Vjerujem da su Calafioria kupili samo zbog ovakvih stvari. Bio bi bolji kao model nego sto je fudbaler.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
top igrac, samo je ovo profil koji je najmanje potreban arsenalu... kontam da je tu da zamijeni jorginha, ali vise je potrebna zamjena za parteya, ali dobro.. meni je zao sto nije potpisao za liverpool prosle sezone, ali smo u zamjenu dobili poty nominee gravenbercha, nelose ako se ja pitamMogli je napisao/la: ↑14 maj 2025, 20:55Nisam ga nesto geldao. Al vjerovat cu u sud Liverpool simpatizera.![]()
gaston je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:33Zubimendi ili Sergio Busquets?JayCatwright je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:20Zuba je donio svojom igrom u finalu Španiji i trofej i u potpunosti pojeo Ricea.
![]()
Tu je to negdje.
Bila u Martu. Sto nije nista objavljeno, ko zna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Otkud ti to? Bila je presuda u njihovu korist za period 2021-2024. Ovo glavno još nije presuđeno, koliko znam.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nije još bila presuda, ne znam šta se čeka
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Ako City opet ovoliko troši, jasno je kakav će ishod te presude biti.
Beli, Zuba, Kvara, Wirtz, svi žele igrati sa Arnoldom.
Da, to su dvije razlicite stvari. 115 optuzbi je zavrseno saslusanje prosle godine nekad Novembar/Decembar, a presuda je trebala biti u Martu. Davno je ta vijest bila
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Legendarni Hill Dick in son
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Stadion je izvana prelijep, al unutra svi na isti kalup jbg 
Jedino mi se Tottenhamov od ovih novijih razlikuje.
Jedino mi se Tottenhamov od ovih novijih razlikuje.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako je Tel loš 
Bas cudno da igrac koji nije bio dobar ni za farmerske u kojoj jedan Demirovic i Nkunku vaze za dobre napadace nije za nba.
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
-
MarcoBorriello
- Kontakt:
Kad se Nkunku vraća? Mislim da će Čelzi biti prejak s njim.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve spremno da Arsenal završi izvan top 5. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.