Premijer liga BiH - aktuelno

godrina
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la godrina » 17 maj 2025, 23:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 maj 2025, 22:30
godrina je napisao/la:
17 maj 2025, 22:24
17 maj 2025, 22:22

Sva sreca pa sam imao tv u boji i gledao protiv Leotara,Zepca a ne tako davno i Sloge,za sve ljubitelje namjestanja neka pogledaju tekmu Sloga vs Zeljeznicar tragikomedija
Nemoj ba da pravimo listu vasih utakmica.
I opet sve to ne moze ponistit cinjenicu da ste jedini klub na dunjaluku, jedini klub ciji navijaci javno kazu da ste namjestali i da nece slavit osvojen kup.
Te mahalske price i saopstenja nisu mi interesantna,nikakve logike da namjestimo sa SB bilo sta,milion drugih tekmi je bilo logicnije namjestiti nego to.
A hz su mahalci i nebitna raja u odnosu na raju petobanka sa ss foruma. Hajd dobro onda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Lazarov
Kontakt:

Post Postao/la Lazarov » 17 maj 2025, 23:02

Otkud ultrasi u Po, zar nije bojkot? Ispadose TM, Manijaci, Škripari i Leševi jedini ustrajni!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 maj 2025, 23:04

godrina je napisao/la:
17 maj 2025, 23:02
17 maj 2025, 22:30
godrina je napisao/la:
17 maj 2025, 22:24

Nemoj ba da pravimo listu vasih utakmica.
I opet sve to ne moze ponistit cinjenicu da ste jedini klub na dunjaluku, jedini klub ciji navijaci javno kazu da ste namjestali i da nece slavit osvojen kup.
Te mahalske price i saopstenja nisu mi interesantna,nikakve logike da namjestimo sa SB bilo sta,milion drugih tekmi je bilo logicnije namjestiti nego to.
A hz su mahalci i nebitna raja u odnosu na raju petobanka sa ss foruma. Hajd dobro onda.
Ja cvaju primam sad ce povecanje na petobu.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 maj 2025, 23:04

Virtu4l je napisao/la:
17 maj 2025, 22:47
Ovo što radi Borac je smiješno šta bi radili samoprozvani divovi sa Kromolja samo da ih zapadne.

Da se razumijemo, njima ne smeta ovo što radi Borac, smeta im što oni ne mogu.
Pa vidiš da možemo ili ipak ne možemo hajde se dogovori sam sa sobom

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 17 maj 2025, 23:05

Sutra 1 u mostaru,zaradite love malo ;)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 maj 2025, 23:06

Titula 7,kupova 8 kad stignete javite se :wave:

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 17 maj 2025, 23:07

Tramvaji29877 je napisao/la:
17 maj 2025, 23:01
RatoborniMrmot je napisao/la:
17 maj 2025, 22:51
let3 je napisao/la:
17 maj 2025, 22:48

Ko prica o pomirenju sa bandom ?
Slazem se samo sa tvrdnjom kolega iznad kako ce Borac i Zrinjski nastaviti isto ovo sto sad rade i u naredne četiri godine.
Novo cetvorogodinje sprdanje sa ligom.
To isto bi radili i oni, da mogu. Dok je tako, a jeste, meni svejedno ko krade, samo nek nisu pitari.

Nase je da nas ne naguze kada ovom istekne mandat.
Nije fazon hoćemol se mi pomiriti s nekim ili hoce li neko odjednom postati fin, svi znamo da nece niko biti fin jer takvo smo prevarantsko društvo, gdje mnogi koriste priliku da varaju.

Mislim da je u tome kljuc da mogu i oni bi, ali fazon je sto ne mogu i 99% nece moci, jer glavni izvor moci u ovoj ligi je politika a samo potpuno politicki klub poput Borca može imati ovakvu moc, ili samo politicki klub poput Zrinjskog moze imati ovakav kontinuitet u sumnjivim radnjama koji traje desetak godina. Tesko da Mi, Sarajevo, Velez ili bilo koji drugi klub koji nije ekskluzivno politicki moze dostici ovaj level moci, ili ako je moguće to ne može trajati predugo.

Ja ne vidim zaista da Mirvic ikada moze imati toliku moć da nam posalje npr. Njegomirovica u derbiju da nas na Grbavici kolje od prve do zadnje minute, to cak ni Beus nije uspio, jedino Vico moze i zato smatram da nam je Vico u ovom trenutku primarni neprijatelj, a onda i Beus, mada eto u teoriji bi se protiv Zrinjskog možda i moglo nesto pokušati.
To je do nas druze, da se skupi 5-6 milja ljudi ispred stadiona i da Njego prenoci na Grbavici druga bi prica bila.

Sve je do nas i ima nacina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2025, 23:09

Ja ne vidim zaista da Mirvic ikada moze imati toliku moć da nam posalje npr. Njegomirovica u derbiju da nas na Grbavici kolje od prve do zadnje minute, to cak ni Beus nije uspio, jedino Vico moze i zato smatram da nam je Vico u ovom trenutku primarni neprijatelj, a onda i Beus, mada eto u teoriji bi se protiv Zrinjskog možda i moglo nesto pokušati.

Mirvić je pokušao, krenuo je sa Magodom po tu moć o kojoj govoriš, ali nije uspio. Prije svega zato što su pokušali spletkama, blaćenjem drugih (Želje) i što je po ko zna koji put imao loše savjetnike. U tu priču je ušao baš onako kako vodi FK Sarajevo, traljavo, naivno i amaterski.

Ovako su pokušali,

slika
Naš delegat tu noć nije imao pravo glasa, a smeće i ljudski otpad Tarik Trbić je obrisao post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 17 maj 2025, 23:10

Anex je napisao/la:
17 maj 2025, 23:04
Virtu4l je napisao/la:
Ovo što radi Borac je smiješno šta bi radili samoprozvani divovi sa Kromolja samo da ih zapadne.

Ukrali kaže 2 titule i kup al ne mogu ko Borac,al kad se sve sabere potrosili bruku para,otisli 30 miliona u minus i nisu nista uspjesniji od Želje :D Iako Željo u tom periodu nista nije osvojio,to je valjda isto :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Tramvaji29877
Kontakt:

Post Postao/la Tramvaji29877 » 17 maj 2025, 23:11

17 maj 2025, 23:07
17 maj 2025, 22:51

To isto bi radili i oni, da mogu. Dok je tako, a jeste, meni svejedno ko krade, samo nek nisu pitari.

Nase je da nas ne naguze kada ovom istekne mandat.
Nije fazon hoćemol se mi pomiriti s nekim ili hoce li neko odjednom postati fin, svi znamo da nece niko biti fin jer takvo smo prevarantsko društvo, gdje mnogi koriste priliku da varaju.

Mislim da je u tome kljuc da mogu i oni bi, ali fazon je sto ne mogu i 99% nece moci, jer glavni izvor moci u ovoj ligi je politika a samo potpuno politicki klub poput Borca može imati ovakvu moc, ili samo politicki klub poput Zrinjskog moze imati ovakav kontinuitet u sumnjivim radnjama koji traje desetak godina. Tesko da Mi, Sarajevo, Velez ili bilo koji drugi klub koji nije ekskluzivno politicki moze dostici ovaj level moci, ili ako je moguće to ne može trajati predugo.

To je do nas druze, da se skupi 5-6 milja ljudi ispred stadiona i da Njego prenoci na Grbavici druga bi prica bila.

Slažem se, ali kakvo smo društvo postali to se nece nikad desiti, za neke vaznije stvari od fudbala se ne dešava, a kamoli za ovo. Vico svakako dolazi u Sarajevo i niko mu nista ne može.

Uostalom zadnja utakmica protiv Borca je najbolji primjer, covjek nas unistio sudjenjem, nas maksimum je da mu na stadionu pjevamo sviraj penal...., i to je sve od nas.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 17 maj 2025, 23:14

17 maj 2025, 23:11
17 maj 2025, 23:07

Slažem se, ali kakvo smo društvo postali to se nece nikad desiti, za neke vaznije stvari od fudbala se ne dešava, a kamoli za ovo. Vico svakako dolazi u Sarajevo i niko mu nista ne može.

Uostalom zadnja utakmica protiv Borca je najbolji primjer, covjek nas unistio sudjenjem, nas maksimum je da mu na stadionu pjevamo sviraj penal...., i to je sve od nas.
Takodjer imas, fol, nase politicare koji ovo dopustaju, nikoga previse ne tangira u sustini, a ja nisam pobornik price da pomognemo pitarima nakon svega i imamo zacarani krug odnosno nije to bas tako kako se cini na prvu, zar ne.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 17 maj 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 17 maj 2025, 23:14

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 maj 2025, 23:15

rishovski je napisao/la:
17 maj 2025, 23:10
Anex je napisao/la:
17 maj 2025, 23:04
Virtu4l je napisao/la:

Ukrali kaže 2 titule i kup al ne mogu ko Borac,al kad se sve sabere potrosili bruku para,otisli 30 miliona u minus i nisu nista uspjesniji od Želje :D Iako Željo u tom periodu nista nije osvojio,to je valjda isto :urnebes:
Sve što ste osvojili ,osvojili ste Amarovim lopovlucima,otišao Amar a ostali dugovi i repovi (pitaj najuspješnijeg predsjednika Misimovića)sad izmišljajte i mahalajte a drugi neka osvajaju,ukrali smo 7 titula i 8 kupova(borac ima puno manje),idemo dalje,yebo 84 miliona minusa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2025, 23:20

17 maj 2025, 23:11

Naravno da mu niko ništa ne može, niti treba da može, čovjek je legitimno izabran na funkciju predsjednika saveza. Mi se uvijek bavimo posljedicama a nikada uzrocima.

Vicu Zeljkovića su izabrali Bošnjaci isto kao i Srbi i Hrvati. Tu se više ništa ne može uraditi, jedino bi ga eventualni pad Dodika mogao poljuljati.

Naredne četiri sezone će ti biti kao ove prethodne, takmičenje Borca i Zrinjskog ko će koga zajebati, s tim da Zrinjski to ne radi na onaj seljački način kao Borac.

To treba biti vodilja klubovima, prije svega Želji i Sarajevu da se ne zalijeću, da se ne troši puno para jer će biti uzalud. Mirvić je to naučio na teži način.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 maj 2025, 23:22

rishovski je napisao/la:
17 maj 2025, 23:10
Ma sve je to ok, nego možeš li mi ovo pojasniti? Piše li se Makedonac malim ili velikim početnim slovom?

Virtu4l je napisao/la:
17 maj 2025, 18:35
rishovski je napisao/la:
17 maj 2025, 17:56
Virtu4l je napisao/la:
17 maj 2025, 15:41

I sad ima li neko da bar pokuša objasniti ovaj fenomen, frajer je Makedonac, stari mu Makedonac, mene provocira za Crnu Goru.
Prvo makedonac se piše malim slovom!
Upravo smo saznali da se etnonimi pišu malim početnim slovom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 17 maj 2025, 23:26

Ma dzabe sarajevu mlinaric i ko ce sve doci na ljeto . Trebaju vratiti dinu selimovica. Ionako su vratili ibrakovica da spoje taj tandem opet i da opet imamo aferu punac . Ili onu famoznu kosilicu koja je kostala vise ne znam ni ja koliko para.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 maj 2025, 23:28

Pact1921 je napisao/la:
17 maj 2025, 23:26
Ma dzabe sarajevu mlinaric i ko ce sve doci na ljeto . Trebaju vratiti dinu selimovica. Ionako su vratili ibrakovica da spoje taj tandem opet i da opet imamo aferu punac . Ili onu famoznu kosilicu koja je kostala vise ne znam ni ja koliko para.
Pa Selimović nije nikad ni otišao iz kluba jer ima udio u klubu. Ne previše, ali ima. 2% možda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 17 maj 2025, 23:32

Anex je napisao/la:
17 maj 2025, 23:06
Titula 7,kupova 8 kad stignete javite se :wave:
Načekat' ćeš se.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 maj 2025, 23:42

Pact1921 je napisao/la:
17 maj 2025, 23:26
Ma i za Mlinarica i za ostale koji bi trebali doci je upitno...
Sve zavisi hoce li Zeljo odluciti da mu nisu potrebni, nesto kao za Gojkovica

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 18 maj 2025, 00:07

Virtualni

To sam ti objasnio ima 7-8 godina i tebi i onom iz Han Pijeska... I to ste mi vi ovdje nabacili "makedonac" kao neki nadimak i uvijek ste pokusavali da se šprdate s tim.. A nadimak provjeri opet kako se piše... Isto kao što ste se šprdali kad sam vam rekao da postoje ljudi u Makedoniji koji imaju ista prezimena kao Bošnjaci u BiH! Ja sam rođen u Bosni i to Makedonac si prvi put napisao velikim slovom od kad sam na forumu,da mi pokušaš time reći kako meni nije ovdje mjesto,tj da me ponizis! Kao sto si uradio i s momkom koji zivi negdje u Americi a porijeklom iz BiH! A mene nije stid niti me vrijeđa kad je u pitanju bilo šta u vezi Makedonije!
I uvijek ides na tu foru s niskim udarcima,dajes neke procjene ko je lud a ko ne.. A sve kako bi ti neko nešto opsovao i da mozes prijaviti,jer forum je tvoj život!
Zadnja izmjena: rishovski, dana/u 18 maj 2025, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 24 gosta.