FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar golman Posušja.
Za šta? Za koga?
U 23 utakmice imao 6 clean sheetova, primio 28 golova.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Za njih je odličan, upravu si.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Da li ce Ultrasi objaviti priopcenje da nece slaviti titulu ako osvoje jer im Klub namjesta utakmice, tj. krade protivnike uz pomoc sudija ?
Pitam za...
Pitam za...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neko je spominjao odlazk Bubanje, a na tm ima ugovor do "27 g. Meni medju najboljim i rekao bih najvznijim.
Nekako me podsjeca na Stanojevica, mozda i bolji, ali slabiji od Rahmanovica
Edit: Nadam se da nije istina.
Nekako me podsjeca na Stanojevica, mozda i bolji, ali slabiji od Rahmanovica

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Evo i Dinamo danas namjestio protiv Lokomotive.
-
- Kontakt:
Predlazem svim navijacima ovog kluba da odmah pogledaju dokumentarac o Keliju i da pripreme maramice. Prica o ovom gradu
Sta mislite o Vladi Jagodicu ako rundo i ostale runde brunde otjeraju Zekica?
Po meni je on idealna opcija, stari iskusni trener koji poznaje ovu ligu kao svoj dzep. A on je i zacetnik evropskog borca.
Po meni je on idealna opcija, stari iskusni trener koji poznaje ovu ligu kao svoj dzep. A on je i zacetnik evropskog borca.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Mlinarica nadam se da ce biti top pojacanje
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mislim da je to neko nevješto i slučajno spomenuo, uvjeren sam da nema od toga ništa.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:03Neko je spominjao odlazk Bubanje, a na tm ima ugovor do "27 g. Meni medju najboljim i rekao bih najvznijim.
Nekako me podsjeca na Stanojevica, mozda i bolji, ali slabiji od Rahmanovica![]()
![]()
Jedan od velikih problema, možda čak i najveći, kod dosta raje, kada je u pitanju karaterizacija igrača, je taj što ne prate kretanje i rad na terenu bez lopte. Rad na terenu bez lopte i kretanje u prostoru su veoma bitni za svakog igrača a pogotovo ca cijelu ekipu. Dosta raje to na žalost ne prepoznaje i sudi igračima samo ako naprave neki sobar potez ili zabiju gol pa na osnovu toga ocjenjuju. Kaže nije se vidio na terenu a on preorao skoro cijeli teren. Najbolji primjer je Nemanja Bilbija kod nas kad je igrao, najkorisnijim igračem proglašen a Istok ga psovao i otjerao.
Bubi je top i ja bih mu produžio ugovor do penzije.
Eh evo danas imate klasičan primjer namještanja utakmice ili davanja.
Par Radnik-Borac nema ni na jednoj kladionici, dok npr kad smo mi igrali kući sa širokim kvota na široki je bila 9, nisu kladionice budale da to dopuste.
Par Radnik-Borac nema ni na jednoj kladionici, dok npr kad smo mi igrali kući sa širokim kvota na široki je bila 9, nisu kladionice budale da to dopuste.
MNON
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A leĐende ko yebe, jelde?
Nadam se da bi se tu mogao naći i Nedo Turković k'o video analitičar.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Bijeljina 1
Mostar x
Listica 1
Mostar x
Listica 1
Izvini,do mene je.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 maj 2025, 09:50A leĐende ko yebe, jelde?
Nadam se da bi se tu mogao naći i Nedo Turković k'o video analitičar.![]()
Bili bi filijala Radniku iz Hadžića.
Evo imas na Wwin kladionici, kvota 2.90, pa ako si siguran u pobjedu, utrostruci svoj novac.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, bhfanatic14, bvsic, juka55, skoJaa, Skojevska, tuitamo i 54 gosta.