FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zekic ima ugovor jos sezonu tako da...ne mislim da ide.
soldo je ok za rotacije, ali sigurno nije za 1st eleven kad su svi zdravi. nije neka pljacka sto ide.
rogic je po meni dovoljan za nas kao golman, ja sam da on ostane 1/1. ako ide, rockova ne zelim gledati na golu def. osim ako ne pokaze bas bas spremnost i formu na pripremama. ali mi ne ulijeva neku nadu.
ostali, za rotacije i za manje para ok, inace, pa-pa.
ne treba zaboraviti da se liga skracuje, da se povecava broj utakmica, da je svako kolo jaka utakmica i treba sirina u ekipi.
soldo je ok za rotacije, ali sigurno nije za 1st eleven kad su svi zdravi. nije neka pljacka sto ide.
rogic je po meni dovoljan za nas kao golman, ja sam da on ostane 1/1. ako ide, rockova ne zelim gledati na golu def. osim ako ne pokaze bas bas spremnost i formu na pripremama. ali mi ne ulijeva neku nadu.
ostali, za rotacije i za manje para ok, inace, pa-pa.
ne treba zaboraviti da se liga skracuje, da se povecava broj utakmica, da je svako kolo jaka utakmica i treba sirina u ekipi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Postovani, molim Te navedi prezimena 20 koji odlaze. Ne meni, nego ovim navijacima koji znaju bolje od mene. Od tih 20 kojijurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:18Biće opet 20 odlazaka i 20 dolazaka. Ne možeš se ni povezat s igračima već odu. Nekad ne kontam. Mislim ok mozemo i bolje od Rogica i Solde ali kao neke rezervne opcije i to da smo skloni povredama mora biti alarm, ove godine si Baltu morao vratit iz kafane da igra jer nije imao ko.
Ostajemo na
Paskalev (ugovor do "27)
Mujkic ("28)
Jovic ("28)
Đurić ("29)
odlaze, koji su nezamjenjivi ? Koji su dominantni i za koje se nece traziti zamjena.
Trazili smo kontinuitet po pitanju trenera, nadam se da smo ga u Zoranu Zekicu dobili. Vjv. ce se dovesti 1-2 stopera, 1-2 vezna
i golman. To nije 20 dolazaka , ili jeste ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima tu ljudi, moj prijatelju, koji su duboko involvirani u pokusaje destabilizacije kluba, a sjedili su nam u Upravi...Samozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:29Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Lijepo Vi nama nacrtaste, odakle je moglo krenuti "Saopstenje". Ne vidim drugi razlog "Saopstenju". Vjerovatno ima navijaca-simpatizera FKS koji misle da je to ok. Licno sam za Mirvica,ne treba zaboraviti da smo bili nad provalijom, poslije odstupanja
gosp. Nama.
Kad je gosp. Mirvic odbio opciju da Mamic udje u Klub, iz cista mira krenuloje anonimno "Saopstenje". Ne znam ja sta je bolje,
ali mi se cini da je Mirvic navijac FKS, a gosp' Mamic biznismen, koji voli plavo. Po meni MIRVIC-ZEKIC dobitna kombinacija .
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Cini mi se da upravo to radis, nesvjesno naravno. Ostajalo se ili ne 9/11 su vezani ugovorom, min do 2027 g.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
- Kontakt:
Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Cini mi se da upravo to radis, nesvjesno naravno. Ostajalo se ili ne 9/11 su vezani ugovorom, min do 2027 g.![]()
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Prva ili druga...?pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:12Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Cini mi se da upravo to radis, nesvjesno naravno. Ostajalo se ili ne 9/11 su vezani ugovorom, min do 2027 g.![]()

Nisam uopste insajder ali eto potrefilo se da znam nekoga ko je jako blizak klubu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:12Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07jurisicduska je napisao/la: ↑16 maj 2025, 15:29Ma meni se čini da se nikom ne ostaje. Ni treneru ni igračima. Ne bih da crnjacim ali očigledno je tako. Na korak smo bili od kontinuiteta i ovo je već 10 put u našoj historiji da sve uništimo bez ikakvog valjanog razloga.
Moje jedino pitanje je bilo da li Zekic ostaje ?
Receno mi je da su ga ipak nagovorili I da ostaje I naredne sezone.
Sti bi rekli nasi insajderi citrajte me na pocetku sezone
Ne mora znaciti da je istina. Ja samo prenosim informaciju koju sam dobio.
Nikakvi crnjaci samo gas!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma malo Dušku na negativu opalilo, zna se i meni desiti
Rogić da je ostao je se ne bi žalio, pogotovo jer je baš gotivan dečko.
Soldo sam mislio da će ostati ako ništa kao opcija sa klupe, pa me čudi njegov odlazak, jer ipak ga je Zekić u Belupu držao kao prvotimca.
Mislim da je ovdje stvar uslova koji su im se nudili, jer koliko znam, bili su na podosta kvalitetnim ugovorima, a nisu zaslužili da dobiju još bolje. Pa mislim da je tu zapelo, da su bili ponuđeni po nešto lošijim uslovima, pa im očigledno to nije odgovaralo.
Tako da nema tu prevelike dileme, momcima sretno, a ja vjerujem da će ljudi zaduženi za transfere dovesti još kvalitetnija imena.
Za početak, Marić bi objektivno gledajući bio upgrade, a mislim da je dosta blizu dolaska.

Soldo sam mislio da će ostati ako ništa kao opcija sa klupe, pa me čudi njegov odlazak, jer ipak ga je Zekić u Belupu držao kao prvotimca.
Mislim da je ovdje stvar uslova koji su im se nudili, jer koliko znam, bili su na podosta kvalitetnim ugovorima, a nisu zaslužili da dobiju još bolje. Pa mislim da je tu zapelo, da su bili ponuđeni po nešto lošijim uslovima, pa im očigledno to nije odgovaralo.
Tako da nema tu prevelike dileme, momcima sretno, a ja vjerujem da će ljudi zaduženi za transfere dovesti još kvalitetnija imena.
Za početak, Marić bi objektivno gledajući bio upgrade, a mislim da je dosta blizu dolaska.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Šta nam je ovo sa duskom, neko profil hakovo il ukro telefon? 
-
- Kontakt:
Ovdje moras tacne info samo donositi da te ne citiraju kasnijecasual033 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:29Nisam uopste insajder ali eto potrefilo se da znam nekoga ko je jako blizak klubu.pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:12Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07
Moje jedino pitanje je bilo da li Zekic ostaje ?
Receno mi je da su ga ipak nagovorili I da ostaje I naredne sezone.
Sti bi rekli nasi insajderi citrajte me na pocetku sezone
Ne mora znaciti da je istina. Ja samo prenosim informaciju koju sam dobio.

Nikakvi disklejmeri ne dolaze u obzir

-
- Kontakt:
Ma nebitno skroz moj Vanja dobri posteniVanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:22Prva ili druga...?pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:12Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Duska trepni dvaput ako su te oteliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:49Ma malo Dušku na negativu opalilo, zna se i meni desiti![]()

Ja samo prenio šta mi čovjek isprića. Ko god je pisao i naručio onu objavu treba ga za muda objestiti na reflektoru pa da mi je brat rođeni.
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 17 maj 2025, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kako ce mu Covic i hdz dati, kad ga je hdz i osudio u HR.ubipara je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:22Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga
Ne moze on po hercegovini nista, jer su vecinom ljudi iz hdz-a.
Licno bi mu dali, ali ne smiju zbog stranke. I to ne ovog bosanskog nego hrvatskog HDZ-a.
Mamic nece preuzet klub, niti je namjeravao niti ce namjeravati. Jedina opcija koja se moze pojaviti u vidu Mamica jeste da Mirvic oreko njega dobike kontakte i pokusa prodavati svoje igrace (Viveros, PreVaranda, Oliveira) jer kako god razmislim Mirvicu je to najvevi cilj da vrti igrace.
Ulaganje u FKS ce se svesti na dovodjenje talenata sa nasih prostora i pronalazak dobrih, a ne tako skupih igraca (Jovic, Djordjevic) i podrska treneru koji ce dovoditi "svoje" igrace (Pavicic,Lulic)
Da se u FKS zeli zaista uloziti nas kamp bindo danas izgledao mnogo bolje i znali bi na cemu smo sa stadionom tj ili binse pravio novi manji ili bi se ulozio novac u Kosevo.
Tako da ne ocekujte da mi postanemo top tip balkana, vec cemo biti prosjek i stanica za razne igrace .
Iskreno se nadam da ce Zekic ostati i slijedecu sezonu, da ce pronaci igrace za formaciju koju igra, da cemo u Europi odigrati dobro i uz malo srece doci do playoffa i probati uci u grupu.
Liga 10 ce donjeti vise derbija gdje smo mi ove sezone bili jako dobri i ocekivati da cemo Zrinjskom i Borcu uzeti vise bodova. Kako god sacekati jos 3 kola i hnat cemo vise o svemu.
Ulaganje u FKS ce se svesti na dovodjenje talenata sa nasih prostora i pronalazak dobrih, a ne tako skupih igraca (Jovic, Djordjevic) i podrska treneru koji ce dovoditi "svoje" igrace (Pavicic,Lulic)
Da se u FKS zeli zaista uloziti nas kamp bindo danas izgledao mnogo bolje i znali bi na cemu smo sa stadionom tj ili binse pravio novi manji ili bi se ulozio novac u Kosevo.
Tako da ne ocekujte da mi postanemo top tip balkana, vec cemo biti prosjek i stanica za razne igrace .
Iskreno se nadam da ce Zekic ostati i slijedecu sezonu, da ce pronaci igrace za formaciju koju igra, da cemo u Europi odigrati dobro i uz malo srece doci do playoffa i probati uci u grupu.
Liga 10 ce donjeti vise derbija gdje smo mi ove sezone bili jako dobri i ocekivati da cemo Zrinjskom i Borcu uzeti vise bodova. Kako god sacekati jos 3 kola i hnat cemo vise o svemu.
-
- Kontakt:
Hahahaha prva sto je udarala udarala jeVanja8 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:22Prva ili druga...?pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:12Nisam navikao od duske na ovolike crnjake, mozda ga je udarila zena ekspres loncemSamozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:07
![]()
![]()
![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vidi buraz ja iskreno ne znam šta bih mislio. Ako gledaš sa navijačke strane šta te interesuje:pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:06Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
1. Trener
2. Igrači
3. Igra na terenu
4. Titule
5. Evropa
6. Domainacija u svakom slučaju
Evo več godinama imamo i pare i uslove maestralne a na mapi nas nema.
Kakvu “MI” korist lično imamo od toga što je Čelik prodan, što će Guli otiči za milione. Nemaš stadiona gdje možeš igrati, nemaš rezultata, imaš 12 KM ulaz na istok,15 Zapad, gaće od 60 KM a titule nigdje i več se halalili za iduću godinu.
Sa druge strane ne trebaju nam ni ove za.ebancije kao sa ovim saopštenjem.
Ne vjerujem i ako bude ulazio u klub da će on lično biti tu. Biti će kao i sa Dinamom do nedavno, njegovi ljudio vode a on komanduje.
Moja je želja da smo šampioni svake godine i da prepišavamo ligu a ko će voditi na to ne možemo uticati na žalost.
Cuj ne moze nista, poklopio citavu hercegovinu solarnim panelima uz pomoc hdz-ovaca, o cemu vi pricate ljudi moji, vi zivite u svom nekom imaginarnom svijetu.HyperOS je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:25Kako ce mu Covic i hdz dati, kad ga je hdz i osudio u HR.ubipara je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:22Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga
Ne moze on po hercegovini nista, jer su vecinom ljudi iz hdz-a.
Licno bi mu dali, ali ne smiju zbog stranke. I to ne ovog bosanskog nego hrvatskog HDZ-a.
Dosta mi je da se vise ovake price povlace oko Sarajeva. Je.bo vas Mamic.
Moramo vratit klub navijacima, imat model kao sto ima Hajduk!!!!!!!!!!
A sto ce nam Mamić? Pa cekajte malo mi smo hampu digli jer smo posumnjali da je namjestena utakmica a prizivamo civjeka koji je namjestio I pokrao sve titula sto je dinamo osvojio u njegovoj eri. Necemo Mamića - end of story!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.