FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 16 maj 2025, 22:22

HyperOS je napisao/la:
16 maj 2025, 22:17
fks74 je napisao/la:
16 maj 2025, 20:12
HyperOS je napisao/la:
16 maj 2025, 20:07

I ko je kriv za ovo?

Od kad je Mirvic dosao, svaka nova sezona ovako pocinje. Tako i ova.

Nema plana, nema cilja.
J.bo te Mirvić u usta žvaljava, Mirvić je dobar kakvi su navijači, čovjek daje pare dok neki svaku utakmicu izbiju 10 milja iz džepa, krenu neke dobre stvari i opet neki bojkoti i udari na klub.
Smiri se mačak, ne vrijedjaj. Ne budi papak.

Covjek ne daje, nego ulaze(ili posudjuje kako god zelis). Velika razlika.
Bazdi na štrumpfovsku priču i na gurbetnjak

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 maj 2025, 22:37

Ako je vjerovati tm, ugovore imaju:
........................................Golman, Rockov(27)Musija(26)
Beganovic(26)(Unusic-27), Paskvalov(28), Jovic(27), Mujkic(28), Kapetanovic (27)
.............................Bubanja(27)..... Jatta(26)....Krdzalic(26)
................................Kyeremeh(26), Turkes(27)(Butic -27) Kupresak(27)

9 standardnih igraca, zar to nije "kostur" ekipe. Za Pavicica treba traziti zamjenu, golmana naravno, jednog stopera. To je minimum
Jos dvojicu po izboru ZZ.
Soldo ne bi igrao da se nije povrijedio Gojkovic.Psovalo se Rogicu, malo je reci. Lulic dobar kad moze i hoce, nije donosio prevagu
Mustafic za klupe. O Guliu ne treba trositi tastaturu.

Ne znam i ne vidim neku dramu, kao mjenjamo 8 igraca (Baltu, Serbecica-smjesno, Mustafica,Soldu, pa i Rogica i Lulica).
Jatta produziti, kao i Beganovica i Kyeremeh, bar na godinu i 2 godine si miran. Pare za ovih 8 ce biti vise nego dovoljne za novih 5.

Edit:ZZ rece da ima i Akademaca koje treba ispostovati, pa da su dvojica. Mashallah.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 16 maj 2025, 22:43

HyperOS je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
16 maj 2025, 15:18
Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.

Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić

Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.

Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.

Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.

S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.

Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
I ko je kriv za ovo?

Nema plana, nema cilja.
Pa dovedi ti novog ulagaca u klub. Kad bi svi sa sjevera izvrnuli dzepove ispalo bi jedno 80 maraka. Imas i Zeku Turkovica i ostale nazovi legende koji bi dali prije guzice nego 100 maraka u klub. Dalje ti ostaje Runda i menadzercici oko njega koji bi otjerali Mirvica ali pare da prebace kod sebe. NECE MOCI GOSPODO ZNA SE KOJE HADJIJA A KO BOS :salut: :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 16 maj 2025, 23:02

robertkosar je napisao/la:
16 maj 2025, 22:43
HyperOS je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
16 maj 2025, 15:18
Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.

Ostajemo na
Paskalev
Mujkic
Jovic
Đurić

Gojkovic neće bit dobar do pola sezone. Dakle trebaju ti dva stopera. I to bolja od ovih gore pobrojanih. Vrlo teško za dovest.

Onda ti svakako treba i lijevi bek jer nema niko osim Mujkica a ne može on čitavu godinu igrat, uz to je i primarno stoper.

Ako ne uspiješ dovest Pavicica i Lulica (koji se usput ni ne isplati) uz već otpisanog Đorđevica i najavljen odlazak Bubanje jer navodno ima nekakva ponuda onda ti cijeli vezni red moraš dovesti i to je već previše.

S obzirom da Gulija prodaješ a da su ti druge opcije Butic i Kera , i da Turkese jedva uveze 3 tekme i tu ti treba renoviranje.

Dakle bukvalno ispočetka. Kad na to dodaš da smo već renovirali 2 puta prošle godine. I dodaš ove posudbe tipa Matanovic Julardzija Serbecic i ostalo mi bukvalno moramo dovest 7-8 igrača. I opet nisi uigran i nije to recept za titulu. S druge strane Borac i Zrinjski će promijeniti po 3 igraca.
I ko je kriv za ovo?

Nema plana, nema cilja.
Pa dovedi ti novog ulagaca u klub. Kad bi svi sa sjevera izvrnuli dzepove ispalo bi jedno 80 maraka. Imas i Zeku Turkovica i ostale nazovi legende koji bi dali prije guzice nego 100 maraka u klub. Dalje ti ostaje Runda i menadzercici oko njega koji bi otjerali Mirvica ali pare da prebace kod sebe. NECE MOCI GOSPODO ZNA SE KOJE HADJIJA A KO BOS :salut: :salut:
Kako vise niste skontali da je ovo plavi krmak,udarite mu blok i rijesite se nerviranja.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 16 maj 2025, 23:35

Smail zavrsio sa Herthom, ima li sanse da ga dovedemo?

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 16 maj 2025, 23:59

U strašnoj formi Smajkan. Baš ono što nam treba. :mrgreen:

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 17 maj 2025, 00:19

mnon46 je napisao/la:
16 maj 2025, 21:19
Napapijri je napisao/la:
16 maj 2025, 20:36
mnon46 je napisao/la:
16 maj 2025, 20:31

Ako smo rekli Rogi da će sjedit na klupi Hadžikiću, nek ide momak, razumijem ga.
Rogic, kao i Soldo, odlaze jer su im ponudjeni slabiji uslovi nego ovi po kojima su potpisali prvi puta. Imali su volju produziti, posebno Rogic.
Ako me sjećanje dobro služi, Rogić je imao baš yebenu platu. Neko je ovdje pisao, ako je tačno.
Ja sam cuo 14000

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 17 maj 2025, 00:21

Kakav bespotreban pesimizam. Kako jedna nepromisljena objava donese nesigurnost medju navijace i igrace. Bravo!

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 17 maj 2025, 00:30

maroon46 je napisao/la:
16 maj 2025, 23:35
Smail zavrsio sa Herthom, ima li sanse da ga dovedemo?
Zavisi hoce li ga htjeti novi trener.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 17 maj 2025, 00:35

Bordo10 je napisao/la:
17 maj 2025, 00:19
mnon46 je napisao/la:
16 maj 2025, 21:19
Napapijri je napisao/la:
16 maj 2025, 20:36

Rogic, kao i Soldo, odlaze jer su im ponudjeni slabiji uslovi nego ovi po kojima su potpisali prvi puta. Imali su volju produziti, posebno Rogic.
Ako me sjećanje dobro služi, Rogić je imao baš yebenu platu. Neko je ovdje pisao, ako je tačno.
Ja sam cuo 14000
Za jedan kvartal

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 17 maj 2025, 00:38

hazarder je napisao/la:
16 maj 2025, 23:59
U strašnoj formi Smajkan. Baš ono što nam treba. :mrgreen:
Vala je za trenutni trojac Benzema.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 maj 2025, 07:22

Krećemo europu od drugog pretkola konferencija lige i na granici smo da li ćemo biti nosioci :hmmmmm: .

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 17 maj 2025, 07:53

bordobijeli je napisao/la:
17 maj 2025, 07:22
Krećemo europu od drugog pretkola konferencija lige i na granici smo da li ćemo biti nosioci :hmmmmm: .
Nema nista od europa lige, diskvalifikacije Rusije?

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 17 maj 2025, 08:33

Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 17 maj 2025, 09:04

Anex je napisao/la:
16 maj 2025, 22:22
HyperOS je napisao/la:
16 maj 2025, 22:17
fks74 je napisao/la:
16 maj 2025, 20:12

J.bo te Mirvić u usta žvaljava, Mirvić je dobar kakvi su navijači, čovjek daje pare dok neki svaku utakmicu izbiju 10 milja iz džepa, krenu neke dobre stvari i opet neki bojkoti i udari na klub.
Smiri se mačak, ne vrijedjaj. Ne budi papak.

Covjek ne daje, nego ulaze(ili posudjuje kako god zelis). Velika razlika.
Bazdi na štrumpfovsku priču i na gurbetnjak
Odavno je na gnjavatorima, samo da ga prestanete citirat
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 maj 2025, 09:04

Cak i da je istina, mada sam skeptican, ne vjerujem nesto bas da ce nas mamic tek tako preuzeti, vjerovatno ce biti u nekom talu sa mirvicem/tanom. Da se dogovore mozda da mamic ovaj sportski segment preuzme, njih dvojica ovo ostalo. Mamic je ipak maher za te stvari i kakva god da je lopina, odlicno je uvezan

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 17 maj 2025, 09:06

Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 08:33
Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 17 maj 2025, 09:18

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 maj 2025, 20:08
Napapijri je napisao/la:
16 maj 2025, 19:16
Odlazak Rogica bi mogao znaciti dolazak Hadzikica. Ne zeli produziti ugovor i zavrsio je na klupi. Hadzikic i Mlinaric u paketu mozda?!
Prije Maric,Mlinaricu smo 3-4.opcija

Kako mi je zao sto nismo Rozica pokupili iz Posusja.Pisao sam za njega,citam danas vec se neki englezi raspituju za njega
E to ti je, jarane, naša skauting služba. Ti si to primijetio, a oni čiji bi to trebao biti posao prevashodno, jok

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 17 maj 2025, 09:22

Sazg je napisao/la:
Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.

Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2025, 09:29

Sazg je napisao/la:

Lijepo Vi nama nacrtaste, odakle je moglo krenuti "Saopstenje". Ne vidim drugi razlog "Saopstenju". Vjerovatno ima navijaca-simpatizera FKS koji misle da je to ok. Licno sam za Mirvica,ne treba zaboraviti da smo bili nad provalijom, poslije odstupanja
gosp. Nama.
Kad je gosp. Mirvic odbio opciju da Mamic udje u Klub, iz cista mira krenuloje anonimno "Saopstenje". Ne znam ja sta je bolje,
ali mi se cini da je Mirvic navijac FKS, a gosp' Mamic biznismen, koji voli plavo. Po meni MIRVIC-ZEKIC dobitna kombinacija .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Anex, Google Adsense [Bot], keli, pjankesarajevo, rimljanin90 i 47 gostiju.