Liverpool FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
54%
2. Ne
46
46%

Ukupno glasova: 100

Arvid
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arvid » 15 maj 2025, 11:33

I found freedom. Losing all hope was freedom.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 maj 2025, 12:12

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 15 maj 2025, 12:52

Ide ovo

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 15 maj 2025, 14:31

Ovi nasi bas alergicni na stopere, zadnjeg doveli prije 10 godina...
Dean za 50 je bagatela bio...

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 maj 2025, 17:16

Pa dzaba ti i da je 5 kad hoce lik samo u Real.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 15 maj 2025, 20:58

U trenutnoj fazi ovo ima smisla. Bayer ce radije za manje para prodati Wirtza englezima nego da pojačaju rivala. City ima problem sa kvotom domaćih igrača i zbog toga ih povezuju sa Morgan Gibbs-Whiteom i tu su se vrata otvorila za Liverpul. Prema glasinama Wirtz trenutno vaga da li da ostane u Njemackoj ligi i ima pritiske sa svih strana da kao Njemac ostane u Njemackoj ligi i timu i sa Bayernom ganja sve titule naredne sezone.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 15 maj 2025, 21:17

Opet ponavljam da meni ovo smrdi na neku igru iza zavjesa jer ne lici mi na pricu za Liverpool, WC igrac, kosta previse i zele ga klubovi koji takoder imaju pune vrece. Znamo kako su se prije odigrale ovakve situacije.

Jos od transfera Virgila koliko se sjecam Liverpool nije pobijedio neki drugi klub u borbi za nekog igraca, mozda jos poneki transfer ali ne sjecam se. Pored toga odavno neki statement potpis nije pao na Anfieldu i to definitivno nedostaje ovom klubu. Ne znam za klub ovakvog renomea i pedigrea uz osvojene trofeje zadnjih 9 i kusur godina da ima bolje ispeglane knjige, sve ok postujem to ali mislim da je sad idealno vrijeme da se istupi jace na scenu pogotovo jer zadnja 3 transfer roka se nije bas toliko trosilo, mislim na dva zimska i ljetni izmedu, a uz to su dozivljavali dosta samara u zadnje vrijeme na pijaci, ovo je idealana trenutak.

Btw. Frimpong cini se korak do Anfielda, odlican transfer jer moze da pokrije cijelu stranu, da igra po potrebi vise formacija i cak da igra krilo jer nemojte zaboraviti da Salah ide na AFCON. 35 mil fantasticno pojacanje.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 15 maj 2025, 21:47

Wirtz bi stvarno bio top pojacanje. Jbt pa covjek moze pokrit poziciju osmice, desetke i komotno bi mogao igrati i laznu devetku. Treba nadoknaditi kreaciju koju gubimo odlaskom Trenta, a Wirtz bi bio najbolje rjesenje.

Valjda bude nesto od toga, iako nisam optimista. Izasla mi je vise na qurac ta trasnfer politika "ja bi da se yebem ali da mi ne uđe". Ako vec hoces nekog igraca onda bujrum daj kes i zavrsi to. Valjda se sa ovom garniturom u klubu prestane sa tom praksom bacanja udica.
Srce, čast i ponos!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 maj 2025, 21:53

Allisson
Frimpong Konate VVD Kerkez
?
Macca Slobo
Salah ? Gakpo

U Bradleya ne vjerujem da će biti zdrav, pa mi ovo djeluje kao najrealnija postava u većini sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 maj 2025, 22:48

😂😂😂😂

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 maj 2025, 09:34

Otelo je napisao/la:
15 maj 2025, 21:53
Allisson
Frimpong Konate VVD Kerkez
?
Macca Slobo
Salah ? Gakpo

U Bradleya ne vjerujem da će biti zdrav, pa mi ovo djeluje kao najrealnija postava u većini sezone.
Jel furaš ovu priču za Gravena i u sljedećoj sezoni? :kafa:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 maj 2025, 10:24

Nafakali sezona, za tri mjeseca će mu se **** majka ovdje jer je užaš.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 maj 2025, 13:57

Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere :roll: 150m izadje na zadnja vrata.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 maj 2025, 14:04

StevieG8 je napisao/la:
16 maj 2025, 13:57
Bas je postalo nezgodno ovo s isticanjem ugovora, vise nije samo slucaj da se ne krene na vrijeme pregovarati pa da kazes zakasnili smo. Konate odbija da potpise novi ugovor a ne bi me cudilo da je Real vec i njemu rekao da istrpi jos godinu i ide ogroman bonus na potpis. Kako je krenulo Chelsea model 100godisnjih ugovora ce dugorocno biti jedina opcija da zastitis vrijednost.
Suludo je da u dvije godine izgubimo desnog beka i stopera koji su sigurno medju najboljima u svijetu na svojoj poziciji i to sa 26 godina sto je tek pocetak primea karijere :roll: 150m izadje na zadnja vrata.
Ne znam sta Konate želi. Valjda se s njim riješi on nam je bas bitan.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 maj 2025, 15:22

nerkolfc je napisao/la:
16 maj 2025, 14:04
StevieG8 je napisao/la:
Ne znam sta Konate želi. Valjda se s njim riješi on nam je bas bitan.
Zeli i on svog Judu,a Kylian ga ceka u Madridu :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 maj 2025, 15:52

StevieG8 je napisao/la:
Svaka strana ima 2 oštrice. Na papiru Chelsea radi dobro da bude u skladu sa FPP-om i da ima igrače na dugogodišnjim ugovorima. Problem nastaje kada potpišeš loše pojačanje i onda završiš sa užasno dugim ugovorom sa ogromnom platom a sam igrač je loš

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 16 maj 2025, 23:46

Daj 30, bolje nego nula, ne smiju se navikavati na ovo

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 17 maj 2025, 12:11

Iz Bayernovog tabora govore da kroz prodaju moraju namaknuti pare za Wirtza i da je to vrlo jasno uprava rekla njihovom sportskom direktoru. Što su male šanse da će se desiti u ovom kratkom roku kojeg je dao Leverkuzen. U sustini je sve do Wirtza, Liverpul sigurno može ponuditi pare, a ako Wirtz bude insistirao na Bayernu onda će vjerovatno ostati u Leverkuzenu jos jednu sezonu da Bayern ne mora sada davati toliko para.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 maj 2025, 12:30

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 maj 2025, 17:10

Desna strana riješena. :salut:

Zamjenili ga 2 kola prije kraja sezone. :rol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.