Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sto ne odigra Stutgart,hem bolja kvota,hem ubise 1:3
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Sto je najgore, bice u play offu i ostace, a masakrirali raju na kladi cijele godine...hare_king je napisao/la:Jao Wolfsburgaa, dabogda usli i nikad ne izasli iz cvajte, **** jednaa
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Evo ga 2:2 ajmo jos malo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Eh dobro je zabi ga Wolfsburg, hajmo sad Leeds samo zabijte go 
samo se vi nadajte, paz'te da wolfsburg ne primi jos jedan hehehe

- Citizen-X
- Kontakt:
dobro si se javio tekma zavrsila prije 15 minutaJaSamDado je napisao/la:samo se vi nadajte, paz'te da wolfsburg ne primi jos jedan hehehe![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Pa moze li ijedan par na ovoj kladionici proci bez stresa, taman Wolfsburg prodjem, sad patnja sa Leedsom

15 000 ljudi u williamsu palo na wolfsburgu
volim sto sam pametan

volim sto sam pametan
eto da je mlada poslusala i stavila 3-4 markice imala bi za internet
[/quote]
Haha, nisam izašla iz kuće. Došli neki gosti, maknut nisam mogla. E jesam peh =(
Haha, nisam izašla iz kuće. Došli neki gosti, maknut nisam mogla. E jesam peh =(
A ne pitaju kako je voljet nekog na nebesima.
Toooo Leeds, sad sam miran do 7 
Sta je sa ovim tursuonovom
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Evo samo jedna preporuka za El Clasico, prvo poluvrijeme preko 1.5 gola, kvota 2.50 u Bet-Live. Predobro za propustiti..
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
ovaj wolsburg sam igro x
ali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
tako kad zabari riktaju invernes-hearts x trenutno je tako veceras real 1 i mancester sity 1 
barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
tako kad zabari riktaju invernes-hearts x trenutno je tako veceras real 1 i mancester sity 1
man utd x2
Nema na cemuasylum je napisao/la:vise golova igrajalmir_king je napisao/la:Blackpool - Wigan
Sta bi ovdje moglo biti??
moguce je svasta ali ja na reala sam vise nego siguran a navijam za barcu a sitya sam stavio ako prodze prodzeJaSamDado je napisao/la:barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
man utd x2
ehhehehe nije sto je moja, ali barca je barcamirza_it je napisao/la:moguce je svasta ali ja na reala sam vise nego siguran a navijam za barcu a sitya sam stavio ako prodze prodzeJaSamDado je napisao/la:barca 2mirza_it je napisao/la:ovaj wolsburg sam igro xali samo zahvaljujuci radnici u kladionici (pogresila) skino jos jedan x sassuolo-varese sassuolo izjednacilo u 90min autogolom
![]()
man utd x2
Eh evo bgm prodje Leeds 3+ 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kakve fajde što prođe ,Leeds ,kad sad Rafa zajebaje ,
Rafaele trzni se da ti nebi yebo Murray majkuuuuuuuuuuu
Rafaele trzni se da ti nebi yebo Murray majkuuuuuuuuuuu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- fanatic1991
- Kontakt:
evo da napisem sta sam danas odigrao
West Brom 1 - 3 Chelsea 2
Hoffenheim 1 - 0 Frankfurt 1
Lech 1 - 0 Legia 1
Rennes - Lorient 1
Mechelen- Cercle Brugge 1
kvota 36.34 uplata 5 dobitak 181.7
West Brom 1 - 3 Chelsea 2
Hoffenheim 1 - 0 Frankfurt 1
Lech 1 - 0 Legia 1
Rennes - Lorient 1
Mechelen- Cercle Brugge 1
kvota 36.34 uplata 5 dobitak 181.7
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.