Bazdi na štrumpfovsku priču i na gurbetnjakHyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:17Smiri se mačak, ne vrijedjaj. Ne budi papak.
Covjek ne daje, nego ulaze(ili posudjuje kako god zelis). Velika razlika.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati tm, ugovore imaju:
........................................Golman, Rockov(27)Musija(26)
Beganovic(26)(Unusic-27), Paskvalov(28), Jovic(27), Mujkic(28), Kapetanovic (27)
.............................Bubanja(27)..... Jatta(26)....Krdzalic(26)
................................Kyeremeh(26), Turkes(27)(Butic -27) Kupresak(27)
9 standardnih igraca, zar to nije "kostur" ekipe. Za Pavicica treba traziti zamjenu, golmana naravno, jednog stopera. To je minimum
Jos dvojicu po izboru ZZ.
Soldo ne bi igrao da se nije povrijedio Gojkovic.Psovalo se Rogicu, malo je reci. Lulic dobar kad moze i hoce, nije donosio prevagu
Mustafic za klupe. O Guliu ne treba trositi tastaturu.
Ne znam i ne vidim neku dramu, kao mjenjamo 8 igraca (Baltu, Serbecica-smjesno, Mustafica,Soldu, pa i Rogica i Lulica).
Jatta produziti, kao i Beganovica i Kyeremeh, bar na godinu i 2 godine si miran. Pare za ovih 8 ce biti vise nego dovoljne za novih 5.
Edit:ZZ rece da ima i Akademaca koje treba ispostovati, pa da su dvojica. Mashallah.
........................................Golman, Rockov(27)Musija(26)
Beganovic(26)(Unusic-27), Paskvalov(28), Jovic(27), Mujkic(28), Kapetanovic (27)
.............................Bubanja(27)..... Jatta(26)....Krdzalic(26)
................................Kyeremeh(26), Turkes(27)(Butic -27) Kupresak(27)
9 standardnih igraca, zar to nije "kostur" ekipe. Za Pavicica treba traziti zamjenu, golmana naravno, jednog stopera. To je minimum
Jos dvojicu po izboru ZZ.
Soldo ne bi igrao da se nije povrijedio Gojkovic.Psovalo se Rogicu, malo je reci. Lulic dobar kad moze i hoce, nije donosio prevagu
Mustafic za klupe. O Guliu ne treba trositi tastaturu.
Ne znam i ne vidim neku dramu, kao mjenjamo 8 igraca (Baltu, Serbecica-smjesno, Mustafica,Soldu, pa i Rogica i Lulica).
Jatta produziti, kao i Beganovica i Kyeremeh, bar na godinu i 2 godine si miran. Pare za ovih 8 ce biti vise nego dovoljne za novih 5.
Edit:ZZ rece da ima i Akademaca koje treba ispostovati, pa da su dvojica. Mashallah.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- robertkosar
- Kontakt:
Pa dovedi ti novog ulagaca u klub. Kad bi svi sa sjevera izvrnuli dzepove ispalo bi jedno 80 maraka. Imas i Zeku Turkovica i ostale nazovi legende koji bi dali prije guzice nego 100 maraka u klub. Dalje ti ostaje Runda i menadzercici oko njega koji bi otjerali Mirvica ali pare da prebace kod sebe. NECE MOCI GOSPODO ZNA SE KOJE HADJIJA A KO BOSHyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.
Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.
Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.
S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.
Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
Od kad je Mirvic dosao, svaka nova sezona ovako pocinje. Tako i ova.
Nema plana, nema cilja.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Kako vise niste skontali da je ovo plavi krmak,udarite mu blok i rijesite se nerviranja.robertkosar je napisao/la: ↑16 maj 2025, 22:43Pa dovedi ti novog ulagaca u klub. Kad bi svi sa sjevera izvrnuli dzepove ispalo bi jedno 80 maraka. Imas i Zeku Turkovica i ostale nazovi legende koji bi dali prije guzice nego 100 maraka u klub. Dalje ti ostaje Runda i menadzercici oko njega koji bi otjerali Mirvica ali pare da prebace kod sebe. NECE MOCI GOSPODO ZNA SE KOJE HADJIJA A KO BOSHyperOS je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:07I ko je kriv za ovo?jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić
Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.
Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.
Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.
S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.
Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
Od kad je Mirvic dosao, svaka nova sezona ovako pocinje. Tako i ova.
Nema plana, nema cilja.![]()
![]()
Smail zavrsio sa Herthom, ima li sanse da ga dovedemo?
U strašnoj formi Smajkan. Baš ono što nam treba. 

Ja sam cuo 14000mnon46 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:19Ako me sjećanje dobro služi, Rogić je imao baš yebenu platu. Neko je ovdje pisao, ako je tačno.
Kakav bespotreban pesimizam. Kako jedna nepromisljena objava donese nesigurnost medju navijace i igrace. Bravo!
- relativizam
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krećemo europu od drugog pretkola konferencija lige i na granici smo da li ćemo biti nosioci
.

Nema nista od europa lige, diskvalifikacije Rusije?bordobijeli je napisao/la: ↑17 maj 2025, 07:22Krećemo europu od drugog pretkola konferencija lige i na granici smo da li ćemo biti nosioci.
Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
-
- Kontakt:
Odavno je na gnjavatorima, samo da ga prestanete citirat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Cak i da je istina, mada sam skeptican, ne vjerujem nesto bas da ce nas mamic tek tako preuzeti, vjerovatno ce biti u nekom talu sa mirvicem/tanom. Da se dogovore mozda da mamic ovaj sportski segment preuzme, njih dvojica ovo ostalo. Mamic je ipak maher za te stvari i kakva god da je lopina, odlicno je uvezan
-
- Kontakt:
Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
E to ti je, jarane, naša skauting služba. Ti si to primijetio, a oni čiji bi to trebao biti posao prevashodno, jokNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:08Prije Maric,Mlinaricu smo 3-4.opcija
Kako mi je zao sto nismo Rozica pokupili iz Posusja.Pisao sam za njega,citam danas vec se neki englezi raspituju za njega
Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga
-
- Kontakt:
Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Lijepo Vi nama nacrtaste, odakle je moglo krenuti "Saopstenje". Ne vidim drugi razlog "Saopstenju". Vjerovatno ima navijaca-simpatizera FKS koji misle da je to ok. Licno sam za Mirvica,ne treba zaboraviti da smo bili nad provalijom, poslije odstupanja
gosp. Nama.
Kad je gosp. Mirvic odbio opciju da Mamic udje u Klub, iz cista mira krenuloje anonimno "Saopstenje". Ne znam ja sta je bolje,
ali mi se cini da je Mirvic navijac FKS, a gosp' Mamic biznismen, koji voli plavo. Po meni MIRVIC-ZEKIC dobitna kombinacija .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, Google Adsense [Bot], keli, pjankesarajevo, rimljanin90 i 47 gostiju.