Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Od svih pozicija mislim da nam je pozicija desnog beka najmanji problem, pa imamo x opcija tu
Ma mene boli što to nije više onaj klub, ne bismo mogli dovesti Hazarda npr., sve neki projekti, vidio sam da je nekoliko klubova zainteresovano za Dzekija i da bi ga mogli prodat na ljeto
Ko će nama biti napadač protiv Manče.pravimo mi šanse ali kod nas nema, niti itko zna dati gol...onu glupost i crveni u ovim odlučujućim trenucima Džeksonu nikako ne mogu u sebi oprostiti...bog te jadan dokle smo došli da žalim za jednim Džeksonom koji je u ozbiljnim fudbalskim krugovima živi krš
- superFrankie
- Kontakt:
Pa i Hazard je u to vrijeme bio neka vrsta projekta hajmo reci. Bio je mladi talenat sa ogromnim potencijalom koji se jos nije dokazao u nekom jacem klubu
Ma kakav projekat, čovjek je bio nevjerovatan potencijal ali i dokazan igrač u ligi kojoj se igrači itekako lahko prilagođavaju Premier Ligi, u zadnjoj sezoni donio Lilu titulu sa 20 golova i 18 asistasuperFrankie je napisao/la: ↑16 maj 2025, 04:57Pa i Hazard je u to vrijeme bio neka vrsta projekta hajmo reci. Bio je mladi talenat sa ogromnim potencijalom koji se jos nije dokazao u nekom jacem klubu
Ja bih Palmera probao staviti na (lažnu) devetku, Enza na njegovo uobičajeno mjesto, a Caiceda i Laviu u sredinu.aqarius je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:26Ko će nama biti napadač protiv Manče.pravimo mi šanse ali kod nas nema, niti itko zna dati gol...onu glupost i crveni u ovim odlučujućim trenucima Džeksonu nikako ne mogu u sebi oprostiti...bog te jadan dokle smo došli da žalim za jednim Džeksonom koji je u ozbiljnim fudbalskim krugovima živi krš
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- superFrankie
- Kontakt:
Pa to mu je bila jedina takva sezona, ne mozes bas biti dokazan igrac sa 20 godina i jednom dobrom sezonom u slabijoj ligi. Bio je nevjerovatan potencijal i talenat u tom trenutku, sto znaci da je bio projekatIQ200 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 05:21Ma kakav projekat, čovjek je bio nevjerovatan potencijal ali i dokazan igrač u ligi kojoj se igrači itekako lahko prilagođavaju Premier Ligi, u zadnjoj sezoni donio Lilu titulu sa 20 golova i 18 asistasuperFrankie je napisao/la: ↑16 maj 2025, 04:57Pa i Hazard je u to vrijeme bio neka vrsta projekta hajmo reci. Bio je mladi talenat sa ogromnim potencijalom koji se jos nije dokazao u nekom jacem klubu
- superFrankie
- Kontakt:
I ja kontam da ce tako biti, ili eventualno Neta stavi u spica kao sto je to i ranije ove sezone radio. Doduse tad Lavia nije bio u pogonu, tako da mi se svidja vise opcija sa Palmeromjose je napisao/la: ↑16 maj 2025, 09:31Ja bih Palmera probao staviti na (lažnu) devetku, Enza na njegovo uobičajeno mjesto, a Caiceda i Laviu u sredinu.aqarius je napisao/la: ↑15 maj 2025, 22:26Ko će nama biti napadač protiv Manče.pravimo mi šanse ali kod nas nema, niti itko zna dati gol...onu glupost i crveni u ovim odlučujućim trenucima Džeksonu nikako ne mogu u sebi oprostiti...bog te jadan dokle smo došli da žalim za jednim Džeksonom koji je u ozbiljnim fudbalskim krugovima živi krš
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Napokon George.
Junajteda nije dobio samo ko nije zelio,a nasi su merhametli u ovoj sezoni..
Kako samo fali 6 bodova protiv Ipsvica..
Kako samo fali 6 bodova protiv Ipsvica..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Majstorinho
- Kontakt:
Hajmo hajvani. Ako ne dobijete raspalog Uniteda onda ste baš zaslužili atribut hajvani
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Tačno se vidi da fali bilo kakav napadač...naprijed totalno bezopasni..mi uzmemo loptu i nikog u vrhu..prazno.nešto preko bokova kako foliramo .. ne kontam kako Mareska misli da damo gol..trebao je bilo koga staviti kao izrazitog napadača..ovdje su trenutno svi veznjaci ..
Lose postavio ovaj blento taktiku,uvek imaju igraca vise po strani jamesa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Šta sam rekao..raspad..
- Pensioner26
- Kontakt:
Hahahahhahahahaha
- wadethegreat
- Kontakt:
Igra uzas...
- Pensioner26
- Kontakt:
United nam diktira tempo, ljepota za pogledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.