Premijer liga 2024/2025

fantom3d
Kontakt:

Re: Premijer liga 2024/2025

Post Postao/la fantom3d » 17 maj 2025, 22:20

@Svrakino ne lupaj,
ovdje se vecinom realno raspravlja o rukometu.
Nigdje veze tvoja opaska da neko mrzi Sarajevo.
Problem je u upravi kluba i vođenju istog od strčnog štaba do uprave .
Dok god se vodi ovaka politka vođenja kluba tu nema napredka

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 maj 2025, 22:27

Po Svrakinom ako napises sta protiv Bosne, odmah si protiv Sarajeva :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 maj 2025, 22:34

Ahhh
Ko mi kaže
Pa znamo se ja i ti Tuzlaka

Još od oduzimanja pondera 2

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 17 maj 2025, 22:44

Glavni problem Bosne su Zule, Fudo i slični. Zule, dva sina i žena na platnom spisku, pare se uzimaju a klub srozan na najniže grane, doduše ovo nije ona RK Bosna, jer je ona kao i KK Bosna uništena, pa je osnovan novi klub

Mahmurluk
Kontakt:

Post Postao/la Mahmurluk » 17 maj 2025, 23:38

Bosna najavljivana kao megaprojekat, Doborac preuzima, dolaze Palmarsson, Landin, Dujshebaev itd a na kraju ostade RK Korkarić i ponovo u federalnu ligu.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 12:14

johnw1ckk je napisao/la:
17 maj 2025, 21:59
Amirutah1988 je napisao/la:
17 maj 2025, 20:53
Bosna apsolutno nije zasluzila da ostane u ligi.
Fer i korektno sudenje koje bi svaka ekipa u ovakvo vaznoj utakmici iskoristila,to danas nemocna Bosna nije znala a ni umjela.
Žalosno je sto ce Sarajevo opet ostati bez kluba u PL,niko da snosi odgovornost,niti je kome stalo do Bosne.
Jadno,žalosno i tužno☹🤧
Sta li si ti gledo ako je ono korektno sudjenje… drži se ti jazzera, haman da rukomet ne razumiješ najbolje
Ti si se ubio od toga koliko razumijes se u pravila rukometa.
Sad fino prelistaj utakmicu,i tačno navedi minut,situaciju u cemu su arbitri pogrijesili,ili mi SJAŠI sa profila i davanja neopravdanih glupih provocirajucih komentara!!!!

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 12:20

Unofficialpage je napisao/la:
17 maj 2025, 22:05
Valjda se i RK Bosna digne ko i KK Bosna. Ali ovo je ogromna sramota da klub iz glavnog grada ispadne, strašno.
Svako normalan ko je u gradu Sarajevu treba da razmislja na takav način,ali mene boli pasivnost mojih Sarajlija kojima nije stalo da Bosna bude na nivou na kojem treba da bude a to je vrh BH rukometa.
Žalosno mi je sto se Gorazdani vesele Bosninom ispadanju,a ne zapitaju se sta za bh rukomet znace klubovi poput Sloge,Borca,Leotara ,vrlo dobro znamo stavove i vidjeli smo na interperiranju himne sta je uradio jedan od igrača Leotara,takvi su svi do jednog.
I da,KK Bosna jeste uspjela se plasirati u ABA ligu ali ako ne promjene 80%igraca ,ne bude jos barem 50%finansijske podrške,ne dovedu se pravi igraci,nista od toga,ali to je vec druga tema

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 maj 2025, 13:53

Nazalost sinoc je posljednja nada za Bosnu ugasena... Momci su citavu drugu polusezonu uprkos svim poteskoćama ginuli na terenu... Zasluzeno su osvojili svaki bod dok je npr Gorazde pod cudnim okolnostima dobilo i Izvidjac i Konjuh...
U konačnosti Bosna bi sinoc opstala i da je pobjedila 1 razlike jer je Sloga dobila Gracanicu. Nazalost klub je spao na dva covjeka i nije niko pratio kretanje rezultata u Gracanici jer da se pratilo mogla se zavrsnica odigrati drugacije jer je Bosna imala 50 s za zadnji napad. U neznanju su odigrali brzopleto jer su bespotrebno ganjali dva razlike. Bojim se da je ovo kraj Bosne jer nema vise iskusnijih sarajevskih igrača koji ce opet doci da iz ljubavi pokusaju vratiti klub u PL... Mladi igrači koje ista vrijede ce naci neke klubove po bosanskim selendrama da igraju tu famoznu PL...
Zalosno je vidjeti mrznju Gorazda prema Sarajevu a to Sarajevo finansijski pomaze Gorazde koliko god moze...
Nadam se da ce sljedece godine ispasti tri bosnjacka kluba jer upravo bosnjački klubovi najvise šuruju sa srpskim i hrvatskim klubovima...
Takodjer, Konjuh je ekipa koja je zavrsila druga na tabeli ali je je dotakla dno u sportskom smislu, u zadnjih 6,7 kola su pustili sve utakmice ekipama kojima su trebali bodovi. Doce i dan kad ce se to njima obiti u glavu jer se jednog dana Borac nece u Zivinicama skloniti da bi vi ostali u ligi..
Mrlju na svoju titulu je bacio i Izvidjac koji je sa trecom ekipom dosao u Gorazde.
Sve u sve najneregularnija sezona vjerovatno u historiji PL jer je razlika izmedju ekipe koja ispada iz lige i ekipe koja ce igrati Evropu 5 bodova.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 15:00

Semper je napisao/la:
18 maj 2025, 13:53
Nazalost sinoc je posljednja nada za Bosnu ugasena... Momci su citavu drugu polusezonu uprkos svim poteskoćama ginuli na terenu... Zasluzeno su osvojili svaki bod dok je npr Gorazde pod cudnim okolnostima dobilo i Izvidjac i Konjuh...
U konačnosti Bosna bi sinoc opstala i da je pobjedila 1 razlike jer je Sloga dobila Gracanicu. Nazalost klub je spao na dva covjeka i nije niko pratio kretanje rezultata u Gracanici jer da se pratilo mogla se zavrsnica odigrati drugacije jer je Bosna imala 50 s za zadnji napad. U neznanju su odigrali brzopleto jer su bespotrebno ganjali dva razlike. Bojim se da je ovo kraj Bosne jer nema vise iskusnijih sarajevskih igrača koji ce opet doci da iz ljubavi pokusaju vratiti klub u PL... Mladi igrači koje ista vrijede ce naci neke klubove po bosanskim selendrama da igraju tu famoznu PL...
Zalosno je vidjeti mrznju Gorazda prema Sarajevu a to Sarajevo finansijski pomaze Gorazde koliko god moze...
Nadam se da ce sljedece godine ispasti tri bosnjacka kluba jer upravo bosnjački klubovi najvise šuruju sa srpskim i hrvatskim klubovima...
Takodjer, Konjuh je ekipa koja je zavrsila druga na tabeli ali je je dotakla dno u sportskom smislu, u zadnjih 6,7 kola su pustili sve utakmice ekipama kojima su trebali bodovi. Doce i dan kad ce se to njima obiti u glavu jer se jednog dana Borac nece u Zivinicama skloniti da bi vi ostali u ligi..
Mrlju na svoju titulu je bacio i Izvidjac koji je sa trecom ekipom dosao u Gorazde.
Sve u sve najneregularnija sezona vjerovatno u historiji PL jer je razlika izmedju ekipe koja ispada iz lige i ekipe koja ce igrati Evropu 5 bodova.
Skoro pa sve potpisujem sto si napisao,i vrlo vrlo dobro zapažanje,realno,kao i osvrt na sezonu za klubove koje si naveo.RESPECT :clap:.
Zamisli pišu po fb i ostalim djavolima kako je čemerna Bosna potkupila sudije i da su ih oni gurali,pa to niko normalan ko je gledao kao ja od prve do posljednje minute utskmicu ne moze reci.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2025, 15:52

Bosni je trebao bolji golman i malo više sreće. Ali su sada glavni favorit za povratak.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 16:06

Bistrik je napisao/la:
18 maj 2025, 15:52
Bosni je trebao bolji golman i malo više sreće. Ali su sada glavni favorit za povratak.
Bosna je imsla rupu od golma a tokom 90%sezone,srece niyu mogli imati kad nemaju kvalitet.
Ne iskoristiti u prvih 10-15,' 2-3 iskljucenja Gorazda,izgubiti loptu u tim napadima ne zasluzuje ostanak u ligi,a da ne govorim koliko je dobri golman Gorazda odbranio zicera koje je Bosna morala pretvoriti u golove.
Bilo je srece,ali Bosna nema kvalitet i rutinu svojih igrača

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2025, 17:36

18 maj 2025, 16:06
Bistrik je napisao/la:
18 maj 2025, 15:52
Bosna je imsla rupu od golma a tokom 90%sezone,srece niyu mogli imati kad nemaju kvalitet.
Ne iskoristiti u prvih 10-15,' 2-3 iskljucenja Gorazda,izgubiti loptu u tim napadima ne zasluzuje ostanak u ligi,a da ne govorim koliko je dobri golman Gorazda odbranio zicera koje je Bosna morala pretvoriti u golove.
Bilo je srece,ali Bosna nema kvalitet i rutinu svojih igrača
Slažem se. Konjuh je 2. Jer imaju odličnog golmana. Bosna treba pod hitno dovesti boljeg golmana.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 18 maj 2025, 17:45

Zelio bih malo kometarisati o ovome sto pisu za Bosnu.Idemo redom Gorazde mrzi Sarajevoi Bosnu vratimo se u buducnost navijaci Gorazda su redovno podrzavali Bosnu dok je bila u evropi uvijek je jedan autobus isao iz Gorazda.Namjestanje utakmica Izvidjac je u istom sastavu igrao zavrsetak prvenstva sa Konjuhom je bilo prema mrvoj glavi imate na jutjubu pa pogledajte.Krivaja Bosna nije namjestena.Sudije navijaci u toru a uprincipu sve su to ljudi koji su na utakmicu dosli porodicno.Nakraju ekipa koja ima u prosjeku 100 gledalaca nesto tu nestima .Zelimo vam bez povratak u premier ligu.Sportski pozdrav.

johnw1ckk
Kontakt:

Post Postao/la johnw1ckk » 18 maj 2025, 19:56

18 maj 2025, 12:14
johnw1ckk je napisao/la:
17 maj 2025, 20:53
Bosna apsolutno nije zasluzila da ostane u ligi.
Fer i korektno sudenje koje bi svaka ekipa u ovakvo vaznoj utakmici iskoristila,to danas nemocna Bosna nije znala a ni umjela.
Žalosno je sto ce Sarajevo opet ostati bez kluba u PL,niko da snosi odgovornost,niti je kome stalo do Bosne.
Jadno,žalosno i tužno☹🤧
Sta li si ti gledo ako je ono korektno sudjenje… drži se ti jazzera, haman da rukomet ne razumiješ najbolje
Sad fino prelistaj utakmicu,i tačno navedi minut,situaciju u cemu su arbitri pogrijesili,ili mi SJAŠI sa profila i davanja neopravdanih glupih provocirajucih komentara!!!!
koliko rukometnog iskustva u zivotu imas? evo sad cu bas pogledat utakmicu ponovo, nije mi bilo dovoljno jucer gledati onu KATASTROFU od rukometa, vjerovatno najgori sto sam ikad gledao.. gorazde mrzi sarajevo kazes? kako opravdavas srdacno skandiranje "ultras bosna" prema navijacima gorazda: "j vam mater u p" :D da stvar bude smjesnija, "ultras bosna" kad se svi saberu, nemaju 100 godina, a bilo ih je 30tak sigurno

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 21:11

johnw1ckk je napisao/la:
18 maj 2025, 19:56
johnw1ckk je napisao/la:

koliko rukometnog iskustva u zivotu imas? evo sad cu bas pogledat utakmicu ponovo, nije mi bilo dovoljno jucer gledati onu KATASTROFU od rukometa, vjerovatno najgori sto sam ikad gledao.. gorazde mrzi sarajevo kazes? kako opravdavas srdacno skandiranje "ultras bosna" prema navijacima gorazda: "j vam mater u p" :D da stvar bude smjesnija, "ultras bosna" kad se svi saberu, nemaju 100 godina, a bilo ih je 30tak sigurno
Čekam tačno minutu,situaciju,objašnjenje sta smatraš greskom arbitara,i da koje su greške na stetu Gorazda a koje na stetu Bosne.
O mržnji ne bih rekao navijača,jer to nisu navijači,po drustvenim mrežama pišu sve i svašta,a naravno ne slušam navijace tokom utakmica u bilo kojem sportu u BIH,moguce da je tako bilo sto kazes,ali nisu ni gosti ostali duzni,to je sigurno.
Čekam da izdvojiš situacije,minute i koje su greške.

johnw1ckk
Kontakt:

Post Postao/la johnw1ckk » 18 maj 2025, 21:14

18 maj 2025, 21:11
johnw1ckk je napisao/la:

Čekam tačno minutu,situaciju,objašnjenje sta smatraš greskom arbitara,i da koje su greške na stetu Gorazda a koje na stetu Bosne.
O mržnji ne bih rekao navijača,jer to nisu navijači,po drustvenim mrežama pišu sve i svašta,a naravno ne slušam navijace tokom utakmica u bilo kojem sportu u BIH,moguce da je tako bilo sto kazes,ali nisu ni gosti ostali duzni,to je sigurno.
cekam i dalje da vidim kako opravdavas skandiranje.. gosti najgore sto su skandirali je "cigani", i to su odmah usutili nakon sto je pomocni trener sa terena sugerisao tako, i "druga liga" sto i nije neko vrijedjanje, s obzirom da je to cinjenicno stanje rk bosne sarajevo.. a da to nisu navijaci, to su bas navijaci, pravi "ultrasi" (ponavljam, svi zajedno kad se saberu nemaju 100 godina)

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2025, 23:18

johnw1ckk je napisao/la:
18 maj 2025, 21:14
18 maj 2025, 21:11
johnw1ckk je napisao/la:

cekam i dalje da vidim kako opravdavas skandiranje.. gosti najgore sto su skandirali je "cigani", i to su odmah usutili nakon sto je pomocni trener sa terena sugerisao tako, i "druga liga" sto i nije neko vrijedjanje, s obzirom da je to cinjenicno stanje rk bosne sarajevo.. a da to nisu navijaci, to su bas navijaci, pravi "ultrasi" (ponavljam, svi zajedno kad se saberu nemaju 100 godina)
Ja nemam sta pravdati i ne pravdati,nisam dio te priče.
Daj ono što si tvrdio u svom komentaru upucenom,greske sudija.....
Napišeš ovako:
1.
Minut (5:15 npr)akcija ta i ta,i sta smatraš greškom.
Hajde da svi to pogledamo pa cemo napraviti analizu sa isječenim videoom ovdje dijelove koje smatraš da su arbitri pogriješili

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 maj 2025, 18:30

Borac otkazao ucesce na zavrsnici kupa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 23 maj 2025, 22:57

DamirT je napisao/la:
23 maj 2025, 18:30
Borac otkazao ucesce na zavrsnici kupa.
Nesportski potez u najmanju ruku

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 24 maj 2025, 15:17

Znali neko pravila da li postoji kazna za Borac zbog neucesca u kupu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.