regularnom je imao i dosta vise asistencija po tekmi!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:15Daj ne odgovarajte ovom što smara sa Jokićem u pm. Volio bih da ispadnu samo da njega ne slušam i ne gledam na temi.
Čuj centar bolji od plejmejkera u skokovima, čega se lik dosjetio![]()
TheGoldenGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.