NK Zvijezda Gradačac
- IvayloPetev
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jedino ako je bio igrac kad su bili Mile, Salda, Kadija... onda ok, mogu razumit. Al ko se sjeca zlatnih vremena zna sta je organizacija i da je ovo danas sve na horuk i cisti krkanluk. Ako je ovo organizovano onda su Međiđa i Bosna Mionica za nas giganti....nemaju ni oni para pa im opet nije predsjednik tamo neka figura koja samo zauzima funkciju dok ostali iza zavjesa rade sta im je volja bez da ikome odgovaraju
Druze jesi dosadan ti.Mozes mi se nadudlat one stvari gdje zelis il u Vuckovcima u mene kuci dat cu ti adresu il u Gradačcu.Sjaši malo s mene i ne budi dosadan.Maestro987 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:15Kome podrska? Jesi li gledao tekmu jučer? Onakva igra je na nivou kantonalne lige. Ne samo jučer, čitava polusezona je nabij loptu. Onaj Azur bi meni vodu donosio, ono je sve, samo golman nije. I budimo realni ti nisi lopte sutnuo a kamoli da si bivsi igrač Zvijezde. Glup ti komentar totalnozmajusrcu77 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 08:08Moja podrška potpuna upravi kluba i stručnom štabu.
Iskreno ja sam bio igrač u Zvijezdi i organizacija nije bila na ovom nivou kao sada,ali smo imali bolje rezultate. S obzirom da je Gradačac privredni gigant i da svako da doprinos Zvijezda bi igrala evropu.
Ja ne vidim potrebu da se troše ogromni novci na pojačanja ako se ne planira ulazak u Premijer ligu.A kao drugo uopšte nije sramota ispasti iz lige,vodite se primjerom Čelika koji je jedan od najvećih klubova u BiH,ispali i istupili i totalna reorganizacija ne može drugačije.I iskreno nijedan član uprave nema kome da se pravdaju jer da nije njih ko zna sta bi sa kluba bilo.Mnogi veći klubovi su ispadali i vraćali se pustite se mahalskih priča i prozivki.
Puna podrška Zvijezdi do potpunog ozdravljenja i da je gledamo u Premijer ligi uskoro.
-
- Kontakt:
Zvijezda mi je drag klub, ali vas je direktor Spiskic doveo do ovoga, i ako ima obraza odstupnice ali ne, gospodin je u talovima i svakome je para draga
-
- Kontakt:
Ti kao golman kluba koji predstavlja Gradačac grad bi makar malo obraza trebao imati. Stidi seAzur12345 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:41Druze jesi dosadan ti.Mozes mi se nadudlat one stvari gdje zelis il u Vuckovcima u mene kuci dat cu ti adresu il u Gradačcu.Sjaši malo s mene i ne budi dosadan.Maestro987 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:15Kome podrska? Jesi li gledao tekmu jučer? Onakva igra je na nivou kantonalne lige. Ne samo jučer, čitava polusezona je nabij loptu. Onaj Azur bi meni vodu donosio, ono je sve, samo golman nije. I budimo realni ti nisi lopte sutnuo a kamoli da si bivsi igrač Zvijezde. Glup ti komentar totalnozmajusrcu77 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 08:08Moja podrška potpuna upravi kluba i stručnom štabu.
Iskreno ja sam bio igrač u Zvijezdi i organizacija nije bila na ovom nivou kao sada,ali smo imali bolje rezultate. S obzirom da je Gradačac privredni gigant i da svako da doprinos Zvijezda bi igrala evropu.
Ja ne vidim potrebu da se troše ogromni novci na pojačanja ako se ne planira ulazak u Premijer ligu.A kao drugo uopšte nije sramota ispasti iz lige,vodite se primjerom Čelika koji je jedan od najvećih klubova u BiH,ispali i istupili i totalna reorganizacija ne može drugačije.I iskreno nijedan član uprave nema kome da se pravdaju jer da nije njih ko zna sta bi sa kluba bilo.Mnogi veći klubovi su ispadali i vraćali se pustite se mahalskih priča i prozivki.
Puna podrška Zvijezdi do potpunog ozdravljenja i da je gledamo u Premijer ligi uskoro.
- IvayloPetev
- Kontakt:
Sve ti je jasno. Zamisli kakvi su tek ovi stranci sto ih je spiskic izvukao iz guzicelegendarnadruga je napisao/la: ↑14 maj 2025, 12:44Ti kao golman kluba koji predstavlja Gradačac grad bi makar malo obraza trebao imati. Stidi seAzur12345 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:41Druze jesi dosadan ti.Mozes mi se nadudlat one stvari gdje zelis il u Vuckovcima u mene kuci dat cu ti adresu il u Gradačcu.Sjaši malo s mene i ne budi dosadan.Maestro987 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:15
Kome podrska? Jesi li gledao tekmu jučer? Onakva igra je na nivou kantonalne lige. Ne samo jučer, čitava polusezona je nabij loptu. Onaj Azur bi meni vodu donosio, ono je sve, samo golman nije. I budimo realni ti nisi lopte sutnuo a kamoli da si bivsi igrač Zvijezde. Glup ti komentar totalno
NEMA ODUSTAJANJA EKIPA!!!!!
Borite se do zadnje minute, pogledat će i nas sreća aBd.
Borite se do zadnje minute, pogledat će i nas sreća aBd.
-
- Kontakt:
Cuj ovog sabana Allahati. Stvarno si napravio profil da bi meni rekao da ti mogu popusit?Jesi mi frajer.Zamislite kakvi su ostali igraci kad ovo "nase dijete" ovako ponasa(cast pojedincima)? Umjesto da mi zacepis usta na terenu , ti napravio profil na forumu. Rukavice na strik i idi lajvaj i svadjaj se sa Hafurom i Benjom po tik toku. Sta si se ti umislio da si Pletikosa? Momak od 23 utakmice samo na 3 tekme uspio sacuvat gol i uspio je primit 33 gola. Gotov 1.5 gol po utakmici u prosjeku (ne racunam kup utakmice). Vise si ispucavanja imao kad si vadio loptu iz svoje mreze nego onako kad odbranis staAzur12345 je napisao/la: ↑14 maj 2025, 11:41Druze jesi dosadan ti.Mozes mi se nadudlat one stvari gdje zelis il u Vuckovcima u mene kuci dat cu ti adresu il u Gradačcu.Sjaši malo s mene i ne budi dosadan.Maestro987 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 11:15Kome podrska? Jesi li gledao tekmu jučer? Onakva igra je na nivou kantonalne lige. Ne samo jučer, čitava polusezona je nabij loptu. Onaj Azur bi meni vodu donosio, ono je sve, samo golman nije. I budimo realni ti nisi lopte sutnuo a kamoli da si bivsi igrač Zvijezde. Glup ti komentar totalnozmajusrcu77 je napisao/la: ↑12 maj 2025, 08:08Moja podrška potpuna upravi kluba i stručnom štabu.
Sad ce spiska podnijeti ostavku na fb, vol.46894
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Evo popljuvao je drljevica i sudije kako su kriminalci i prave lakrdije. A on ponajveci mešetar u posljednjih nekoliko godina u Prvoj ligi. Sreca sto je dobar s Pajdom (Prva liga) pa ga on ne treha kao ostale, inace bi bio svaki dan lice s naslovnice. Sve dolazi na naplatu, prije ili kasnije.
-
- Kontakt:
Znam naoamet njegov opus hahahahaha
Sta sam vam rekao

P.S. Sretno Zvijezdi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Zvijezda je tu najmanje kriva. Napravio je sebi takve odnose, niko ga ne voli vidjeti... samo sto se na kraju klub unistio. Pojedinac digne sidro, ode dalje...NazorUso je napisao/la: ↑17 maj 2025, 21:35Znam naoamet njegov opus hahahahaha
Sta sam vam rekao![]()
P.S. Sretno Zvijezdi !!!
-
- Kontakt:
De sliku neka stavi neko. Uzeo je dobru lovu danas sa haverom Matom
Upozaravili smo vas na tog Piskica kad je iz Tesnja otisao sa raznim optuzbama a provocirao i psovao kao čoban neki, predstavljao se kao kabadahija I to kao predstavnik velikog kluba se ne smije dopustit. Ne sumnjam da voli Zvijezdu al sve sto je radio i kako se ponašao rezultat je sada vidljiv. Radio je on mnogo toga i sve dođe na naplatu samo mi je žao Zvijezde i Red Dragonsa koji su uvijek bili korektni. Nadat se boljim vremenima i ljudima. Sretno ipak ste vi bili i ostali gigant u ovoj ligi. Volio bi da vam TOŠK pusti ako bude potrebe da se opstane u ligi.
-
- Kontakt:
Gdje je naša hobotnica, može li odbraniti šta? Nadam se da ćeš i ti, i menadžer onaj tvoj usljo, lagano u Vučkovce. Vjeruj da si kriv za dosta utakmica sa svojim famoznim odbranama. A ne znam zašto navijači traže ostavku? Tako kod Fahre piše na FB. Zašto nisu digli glas kad je skupština bila? Sad, kad je sve u rasulu, oni traže ostavke, a marke u klub nisu donirali?
Nažalost, jučerašnja utakmica je pokazala našu realnost i trenutni domet. Ne bori se onako za klub i kad ti gori pod nogama. Jedina svijetla tačka jučerašnjeg susreta je mali Osmić.
Falilo je borbe, žara, trke a posebno želje...
Mislim da je pogrešno sad davati ili tražiti ostavke, treba dostojanstveno zaključiti sezonu pa mirne, hladne glave sve analizirati i pripremiti se za ono što nam predstoji.
ZVIJEZDA je bila i ostat će brend i sinonim našeg grada!
Mislim da je pogrešno sad davati ili tražiti ostavke, treba dostojanstveno zaključiti sezonu pa mirne, hladne glave sve analizirati i pripremiti se za ono što nam predstoji.
Jedino novca nije falilo...Toxic17 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 09:09Nažalost, jučerašnja utakmica je pokazala našu realnost i trenutni domet. Ne bori se onako za klub i kad ti gori pod nogama. Jedina svijetla tačka jučerašnjeg susreta je mali Osmić.
-
- Kontakt:
Ti si vjerovatno jedan od onih koji je davao aplauz na kraju tekme za onu NE BORBUToxic17 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 09:09Nažalost, jučerašnja utakmica je pokazala našu realnost i trenutni domet. Ne bori se onako za klub i kad ti gori pod nogama. Jedina svijetla tačka jučerašnjeg susreta je mali Osmić.
Onako se ne igra u najvaznijoj tekmi.
A Osmic ti svijetla tacka ne znam samo sta si ti gledo.
Bukvalno si napisao sve što sam i sam napisao u uvodu..GradHeroja1922 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 12:02Ti si vjerovatno jedan od onih koji je davao aplauz na kraju tekme za onu NE BORBUToxic17 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 09:09Nažalost, jučerašnja utakmica je pokazala našu realnost i trenutni domet. Ne bori se onako za klub i kad ti gori pod nogama. Jedina svijetla tačka jučerašnjeg susreta je mali Osmić.
Onako se ne igra u najvaznijoj tekmi.
A Osmic ti svijetla tacka ne znam samo sta si ti gledo.
I da jesam dao sam aplauz na kraju utakmice, kakvi god da su i koliko god loše da su odigrali (a odigrali su loše) ipak je to naša ekipa i naša ZVIJEZDA.
Ponovo ću ti napisati da je Osmić bio jedina svijetla tačka cijele ekipe

Normalno da nisu igrali kada su uzeli pare od Tomislava da se smaknu, jos gori su mi ko je aplaudirao n dogovoreno izbacivanje Zvijezde...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.