Nemoj tako, Orrdee zla u inat svima idu za Mostar na revijalnu tekmu, samo par dana nakon ‘dogovorenog’ kupa

Fukare ili Ordde zla , isti qrac
E moj Hase, orde ti se gase
U Mostaru nije revijalna... Revijalna je naredne sedmice kad bude utakmica na Grbavici protiv Veleža,jer ce Željo u nedjelju izgubit od Širokog i izgubit šansu za 3 mjesto...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 12:58Nemoj tako, Orrdee zla u inat svima idu za Mostar na revijalnu tekmu, samo par dana nakon ‘dogovorenog’ kupa![]()
Fukare ili Ordde zla , isti qrac
E moj Hase, orde ti se gase
klix Sda glasilo? daj Virtuale...
Ne zna više od ljubomore šta piše...
rishovski je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:05Ne zna više od ljubomore šta piše...![]()
![]()
![]()
A dobro moli boga da sarajevo ne izvuce nekog velikana u evropi tipa zeta ili zaria . Sreca pa je sad zeta u trecoj ligi crne gore , a zaria zadnja u moldavskoj ligi . Ili ne do bog smederevo ili kukasi . Ali srecom i oni su 2 liga srbije i 2 liga albanije.
Poenta nije u protivniku nego u destinaciji,za koju Željo uvijek kuka,daj mu sto bliže da se moze skuckat za autobus,da se ne ide avionom... Glumi se veličina a ne mozes igracima avion obezbjediti i hotel... odmah kriza...Pact1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:25A dobro moli boga da sarajevo ne izvuce nekog velikana u evropi tipa zeta ili zaria . Sreca pa je sad zeta u trecoj ligi crne gore , a zaria zadnja u moldavskoj ligi . Ili ne do bog smederevo ili kukasi . Ali srecom i oni su 2 liga srbije i 2 liga albanije.
To je samo dopuna dokumentacije,jer ti ne dođu na vrijeme uplate sa klupskim partnerima i bivšim povjeriocima... i prošle godine Čelik nije dobio licencu na prvostepenoj...svrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:39Tri kluba ostala su bez licence za narednu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Radi se o NK Čelik, NK TOŠK i FK Radnički Lukavac, ali navedeni klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje NSFBiH.
Ovaj Čelik ni u Federalnoj ne može dobit licencu
Nema tu ljubavi kao u želji,ovi igraju za pare a ne mogu dobiti koliko trazesvrakino1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:30Čudi me pa igrači neće da produžuje ugovore...i to baš Soldo i Rogić, da li im je zasmetala ova atmosfera na kraju svega, da li smatraju da se zbog toga neće moci normalno igrati iduća sezona. Žao mi je ako je tako. Ne kažem da je Soldo sada Van Dajk ali realno ostavljao je srce na terenu uvijek
Nizi uslovi od onih koji su bili u vrijeme potpisa prvobitnog ugovora za nas.
Moguće i to, ali opet nešto mi ne ide to da neće da igra u ovakvom klubu zbog toga, ali eto... sretno mu kako god, časno je radio svoj posao
Meni ih žao
Sišao sa durmitora na dzumu pa mu u glavu udario gradski zrakrishovski je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:05Ne zna više od ljubomore šta piše...![]()
![]()
![]()
Po finansijskom izvjestaju trosite na plate manje od nas, znaci ipak se kod vas igra iz ljubavi dok se mi razbacujemorelativizam je napisao/la: ↑16 maj 2025, 14:49Nema tu ljubavi kao u želji,ovi igraju za pare a ne mogu dobiti koliko traze
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Suki46, supervizor, svrakino1921 i 32 gosta.