FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čim je SportSport počeo govoriti da Mlinarića hoće Bochum, Zrinjski i kojekakvi "konkurenti", znao sam da je naš. Klošari neviđeni.
SARAJEVO SIAMO NOI
Pa ako imamo investitora ne znaci da treba covjek sam sve infinansirat pogotovo ne stadion. Kolko znam uredio je akademiju i mnogo mnogo bolje izgleda nego sto je to bio slucaj prije par godina. Za stadion ti treba bruku stvari da se poklope kao i pare a niko nije lud da baca 50-100m sam bez pomoci drzave, grada, saveza. Kad vec spominjes Dinamo ni oni nisu stadion sredili a prave visemilionske transfere, stalni ucesnici u evropskim takmicenjima itd. Mi smo prodali Celika za 2m i hocemo od ta 2m stadion pa gdje to ima? Treba kontinuitet za sve, dobro je krenulo za par godina ako nastavimo sa ovakvom prodajom mozemo cak i zaradit za stadiona.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 13:17Vidi buraz ja iskreno ne znam šta bih mislio. Ako gledaš sa navijačke strane šta te interesuje:pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:06Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 08:33Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
1. Trener
2. Igrači
3. Igra na terenu
4. Titule
5. Evropa
6. Domainacija u svakom slučaju
Evo več godinama imamo i pare i uslove maestralne a na mapi nas nema.
Kakvu “MI” korist lično imamo od toga što je Čelik prodan, što će Guli otiči za milione. Nemaš stadiona gdje možeš igrati, nemaš rezultata, imaš 12 KM ulaz na istok,15 Zapad, gaće od 60 KM a titule nigdje i več se halalili za iduću godinu.
Sa druge strane ne trebaju nam ni ove za.ebancije kao sa ovim saopštenjem.
Ne vjerujem i ako bude ulazio u klub da će on lično biti tu. Biti će kao i sa Dinamom do nedavno, njegovi ljudio vode a on komanduje.
Moja je želja da smo šampioni svake godine i da prepišavamo ligu a ko će voditi na to ne možemo uticati na žalost.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mlinaric bi bio prava zamjena za Gulasa, bolja i od Kisa npr.
Vidjecemo ko je u pravu, dolazil il ne.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- relativizam
- Kontakt:
Prava zamijena, tu su njih dvojica, ko Ronaldo i Mesimuhamedhulk je napisao/la: ↑17 maj 2025, 15:47Mlinaric bi bio prava zamjena za Gulasa, bolja i od Kisa npr.

Nikakvim navijacima nista ne vracati nastavit ovako i jos jacepitar9876 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 13:45Cuj ne moze nista, poklopio citavu hercegovinu solarnim panelima uz pomoc hdz-ovaca, o cemu vi pricate ljudi moji, vi zivite u svom nekom imaginarnom svijetu.
Dosta mi je da se vise ovake price povlace oko Sarajeva. Je.bo vas Mamic.
Moramo vratit klub navijacima, imat model kao sto ima Hajduk!!!!!!!!!!
Bolji od sve i jednog u periodu nakon odlaska Kocačevića, a da treba bolji to stoji.Sinfoc1986 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 14:14Da li je moguce da pojedini likovi ovdje žale za Rogićem, pa ko je god pratio sve utakmice od njegovog dolaska pa do danas, moze zkljuciti da je to iskreno jedan od najlosijih golaman sto je branio u FK Sarajevo. U ovom periodu gdje je kao malo dosao sebi moze se zahvaliti iskljucivo ekipi jer nas nisu toliko ni napadali. Aveci kikser zajedno sa njegovim trenutnim kolegom nece sigurno doci u Sarajevo. Hvala im obojici ali zlatni im putevi.
Ode Lovre dodje Osman! 
Maric
Beganovic Paskalev Gojkovic Mujakic Mujkic
Bubanja Cimirot
Rahmanovic
Butic Guliashvili
Kakav sastav a moze se lako ostvariti .
Beganovic Paskalev Gojkovic Mujakic Mujkic
Bubanja Cimirot
Rahmanovic
Butic Guliashvili
Kakav sastav a moze se lako ostvariti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
Ma i moja je zelja da smo non stop prvi ali tesko sa ovim NSBiH sazivom i sa ovoliko politike upetljane.ubipara je napisao/la: ↑17 maj 2025, 15:45Pa ako imamo investitora ne znaci da treba covjek sam sve infinansirat pogotovo ne stadion. Kolko znam uredio je akademiju i mnogo mnogo bolje izgleda nego sto je to bio slucaj prije par godina. Za stadion ti treba bruku stvari da se poklope kao i pare a niko nije lud da baca 50-100m sam bez pomoci drzave, grada, saveza. Kad vec spominjes Dinamo ni oni nisu stadion sredili a prave visemilionske transfere, stalni ucesnici u evropskim takmicenjima itd. Mi smo prodali Celika za 2m i hocemo od ta 2m stadion pa gdje to ima? Treba kontinuitet za sve, dobro je krenulo za par godina ako nastavimo sa ovakvom prodajom mozemo cak i zaradit za stadiona.Sazg je napisao/la: ↑17 maj 2025, 13:17Vidi buraz ja iskreno ne znam šta bih mislio. Ako gledaš sa navijačke strane šta te interesuje:pjankesarajevo je napisao/la: ↑17 maj 2025, 09:06
Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
1. Trener
2. Igrači
3. Igra na terenu
4. Titule
5. Evropa
6. Domainacija u svakom slučaju
Evo več godinama imamo i pare i uslove maestralne a na mapi nas nema.
Kakvu “MI” korist lično imamo od toga što je Čelik prodan, što će Guli otiči za milione. Nemaš stadiona gdje možeš igrati, nemaš rezultata, imaš 12 KM ulaz na istok,15 Zapad, gaće od 60 KM a titule nigdje i več se halalili za iduću godinu.
Sa druge strane ne trebaju nam ni ove za.ebancije kao sa ovim saopštenjem.
Ne vjerujem i ako bude ulazio u klub da će on lično biti tu. Biti će kao i sa Dinamom do nedavno, njegovi ljudio vode a on komanduje.
Moja je želja da smo šampioni svake godine i da prepišavamo ligu a ko će voditi na to ne možemo uticati na žalost.
Sta imamo mi licno? Necemo imati licno mi navijaci nista, nismo imali prije Mirvica, za vrijeme Mirvica a bogami i poslije Mirvica.
Ono sto sada imamo a nismo imali do sada, mogu slobodno reci nikada, mozda samo 6 mjeseci pod Namom (takodjer vjerujem da prijeratno FK Sarajevo nije bilo ovoliko finansijski stabilno), jeste da ce sa tim prodajama klub biti samo jaci finansijski, da ce se od tih para moci (ispravno) ulagati i ocito se ulaze: u klupske strukture, u ekipu a bogami do sada i u infrastrukturu, sto se pita klub.
Eh sada, stadion…brate moj, cista politika i spletke politicke. Nema veze sa parama, kao i Maksimir. Ne daju da se ulazu pare jer „imal mene tu“ je krilatica koja radi kod nas u fulu. I to ne znaju malo uzeti kao u Europi ili bilo gdje, oni loraju uzeti 50%. Zato su propali svi planovi Koseva, zato je propao i Maksimir sa svim parama koje je Mamic donio u klub.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Samo treba slijedit Hajdukov model. Nama je zivotna zelja da 20 godina cekamo titulu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MokraKifla
- Kontakt:
Planovi za sljedeću sezonu? Ostajete li u Sarajevu ili...?
Vinko soldo:
"Nisam produživao ugovor, a vjerojatno ni neću. Imam menadžera i nadam se da će mi pronaći novi klub. Ali prvo se moram dobro odmoriti, provesti više vremena s obitelji, ipak imamo dvoje male djece. I onda ćemo vidjeti što i gdje."
Znaci ide novi stoper uskoro...
Vinko soldo:
"Nisam produživao ugovor, a vjerojatno ni neću. Imam menadžera i nadam se da će mi pronaći novi klub. Ali prvo se moram dobro odmoriti, provesti više vremena s obitelji, ipak imamo dvoje male djece. I onda ćemo vidjeti što i gdje."
Znaci ide novi stoper uskoro...
https://www.transfermarkt.de/nemanja-ni ... ler/260543
Kako bi Nikolić sjeo, baš napadač po ukusu ZZ...a nekako se bojim da ako Despotovic ide iz Borca, da če i oni Nikolića ganjat...
Kako bi Nikolić sjeo, baš napadač po ukusu ZZ...a nekako se bojim da ako Despotovic ide iz Borca, da če i oni Nikolića ganjat...
Kup je dokaz dasmo naj jaca ekipa u drzavi i da bi osvoili DK, danas savez nije klao i gurao direktne konkurente i u direktnim okrsajima a i van doga. SVE DRUGO I BILO KOJA DRUGA TEORIJA JE LAZ.
Igracki financiski najaci, najvise placamo igrace ss. Pogledajte koje trener borcu ko je trener zrinjskom a koje nas.
Nikad bolje uslove nismo imali sto se tice terena na kosevu, travnjak svlacionice vip loza itd, naravno da treba jos bolje, nesto se radi i za krov na istoku rekli su da su obezbjedili neke novce.
Kamp najbolje uslove imamo zadnjih 12 godina u drzavi al PO DOLASKU MIRVICA JOS BOLJI SU USLOVI. Kupljena kuca gdje zive igraci napravljena zgrada za fitnes travnjaci jos poboljsani..
I REKORDNE PRODAJE IGRACA A PRODAJA CELIKA JE ZA 100% veca od rekorda prije kojeg je drzao CIMIROT..
Takodje ovde neki tipovi pisu rekonstrucija ekipe a odlazeti 2 standardna igraca (GULI PAVICIC)
Soldo
Rogic
Mustafic
Balta
Serbedzic
Lulic
Niko od ovih igraca nije kostur niti standardan igrac
Igracki financiski najaci, najvise placamo igrace ss. Pogledajte koje trener borcu ko je trener zrinjskom a koje nas.
Nikad bolje uslove nismo imali sto se tice terena na kosevu, travnjak svlacionice vip loza itd, naravno da treba jos bolje, nesto se radi i za krov na istoku rekli su da su obezbjedili neke novce.
Kamp najbolje uslove imamo zadnjih 12 godina u drzavi al PO DOLASKU MIRVICA JOS BOLJI SU USLOVI. Kupljena kuca gdje zive igraci napravljena zgrada za fitnes travnjaci jos poboljsani..
I REKORDNE PRODAJE IGRACA A PRODAJA CELIKA JE ZA 100% veca od rekorda prije kojeg je drzao CIMIROT..
Takodje ovde neki tipovi pisu rekonstrucija ekipe a odlazeti 2 standardna igraca (GULI PAVICIC)
Soldo
Rogic
Mustafic
Balta
Serbedzic
Lulic
Niko od ovih igraca nije kostur niti standardan igrac
Samo budala to može prizivatiPeppermintSA je napisao/la: ↑17 maj 2025, 14:32Ne mogu vjerovati da neko priziva upravljački model Hajduka![]()
-
- Kontakt:
Off topic : kakva atmosfera u pazaru ako ko gleda krcat stadion ja sam se sjebao ocm….
NP -CZV
NP -CZV
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻