Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fakat bila kvota 7-8 na Radnik, gledam sad 2,50 ? Hahahah , ne da se Bijeljina snsd-u
A da, vas tada nije bilo pa vas Krleza nije moga analaizirati, vi ste vamo od 90tih pa na ovamoAlemC85 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:05Miroslav Krleza: Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je tocak zapreznih kola historije slucajno prerezao na pola.
Prema tome, nema razlike izmedju Zrinjskog i Borca, ista su g.ovna, niti ima razlike izmedju Vice i Beusa. SNSD - HDZ koalicija na djelu.
Laž i izmišljotina.
Itekako nas je bilo, pitaj Garašanina.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vi ste se sami u taj kos stavili. Prvo klub pa onda i navijaci. Ne znam sta te tu pogadjazeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:40Jel te stid mamu ti **** usta da nas stavljas u isti kos s cetnicima
AvantiBL je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:22Jutros kad sam se probudio, treperio sam, čitav dan, nisam mogao dočekati početak utakmice. Očekivao sam da ćemo rutinirati Igman sa pola gasa. Da mi je neko pričao da ću krvavih očiju otići sa Gradskog, nebih mu ni u ludilu mogao povjerovati. Nisam siguran dali je ovo najneregularnija sezona u istoriji, ali sam siguran da utakmica može ponijeti taj epitet. Sjedio sam na zapadu, u nekoj "ofsajd" liniji gola koji smo napadali u drugom poluvremenu. Nažalost, kud baš tu nađoh mjesto. Sladite se, imate i sa čim. I, da, Borče volim te.
Zbog ovoga te malo i poštujem, ostalo mi je u sjećanju kad si ovo napisao prošle godine, iako se nimalo ne slažem sa nekim stvarima koje si napisao na ovom forumu. Svi bismo trebali biti malo realniji i objektivniji, a na ovom forumu (i u državi) je to statistička greška. Svi pričaju o poštenju kad se njih ošteti, a kad ih se gura onda ide relativizacija, “oni su prije nas” i slično. Priča se o suđenju, a mnogi bi radije da im sudi Kazlaga 90-10 nego Peljto i ekipa 50-50. Sve u svemu, ova cijela liga (kao i bh. fudbal) je poligon politike, mešetarenja i donekle revanšizma.
Sportski pozdrav.
Zadnja izmjena: Unknown32, dana/u 17 maj 2025, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Moralne pridike i rekla kazala priče o namještanju propagiraju navijači jedinog kluba službeno presuđenog za namještanje čija je uprava doživotno suspednovana i čiji su igrači suspenodvani zbog namještanja
Apsurdistan
Jedini klub ikad igdje ciji su navijaci javno rekli da im klub stima utakmice.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ukratko, od A do Ž. Živio.successminator je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12AvantiBL je napisao/la: ↑20 maj 2024, 20:22Jutros kad sam se probudio, treperio sam, čitav dan, nisam mogao dočekati početak utakmice. Očekivao sam da ćemo rutinirati Igman sa pola gasa. Da mi je neko pričao da ću krvavih očiju otići sa Gradskog, nebih mu ni u ludilu mogao povjerovati. Nisam siguran dali je ovo najneregularnija sezona u istoriji, ali sam siguran da utakmica može ponijeti taj epitet. Sjedio sam na zapadu, u nekoj "ofsajd" liniji gola koji smo napadali u drugom poluvremenu. Nažalost, kud baš tu nađoh mjesto. Sladite se, imate i sa čim. I, da, Borče volim te.
Zbog ovoga te malo i poštujem, ostalo mi je u sjećanju kad si ovo napisao prošle godine, iako se nimalo ne slažem sa nekim stvarima koje si napisao na ovom forumu. Svi bismo trebali biti malo realniji i objektivniji, a na ovom forumu (i u državi) je to statistička greška. Sve u svemu, ova cijela liga (kao i bh. fudbal) je poligon politike, mešetarenja i donekle revanšizma.
Sportski pozdrav.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.godrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Moralne pridike i rekla kazala priče o namještanju propagiraju navijači jedinog kluba službeno presuđenog za namještanje čija je uprava doživotno suspednovana i čiji su igrači suspenodvani zbog namještanja
Apsurdistan
Nema dalje, prekucali su igricu.
Ovi sto pisu na ovoj temi nemaju nikakve veze sa tim klubom. To su prekodrinski cetalji koji mrze BiH i pogotovo Sarajevo pa koriste taj lopovski klub kao izgovor da ispoljavaju tu mrznjujurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
Srpska posla
Zadnja izmjena: osam, dana/u 17 maj 2025, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Apsurdno je da vi uopste pričate o tom kao jedini klub zvanično presuđen za to.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:15I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.godrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
Ko da meni Zika prica da sam kriminalac. Smiješno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 maj 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo još kmeče za kup
a navijači Sarajeva ga baš proslaviše
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sva sreca pa sam imao tv u boji i gledao protiv Leotara,Zepca a ne tako davno i Sloge,za sve ljubitelje namjestanja neka pogledaju tekmu Sloga vs Zeljeznicar tragikomedija to sto vi pisete je nama smijesno jer znamo kako vi to radite,zato sad i jeste tu gdje vam je i mjesto evo 15 godgodrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Svaka vam čast vec ste uspjeli okrenuti pricu na ovoj temi, ko je gori Željo ili Sarajevo, a Borac i Zrinjski ce i naredne četiri godine minimalno, krasti i dijeliti titule. Definitivno smo glupi i to je to, kraj price.
Zadnja izmjena: Tramvaji29877, dana/u 17 maj 2025, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma zato nam i jest u državi ovako. Presuđeni kriminalci vaze o stanju u društvu. Oni ba u normalnoj državi bi bili marginalizirani samo da pokrenu price o namještanju. Jedini ba klub koji je zvanično namještao drži slova drugima. Nevjerovatno je uopste polemisat o tom s njima.
Nemoj ba da pravimo listu vasih utakmica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:22Sva sreca pa sam imao tv u boji i gledao protiv Leotara,Zepca a ne tako davno i Sloge,za sve ljubitelje namjestanja neka pogledaju tekmu Sloga vs Zeljeznicar tragikomedijagodrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:12Mozes ti nastavit vazit dan noc ali ovu sramotu oprat neces.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:07Da ponovimo još jednom
Apsurdistan
I opet sve to ne moze ponistit cinjenicu da ste jedini klub na dunjaluku, jedini klub ciji navijaci javno kazu da ste namjestali i da nece slavit osvojen kup.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Presudjeni u komunistickom rezimu. Hoces da ti nabrajam ko je sve "presudjen" za vrijeme komunjara, da vidim jel imas isto misljenje.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:19Apsurdno je da vi uopste pričate o tom kao jedini klub zvanično presuđen za to.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:15I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.
Doduse, vas su komunjare i osnovale pa me ne cudi podrska
Čuj plavci o namještanju
,jedini pravomoćno presuđen za namještanje gospodar familije i družina a i predsjednik grande Miske je javno govorio kako je Amaw osvajao titule i ostavljao dugove
- jurisicduska
- Kontakt:
Jadni vi uvijek rezim problem a rezim vam sve obezbijedio. Evo mi nismo ni u jednom režimu osuđeni i tu bih stavio tacku. Ispod časti mi je pričati o namještanju sa navijačim jedinog kluba za kojeg se pouzdano zna da je namještao.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:24Presudjeni u komunistickom rezimu. Hoces da ti nabrajam ko je sve "presudjen" za vrijeme komunjara, da vidim jel imas isto misljenje.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:19Apsurdno je da vi uopste pričate o tom kao jedini klub zvanično presuđen za to.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:15
I to sa lopovima iz BL i sa Sirokim.
Doduse, vas su komunjare i osnovale pa me ne cudi podrska![]()
Ko da mi prostitutke o moralu pricaju. Ne može.
Navijači su proslavili kup,imaju i video dokazi zamisligodrina je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:24Nemoj ba da pravimo listu vasih utakmica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 22:22Sva sreca pa sam imao tv u boji i gledao protiv Leotara,Zepca a ne tako davno i Sloge,za sve ljubitelje namjestanja neka pogledaju tekmu Sloga vs Zeljeznicar tragikomedija
I opet sve to ne moze ponistit cinjenicu da ste jedini klub na dunjaluku, jedini klub ciji navijaci javno kazu da ste namjestali i da nece slavit osvojen kup.