pitar9876 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 13:45
HyperOS je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:25
ubipara je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:22
Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.
Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga
Kako ce mu Covic i hdz dati, kad ga je hdz i osudio u HR.
Ne moze on po hercegovini nista, jer su vecinom ljudi iz hdz-a.
Licno bi mu dali, ali ne smiju zbog stranke. I to ne ovog bosanskog nego hrvatskog HDZ-a.
Cuj ne moze nista, poklopio citavu hercegovinu solarnim panelima uz pomoc hdz-ovaca, o cemu vi pricate ljudi moji, vi zivite u svom nekom imaginarnom svijetu.
Dosta mi je da se vise ovake price povlace oko Sarajeva. Je.bo vas Mamic.
Moramo vratit klub navijacima, imat model kao sto ima Hajduk!!!!!!!!!!
I da damo da nam obavještenja pisu iz Udruženja, koji se popljuvali klub i nanijeli ljagu koji nije niko, nikada! Ali kada sam vidio kad si se registrovao, sve mi je jasno.
Ako ti je do Hajduka i njihovog modela, Split nije nesto daleko, a Grbavica ti je jos blize. Posto Zeljo I Hajduk imaju sličan model pa uzivaj u tom modelu. Navijacima je mjesto na tribinama, a nekim ni tamo posebno onim koji su pisali obajest o tome da smo nastimali KUP, a još nijedan dokaz nisu pokazali, sem listica nekog kockara.
Želim da poželim dobrodolslicu Mlinaricu i nadam se da ce biti bolji , za nekoliko golova, nego u Velezu. Sretno!!!