Ja*avci iz Mostara su zadnja ekipa kojoj će Posušje skinit gaće
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Lijepo se igrajte. Vi ste stranački drugari.
-
- Kontakt:
Neće Borac pustit Radniku i da uzme ovo Zrinjski nego će ispremirat Igmana , velike su pare u pitanju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sve to stoji medjutim nije Zrinjski imao 4 faula po tekmi a protivnik 34,nisu odigrali cijelu ligu bez zutog i crvenog ili penala,ni na jednoj tekmi nije bilo sudijskog teroriziranja kao kad igras sa Borcem,krvnicki startovi bez kartona itd slazem se ja sa tobom al ono sto prezentuje Borac i sudije ove 4 godine je fenomen. Ovo Posusije skine gace Borcu,ne protestuju a sa Zrinjskim kad igraju ovaj ker Maksimovic i Posusije protestuju svaku odluku,jedan od jadnijih i gadnijih timova,prodani kerovi su ovi iz Posusija.Tuce11 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:50Sad će naivni bošnjo ponovo u akciju. Zrinjski je kao zaslužio titulu, a Borac kao nije.. a ono isti curak. Kako se brzo zaboravljaju lakrdije. Šta ćemo s 2 boda koje im pokloni susjed Jelić s Avenije, protiv Veleža, izmišljen penal i crveni u 15 min protiv Slobode, lakrdija protiv Igmana pod BB.. i još dosta toga. Da je recimo Sarajevu dosuđen ovakav penal, svi bi u glas: korona titula, vicini i sl. Nema razlike izmeđa 2 politička projekta ili što bi stari ljudi rekli, ono pas, ono mu brat. Pretužna je ova liga, baš kao i država. Titule će rotirati dodik i čović, a ti bošnjo raspravljaj ko je od njih veći muljator.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:44Nije Beus bosnjo da sagne glavu,gura svoje zivotom i nema kod njega kao kod bosnja,nema da mu sudi Gigovic,Kazlagic vec sudi Bandic 12 ti igrac,svaka mu cast,kako god da okrenes vise su zasluzili totulu od Vico prcije,ovi vicini nisu imali crveni nit penal cijelu sezonu,ova titula Zrinjskog vrijedi kao 3.Hansestadt je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:34
Pa naravno da je glupost da Bandic uopste sudi ovu utakmicu, isto kao sto Borac sebi izabere sudiju koji im odgovara.
-
- Kontakt:
Ajde Bandicu izmisli penal,hebo suspenziju,kad moze Kazla i Giga mozes i ti.
- svrakino1921
- Kontakt:
Koliko Posušju fale dva boda s Koševa na početku prvenstva
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 20:05Sve to stoji medjutim nije Zrinjski imao 4 faula po tekmi a protivnik 34,nisu odigrali cijelu ligu bez zutog i crvenog ili penala,ni na jednoj tekmi nije bilo sudijskog teroriziranja kao kad igras sa Borcem,krvnicki startovi bez kartona itd slazem se ja sa tobom al ono sto prezentuje Borac i sudije ove 4 godine je fenomen. Ovo Posusije skine gace Borcu,ne protestuju a sa Zrinjskim kad igraju ovaj ker Maksimovic i Posusije protestuju svaku odluku,jedan od jadnijih i gadnijih timova,prodani kerovi su ovi iz Posusija.Tuce11 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:50Sad će naivni bošnjo ponovo u akciju. Zrinjski je kao zaslužio titulu, a Borac kao nije.. a ono isti curak. Kako se brzo zaboravljaju lakrdije. Šta ćemo s 2 boda koje im pokloni susjed Jelić s Avenije, protiv Veleža, izmišljen penal i crveni u 15 min protiv Slobode, lakrdija protiv Igmana pod BB.. i još dosta toga. Da je recimo Sarajevu dosuđen ovakav penal, svi bi u glas: korona titula, vicini i sl. Nema razlike izmeđa 2 politička projekta ili što bi stari ljudi rekli, ono pas, ono mu brat. Pretužna je ova liga, baš kao i država. Titule će rotirati dodik i čović, a ti bošnjo raspravljaj ko je od njih veći muljator.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:44
Nije Beus bosnjo da sagne glavu,gura svoje zivotom i nema kod njega kao kod bosnja,nema da mu sudi Gigovic,Kazlagic vec sudi Bandic 12 ti igrac,svaka mu cast,kako god da okrenes vise su zasluzili totulu od Vico prcije,ovi vicini nisu imali crveni nit penal cijelu sezonu,ova titula Zrinjskog vrijedi kao 3.
Kakvi kompleksi

- svrakino1921
- Kontakt:
“FK Velež i FK Sarajevo su danas postigli dogovor, a zvanično potpisivanje se očekuje uskoro. FK Sarajevo je već dogovorio lične uvjete sa Mlinarićem, koji bi trebao postati njihovo prvo pojačanje ovog ljeta” – navodi .......
Sutra kec u Mostaru

Samo da mi u Širokom budemo na nivou
Sutra kec u Mostaru
Samo da mi u Širokom budemo na nivou
Ocekujem neki ciganluk na kraju meča ako završi X
Edit 1:2
Edit 1:2
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MokraKifla
- Kontakt:
Komentator svrsio na gol

- relativizam
- Kontakt:
Izmakose se svi ahhaha kao u birvakat zeljo leotar
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel ono bas Bandic sudio onaj legendarni mec u Bijeljini kad im je poklonio titulu 

Don't believe the hype.
Pa ne bih rekao...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- feniksptica
- Kontakt:
Kladionice ne znaju sta da rade za tu utakmicu sutra, mijenja se situacija iz minute u minutu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
E ovo je snaga ova dva kluba, sudija sad tako sudi da im Real je može izjednačiti. Mislim može ali bas da bude sve čisto kao suza. Treba dici 7-8 minuta dici će 3.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Kakvi kompleksi? Gadno je gledat utakmice protiv vas,startovi nad Lulicem za zatvora nije dao crveni,prosle godine nad Andjusicem pa ond aHerera na Francisom,omjer faulova 5-28 us to u dvije tekme protiv vas nam svirnuo preko 24 kartona i preko 45 faulova,nosite se u 3 pm,nek osvoji Zrinjski,od 2 zla manje zlo,najgadniji tim ilad koji je igrao ovu ligu je Vico prcija,hrvate nije niti ce moci ikad kupiti.MikiPirs je napisao/la: ↑17 maj 2025, 20:07mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 20:05Sve to stoji medjutim nije Zrinjski imao 4 faula po tekmi a protivnik 34,nisu odigrali cijelu ligu bez zutog i crvenog ili penala,ni na jednoj tekmi nije bilo sudijskog teroriziranja kao kad igras sa Borcem,krvnicki startovi bez kartona itd slazem se ja sa tobom al ono sto prezentuje Borac i sudije ove 4 godine je fenomen. Ovo Posusije skine gace Borcu,ne protestuju a sa Zrinjskim kad igraju ovaj ker Maksimovic i Posusije protestuju svaku odluku,jedan od jadnijih i gadnijih timova,prodani kerovi su ovi iz Posusija.Tuce11 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 19:50
Sad će naivni bošnjo ponovo u akciju. Zrinjski je kao zaslužio titulu, a Borac kao nije.. a ono isti curak. Kako se brzo zaboravljaju lakrdije. Šta ćemo s 2 boda koje im pokloni susjed Jelić s Avenije, protiv Veleža, izmišljen penal i crveni u 15 min protiv Slobode, lakrdija protiv Igmana pod BB.. i još dosta toga. Da je recimo Sarajevu dosuđen ovakav penal, svi bi u glas: korona titula, vicini i sl. Nema razlike izmeđa 2 politička projekta ili što bi stari ljudi rekli, ono pas, ono mu brat. Pretužna je ova liga, baš kao i država. Titule će rotirati dodik i čović, a ti bošnjo raspravljaj ko je od njih veći muljator.
Kakvi kompleksi![]()
![]()
Slomise lika prije drugog gola, faul to nista 

Velika borba između Fk SNSD i NK HDZ ko je veca mafija.
Najneregularnija liga na svijetu a mi se nerviramo heheh.
Pa mi smo ludi svi do zadnjeg
Pa mi smo ludi svi do zadnjeg
Trenutno korisnika/ca: amypitar, jurisicduska, Skojevska i 28 gostiju.