FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Noke995
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Noke995 » 17 maj 2025, 15:24

Mlinarić je naš igrač.
MNON

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 17 maj 2025, 15:33

Čim je SportSport počeo govoriti da Mlinarića hoće Bochum, Zrinjski i kojekakvi "konkurenti", znao sam da je naš. Klošari neviđeni.
SARAJEVO SIAMO NOI

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 17 maj 2025, 15:45

Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 13:17
pjankesarajevo je napisao/la:
17 maj 2025, 09:06
Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 08:33
Sinoć pricam sa jako dobrim prijateljem ovdje u Zg koji ima ogromne konekcije sa veoma bitnim ljudima, kako poslovno tako i prijateljski i rodbinski. Nešto kroz priću pomenusmo naš klub, pita on “Hoče li vas “uzeti” Mamić”, nemam reko pojma nešto se prića sad jel šuplja ili nije nemam pojma. Kaže “jeste istina je, dobio sam informaciju da je skoro pa sve završeno, ima dosta opstrukcija sa političke strane ali najvjerovatnije da će to biti završeno”. Pravim se ja mutav pa pitam kao šta će mo mu mi, kaže “Htio je on Zrinjski ali ne može radi politike i situacije odavde a njega ne interesuju mali klubovi on hoće samo najveće”.
Kako ćuo tako prenio.Vjerujem da je ovo tačno jer je ovaj moj prijatelj jako ozbiljan i bitan.
Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
Vidi buraz ja iskreno ne znam šta bih mislio. Ako gledaš sa navijačke strane šta te interesuje:
1. Trener
2. Igrači
3. Igra na terenu
4. Titule
5. Evropa
6. Domainacija u svakom slučaju
Evo več godinama imamo i pare i uslove maestralne a na mapi nas nema.
Kakvu “MI” korist lično imamo od toga što je Čelik prodan, što će Guli otiči za milione. Nemaš stadiona gdje možeš igrati, nemaš rezultata, imaš 12 KM ulaz na istok,15 Zapad, gaće od 60 KM a titule nigdje i več se halalili za iduću godinu.
Sa druge strane ne trebaju nam ni ove za.ebancije kao sa ovim saopštenjem.
Ne vjerujem i ako bude ulazio u klub da će on lično biti tu. Biti će kao i sa Dinamom do nedavno, njegovi ljudio vode a on komanduje.
Moja je želja da smo šampioni svake godine i da prepišavamo ligu a ko će voditi na to ne možemo uticati na žalost.
Pa ako imamo investitora ne znaci da treba covjek sam sve infinansirat pogotovo ne stadion. Kolko znam uredio je akademiju i mnogo mnogo bolje izgleda nego sto je to bio slucaj prije par godina. Za stadion ti treba bruku stvari da se poklope kao i pare a niko nije lud da baca 50-100m sam bez pomoci drzave, grada, saveza. Kad vec spominjes Dinamo ni oni nisu stadion sredili a prave visemilionske transfere, stalni ucesnici u evropskim takmicenjima itd. Mi smo prodali Celika za 2m i hocemo od ta 2m stadion pa gdje to ima? Treba kontinuitet za sve, dobro je krenulo za par godina ako nastavimo sa ovakvom prodajom mozemo cak i zaradit za stadiona.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 17 maj 2025, 15:47

Mlinaric bi bio prava zamjena za Gulasa, bolja i od Kisa npr.
Vidjecemo ko je u pravu, dolazil il ne.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 17 maj 2025, 15:57

muhamedhulk je napisao/la:
17 maj 2025, 15:47
Mlinaric bi bio prava zamjena za Gulasa, bolja i od Kisa npr.
Vidjecemo ko je u pravu, dolazil il ne.
Prava zamijena, tu su njih dvojica, ko Ronaldo i Mesi :eh:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 maj 2025, 15:57

Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 15:00
slika
IN MEMORIAM
:salut:

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 17 maj 2025, 15:57

pitar9876 je napisao/la:
17 maj 2025, 13:45
HyperOS je napisao/la:
17 maj 2025, 12:25
ubipara je napisao/la:
17 maj 2025, 09:22

Ma cista laz ko god da ti je to rekao. Cuj htio zrinjski ali nw moze radi politike, kakve ba politike pa prije bi mu dali da vodi hercegovacki klub da ne kazem hrv nego bosanski ako je vec do politike.

Poselami ti tvog druga i reci mu da nema nista od toga
Kako ce mu Covic i hdz dati, kad ga je hdz i osudio u HR.

Ne moze on po hercegovini nista, jer su vecinom ljudi iz hdz-a.
Licno bi mu dali, ali ne smiju zbog stranke. I to ne ovog bosanskog nego hrvatskog HDZ-a.
Cuj ne moze nista, poklopio citavu hercegovinu solarnim panelima uz pomoc hdz-ovaca, o cemu vi pricate ljudi moji, vi zivite u svom nekom imaginarnom svijetu.
Dosta mi je da se vise ovake price povlace oko Sarajeva. Je.bo vas Mamic.
Moramo vratit klub navijacima, imat model kao sto ima Hajduk!!!!!!!!!!
Nikakvim navijacima nista ne vracati nastavit ovako i jos jace

Strahinja
Kontakt:

Post Postao/la Strahinja » 17 maj 2025, 16:00

Sinfoc1986 je napisao/la:
17 maj 2025, 14:14
Da li je moguce da pojedini likovi ovdje žale za Rogićem, pa ko je god pratio sve utakmice od njegovog dolaska pa do danas, moze zkljuciti da je to iskreno jedan od najlosijih golaman sto je branio u FK Sarajevo. U ovom periodu gdje je kao malo dosao sebi moze se zahvaliti iskljucivo ekipi jer nas nisu toliko ni napadali. Aveci kikser zajedno sa njegovim trenutnim kolegom nece sigurno doci u Sarajevo. Hvala im obojici ali zlatni im putevi.
Bolji od sve i jednog u periodu nakon odlaska Kocačevića, a da treba bolji to stoji.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 maj 2025, 16:16

Ode Lovre dodje Osman! 😉

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 17 maj 2025, 16:22

Maric
Beganovic Paskalev Gojkovic Mujakic Mujkic
Bubanja Cimirot
Rahmanovic
Butic Guliashvili
Kakav sastav a moze se lako ostvariti .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 17 maj 2025, 16:25

ubipara je napisao/la:
17 maj 2025, 15:45
Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 13:17
pjankesarajevo je napisao/la:
17 maj 2025, 09:06

Purgeru nadam se da je taj tvoj influenser u krivu. Nikad ozbiljan klub vodjen osudjenim kriminalcima, ma kakve rezultate taj covjek imao, nece biti dobrodosao u Europi.
Da se razumijem ja jako cijenim rezultate koje je Mamic postigao, ali nije bezveze osudjen niko pa nije ni on.
Vidi buraz ja iskreno ne znam šta bih mislio. Ako gledaš sa navijačke strane šta te interesuje:
1. Trener
2. Igrači
3. Igra na terenu
4. Titule
5. Evropa
6. Domainacija u svakom slučaju
Evo več godinama imamo i pare i uslove maestralne a na mapi nas nema.
Kakvu “MI” korist lično imamo od toga što je Čelik prodan, što će Guli otiči za milione. Nemaš stadiona gdje možeš igrati, nemaš rezultata, imaš 12 KM ulaz na istok,15 Zapad, gaće od 60 KM a titule nigdje i več se halalili za iduću godinu.
Sa druge strane ne trebaju nam ni ove za.ebancije kao sa ovim saopštenjem.
Ne vjerujem i ako bude ulazio u klub da će on lično biti tu. Biti će kao i sa Dinamom do nedavno, njegovi ljudio vode a on komanduje.
Moja je želja da smo šampioni svake godine i da prepišavamo ligu a ko će voditi na to ne možemo uticati na žalost.
Pa ako imamo investitora ne znaci da treba covjek sam sve infinansirat pogotovo ne stadion. Kolko znam uredio je akademiju i mnogo mnogo bolje izgleda nego sto je to bio slucaj prije par godina. Za stadion ti treba bruku stvari da se poklope kao i pare a niko nije lud da baca 50-100m sam bez pomoci drzave, grada, saveza. Kad vec spominjes Dinamo ni oni nisu stadion sredili a prave visemilionske transfere, stalni ucesnici u evropskim takmicenjima itd. Mi smo prodali Celika za 2m i hocemo od ta 2m stadion pa gdje to ima? Treba kontinuitet za sve, dobro je krenulo za par godina ako nastavimo sa ovakvom prodajom mozemo cak i zaradit za stadiona.
Ma i moja je zelja da smo non stop prvi ali tesko sa ovim NSBiH sazivom i sa ovoliko politike upetljane.
Sta imamo mi licno? Necemo imati licno mi navijaci nista, nismo imali prije Mirvica, za vrijeme Mirvica a bogami i poslije Mirvica.
Ono sto sada imamo a nismo imali do sada, mogu slobodno reci nikada, mozda samo 6 mjeseci pod Namom (takodjer vjerujem da prijeratno FK Sarajevo nije bilo ovoliko finansijski stabilno), jeste da ce sa tim prodajama klub biti samo jaci finansijski, da ce se od tih para moci (ispravno) ulagati i ocito se ulaze: u klupske strukture, u ekipu a bogami do sada i u infrastrukturu, sto se pita klub.
Eh sada, stadion…brate moj, cista politika i spletke politicke. Nema veze sa parama, kao i Maksimir. Ne daju da se ulazu pare jer „imal mene tu“ je krilatica koja radi kod nas u fulu. I to ne znaju malo uzeti kao u Europi ili bilo gdje, oni loraju uzeti 50%. Zato su propali svi planovi Koseva, zato je propao i Maksimir sa svim parama koje je Mamic donio u klub.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 maj 2025, 16:25

ŠTA_JE je napisao/la:
17 maj 2025, 16:16
Ode Lovre dodje Osman! 😉
Ne, hvala :stop:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 17 maj 2025, 16:36

osam je napisao/la:
17 maj 2025, 15:02
Nisam ni ja insajder ali imam info da Mamic razgovara sa gurbetima. Mole ga da ih preuzme, kao sto su molili husica i diklizica.
Amerikanci ostaju u klubu.
A nama ne valja mamic imamo mirvica :rol:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 maj 2025, 16:44

boki86 je napisao/la:
17 maj 2025, 15:57
Sazg je napisao/la:
17 maj 2025, 15:00
slika
IN MEMORIAM
:salut:
Pocivaj u miru dobri covjece i legendo nasa❤️ :bih: :bih: :bih:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 maj 2025, 17:22

Samo treba slijedit Hajdukov model. Nama je zivotna zelja da 20 godina cekamo titulu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 17 maj 2025, 17:34

Planovi za sljedeću sezonu? Ostajete li u Sarajevu ili...?
Vinko soldo:
"Nisam produživao ugovor, a vjerojatno ni neću. Imam menadžera i nadam se da će mi pronaći novi klub. Ali prvo se moram dobro odmoriti, provesti više vremena s obitelji, ipak imamo dvoje male djece. I onda ćemo vidjeti što i gdje."

Znaci ide novi stoper uskoro...

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 17 maj 2025, 17:51

https://www.transfermarkt.de/nemanja-ni ... ler/260543

Kako bi Nikolić sjeo, baš napadač po ukusu ZZ...a nekako se bojim da ako Despotovic ide iz Borca, da če i oni Nikolića ganjat...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 maj 2025, 18:08

Kup je dokaz dasmo naj jaca ekipa u drzavi i da bi osvoili DK, danas savez nije klao i gurao direktne konkurente i u direktnim okrsajima a i van doga. SVE DRUGO I BILO KOJA DRUGA TEORIJA JE LAZ.

Igracki financiski najaci, najvise placamo igrace ss. Pogledajte koje trener borcu ko je trener zrinjskom a koje nas.

Nikad bolje uslove nismo imali sto se tice terena na kosevu, travnjak svlacionice vip loza itd, naravno da treba jos bolje, nesto se radi i za krov na istoku rekli su da su obezbjedili neke novce.

Kamp najbolje uslove imamo zadnjih 12 godina u drzavi al PO DOLASKU MIRVICA JOS BOLJI SU USLOVI. Kupljena kuca gdje zive igraci napravljena zgrada za fitnes travnjaci jos poboljsani..

I REKORDNE PRODAJE IGRACA A PRODAJA CELIKA JE ZA 100% veca od rekorda prije kojeg je drzao CIMIROT..

Takodje ovde neki tipovi pisu rekonstrucija ekipe a odlazeti 2 standardna igraca (GULI PAVICIC)

Soldo
Rogic
Mustafic
Balta
Serbedzic
Lulic

Niko od ovih igraca nije kostur niti standardan igrac

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 maj 2025, 18:49

PeppermintSA je napisao/la:
17 maj 2025, 14:32
Ne mogu vjerovati da neko priziva upravljački model Hajduka :wtf:
Samo budala to može prizivati

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 17 maj 2025, 19:21

Off topic : kakva atmosfera u pazaru ako ko gleda krcat stadion ja sam se sjebao ocm….

NP -CZV
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, AVNOJ, Benjolos, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 69 gostiju.