FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlazak Rogica bi mogao znaciti dolazak Hadzikica. Ne zeli produziti ugovor i zavrsio je na klupi. Hadzikic i Mlinaric u paketu mozda?!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Koja dramaturgija oko svega. Sta vam je ljudi?
Jesmo j.beni u pm.
Dajte ljudi nemojte siriti lazi, pogotovo za Zekica. Covjek ostaje sta vam je. Ide se u malu rekonstrukciju, pravite pricu od obicnih izjava. Raja zna koja ima malo vise pristupa klubu ko je pokrenuo ovu pricu sa sjeverom odnosno podgrupom protiv Mirvica. Vecina vas je i pisala. Rijesit ce se. Jedini problem je sto nisu nakon stete nanesene se posuli pepelom jer fakat nema istine u onome sto su pisali. Idemo dalje. Ja sam za ostanak i Zekica i Mirvica. Jer se i jedan i drugi trude i bas se to vidi. Pa zamislite kad je onaj Nam bio, ovo je cista sreca sto imamo investitora. Nemojte se sprdati i pisati ima ih koliko hoces koji hoce u klub, to bas i nije istina. Niko nije ovoliko lud da ulaze u ovu ligu.
I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.
Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.
Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.
S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.
Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
Od kad je Mirvic dosao, svaka nova sezona ovako pocinje. Tako i ova.
Nema plana, nema cilja.
-
- Kontakt:
Prije Maric,Mlinaricu smo 3-4.opcija
Kako mi je zao sto nismo Rozica pokupili iz Posusja.Pisao sam za njega,citam danas vec se neki englezi raspituju za njega
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
J.bo te Mirvić u usta žvaljava, Mirvić je dobar kakvi su navijači, čovjek daje pare dok neki svaku utakmicu izbiju 10 milja iz džepa, krenu neke dobre stvari i opet neki bojkoti i udari na klub.HyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.
Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.
Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.
S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.
Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
Nema plana, nema cilja.
-
- Kontakt:
Slažem se s tim. Tako možemo pričati argumentima. Ovo je kritika. A ono sto ti radiš je pljuvanje. To dvoje kad razdvojis u glavi možemo voditi konstruktivne rasprave. Mislim ovo je realnost nije izmišljeno i nije neprovjerljivo i nije stav protiv nego jednostavno nešto sto ja kao navijač ovog kluba bih volio da napreduje.HyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Nema plana, nema cilja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ako možemo ostaviti Rogića, Soldu i Pavičića ostaviti, ako ne može, za prolivenim mlijeko ne treba žaliti.
Ostalima kojima ističe ugovor lijepo se zahvaliti.
Pronaći dva golmana, dva stopera, tri vezna i zamjenu za Guliashvila. Pojačanja dovesti prije priprema da se uhodaju koliko mogu za naš sistem.
Ostalima kojima ističe ugovor lijepo se zahvaliti.
Pronaći dva golmana, dva stopera, tri vezna i zamjenu za Guliashvila. Pojačanja dovesti prije priprema da se uhodaju koliko mogu za naš sistem.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa Smajo(Prevljak) ne bi bio loš ali čisto sumnjam
Ako smo rekli Rogi da će sjedit na klupi Hadžikiću, nek ide momak, razumijem ga.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Rogic, kao i Soldo, odlaze jer su im ponudjeni slabiji uslovi nego ovi po kojima su potpisali prvi puta. Imali su volju produziti, posebno Rogic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Ovdje se sad pravi atmosfera da odlaze zbog hordi a horde ih podrzale i pozdravile bukvalno svaku utakmicu. Cak i onom glupom obavjestenju dale podrsku igracima i treneru.
Tamo kod kona ih postrojavaju i drze bukvice po dva puta na utakmici pa niko ne pise da neki igrac odlazi zbog navijaca
Tamo kod kona ih postrojavaju i drze bukvice po dva puta na utakmici pa niko ne pise da neki igrac odlazi zbog navijaca
-
- Kontakt:
Ispravi me ako grijesim, ali zar nemamo kao klub opciju produženja ugovora sa Soldom na godinu , ili se njemu izlazi u susret jer mu se ne ostaje ?Napapijri je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:36Rogic, kao i Soldo, odlaze jer su im ponudjeni slabiji uslovi nego ovi po kojima su potpisali prvi puta. Imali su volju produziti, posebno Rogic.
Napravise dramu a ustvari idu samo Rogic i Soldo jer im se klub zahvalio, sto je i ispravno s obzirom na mrtvi prosjek i igre toplo hladno obojice i za plate koje imaju mozes bolje dovesti.
Pusti price o uigravanju, doveo se Gojkovic pa fraer iz aviona u prvu postavu uskoči maltene. Paskalev nesto slicno.. Ako ima kvalitete nema tu pretjerane adaptacije.
Hvala i sretno obojici.
Pusti price o uigravanju, doveo se Gojkovic pa fraer iz aviona u prvu postavu uskoči maltene. Paskalev nesto slicno.. Ako ima kvalitete nema tu pretjerane adaptacije.
Hvala i sretno obojici.
Ako me sjećanje dobro služi, Rogić je imao baš yebenu platu. Neko je ovdje pisao, ako je tačno.Napapijri je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:36Rogic, kao i Soldo, odlaze jer su im ponudjeni slabiji uslovi nego ovi po kojima su potpisali prvi puta. Imali su volju produziti, posebno Rogic.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Bilo je govora da je u rangu Renana ...mnon46 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:19Ako me sjećanje dobro služi, Rogić je imao baš yebenu platu. Neko je ovdje pisao, ako je tačno.
Nikakav gubitak ako dolazi Maric cak cemo bit bolji
Rogić je skroz ok golman za Sarajevo, ali ako želi da ide, neka ide.
Mislim da odlazak Solde nije nikakav gubitak, igrači će odlaziti i dolaziti, ako je njemu draže igrati u jačoj HNL-u u nekom klubu koji će se boriti za opstanak, onda nešto nije u redu s njim, ali poštujemo.
Poslije onog saopštenja HZ, više čovjek ne zna kako bi razmišljao. Mislio sam da je namještaljka, tako mi je izgledalo, na prvu sam i ja nasjeo i nagovorio se, ali FKS mi je i iznad HZ, na šta liči sve ovo ako će tako iznositi informacije upitne tačnosti?
Mislim da odlazak Solde nije nikakav gubitak, igrači će odlaziti i dolaziti, ako je njemu draže igrati u jačoj HNL-u u nekom klubu koji će se boriti za opstanak, onda nešto nije u redu s njim, ali poštujemo.
Poslije onog saopštenja HZ, više čovjek ne zna kako bi razmišljao. Mislio sam da je namještaljka, tako mi je izgledalo, na prvu sam i ja nasjeo i nagovorio se, ali FKS mi je i iznad HZ, na šta liči sve ovo ako će tako iznositi informacije upitne tačnosti?
bošnjanin
Dovesćemo Aljabeera iz željesčara i riješen problem.HyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Nema plana, nema cilja.
Smiri se mačak, ne vrijedjaj. Ne budi papak.fks74 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:12J.bo te Mirvić u usta žvaljava, Mirvić je dobar kakvi su navijači, čovjek daje pare dok neki svaku utakmicu izbiju 10 milja iz džepa, krenu neke dobre stvari i opet neki bojkoti i udari na klub.HyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Nema plana, nema cilja.
Covjek ne daje, nego ulaze(ili posudjuje kako god zelis). Velika razlika.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, rimljanin90, skoJaa i 89 gostiju.