Smijesno je uopste pomisljati da se mozemo na levu osloniti naredne sezone i njegoa isporucenja
Serlot da je ove sezone igre umjesto leve kod nas i on bi se naisporucivao golova mozda i vise od leve, brutalna napadacka igra je razlog levine statostike koja vara oci itekako, imao je on par dobrih poteza i majstorija , masu golova je dao sto bi svaki prosjecan napadac dao, masu je imo promasaja i losih utakmica kad se jedva s loptom sastavi, i generalno onako iz aviona se vidi da je zavrsio sa vrhunskim fudbalom,moze proci jedino ko zamjena za nekog boljeg spica
Treba tu mladji momak fizicki spremjiji, predator koji je gladan igre,trke i golova i takav ce se nadavati golova i tek ce nam tad biti jasno da je levino proslo jos i u ovoj sezoni
Ubijedjen sam da bi gjokeres isporucio dosta vise od leve, i ne samo on, i feran bi dao vise da je vise igrao i mnogo drugib napadaca koji bi se u nasem stilu igre lako pretvorili u gol masine
Za alvareza se slazem da nije on ta zamjena,on je slicno ko feran vise poluspic neki nego spic klasicni,dobar extra zahvalan igrac i dao bi i on dosta golova al nije to to,on bi mogo igrat isto ko i feran i krilo i spica,al nije nam to sad potrebno i preskup je, treba na klasicna spicoka,gyokeres ili onaj iz dortmunda girasi,eh koliko bi se taj nadavao golova ove sezone npr da je igro umjesto leve, mozda probati i sa osimenom
Ako nema para, moze se dovest i neki jeftini spic,sjetimo se kako je doveden aubamejang pa odigra odlicno i nadava se golova i nista nije losiji bio od leve i nikad mi nece biti jasno sto se momka onako olako odrekose
Ako nema para za napadaca 70 pkjs miliona, onda nije lose ni posudba neka s opcijom otkupa, a isto to i za krilo vrijedi,neko krilo dovesti koje su drugi prezalili a flik bi ga vratio u zivot, sta ja znam rashword, sane i sl, i vece je panjeve flik vracao u zivot,a treba nam sirine svakako i takav jedan igrac krilo rezervno bi mogao biti od velike koristi,ne moraju se pokazati nesto brutalno,samo solidno da se pokazu taman je
NE DAJTE MI LAGAT' !!!