dok ovi arapski kozojebi u prethodnim danima sastanče sa Trumpom u svili, pozivajući na nekakav mir.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni se cini da je iowa prva, oni proizvode vecinom kukuruz za proizvodnju ethanola i stoku.Asteriks je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:09Gledam statistiku, Minnesota je treći proizvođač kukuruza u SAD-u.
Over half of U.S. corn production comes from the top-four producing states: Iowa, Illinois, Minnesota, and Nebraska.
Pažnje vrijedan podatak, budući da su Ameri najveći svjetski proizvođač pomenutog kukuruza.![]()
Kod mene je šećerac haman tri puta sedmično sastavni dio obroka, istina koristim onaj iz konzerve. Ipak, veći gušt je na klipu.soko je napisao/la: ↑17 maj 2025, 17:15Meni se cini da je iowa prva, oni proizvode vecinom kukuruz za proizvodnju ethanola i stoku.Asteriks je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:09Gledam statistiku, Minnesota je treći proizvođač kukuruza u SAD-u.
Over half of U.S. corn production comes from the top-four producing states: Iowa, Illinois, Minnesota, and Nebraska.
Pažnje vrijedan podatak, budući da su Ameri najveći svjetski proizvođač pomenutog kukuruza.![]()
Minesota je medju prvim sto proizvode sweet corn. Kad bude sezona cesto pecem na grilu ili kuham. Pravo dobar
Secerac se kaze, nisam znao.Asteriks je napisao/la: ↑17 maj 2025, 18:32Kod mene je šećerac haman tri puta sedmično sastavni dio obroka, istina koristim onaj iz konzerve. Ipak, veći gušt je na klipu.soko je napisao/la: ↑17 maj 2025, 17:15Meni se cini da je iowa prva, oni proizvode vecinom kukuruz za proizvodnju ethanola i stoku.Asteriks je napisao/la: ↑17 maj 2025, 10:09
Gledam statistiku, Minnesota je treći proizvođač kukuruza u SAD-u.
Minesota je medju prvim sto proizvode sweet corn. Kad bude sezona cesto pecem na grilu ili kuham. Pravo dobar
"Buljio" sam u karte godinama, al' meni se čini da Minessota nema more ? Ili ga ima ono k'o Srbija, "preko" susjeda Floride.
Edenski vrtovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.