Kakvih ba 1000€ za gram

u Dubaiju ide desetka za te pare, a moze i vise ako znas lika koji zna lika

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Kakvih ba 1000€ za gram
Da si ikad bio u Dubaiu znao bi o čemu pričam. Tebi je najveci domet vašar u Kalesiji.VensanKasel je napisao/la: ↑13 maj 2025, 00:13Bog te neyebao , sad se na ovoj temi piše o kokainu i da gram košta 1000 eura![]()
Moze on ganjati i Boston, dzaba kad oni njega neceMocvara1991 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 09:40Ako Dubai nece biti ucesnik Eurolige jako los potez bi mu bio da ide u Dubai. Musa pod svaku cijenu,ukoliko odlazi iz Reala, treba da ganja euroligasa koji pretenduje na final 4. Nikakvi partizani,dubai,klinci,palci,aba ligasi.
nisu ljudi nista lose rekli.. a musina je ranije meni pisala cisto da se znaTripleThreat je napisao/la: ↑12 maj 2025, 20:11Tema sport i sportiste, a ovdje se diskutuju tuđe žene/zaručnice/djevojke. Napisah ja neki dan, muške mahaluše prave, ni one tetkice im nisu ravne sa ovakvim temama.
Lako je tebi kad imas pare, izgled i pricu, same ti se cure nude...TommyHilfiger je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:14
nisu ljudi nista lose rekli.. a musina je ranije meni pisala cisto da se zna![]()
Pa mislim da u Euroligi ipak ima zainteresovanih ekipa za Musu. Ipak njegov ucinak nije toliko los - zadnje 3 sezone na nekih 20tak minuta zabija 13-14 poena, bio je MVP Spanske lige, MVP play offa spanske lige, najbolja petorka euro lige (sve to u zadnje 3 sezone) i opet ima 25-26 godina (ako se ne varam). Znaci Musa ima veoma dobar CV za Euroligu, jos uvijek je mlad i tek ulazi u najbolje godine, a iza sebe ima menadzera kojem su sva vrata otvorena u evropi. Mada meni navijacki mislim da bi najbolje bilo taj neki evroligas u kojem bi on bio glavni igraca - a to u ovim ekipama koje napadaju trofeje sad trenutno nije moguce, a sigurno ce i visina plate odigrati ulogu kod izbora kluba.DamirT je napisao/la: ↑13 maj 2025, 09:48Moze on ganjati i Boston, dzaba kad oni njega neceMocvara1991 je napisao/la: ↑13 maj 2025, 09:40Ako Dubai nece biti ucesnik Eurolige jako los potez bi mu bio da ide u Dubai. Musa pod svaku cijenu,ukoliko odlazi iz Reala, treba da ganja euroligasa koji pretenduje na final 4. Nikakvi partizani,dubai,klinci,palci,aba ligasi.![]()
ma tebra znas da sam skroman. i pored svega toga gledam da zadovoljim svaku zenu iako me ne zasluzuju.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 10:43Lako je tebi kad imas pare, izgled i pricu, same ti se cure nude...TommyHilfiger je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:14
nisu ljudi nista lose rekli.. a musina je ranije meni pisala cisto da se zna![]()
Znas li kako se krecu cijene u Austriji? Cudno mi da nas Nodi od socijale moze da nabavlja.
a cek jarane, ko si ti ba?TommyHilfiger je napisao/la: ↑15 maj 2025, 21:46ma tebra znas da sam skroman. i pored svega toga gledam da zadovoljim svaku zenu iako me ne zasluzuju.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2025, 10:43Lako je tebi kad imas pare, izgled i pricu, same ti se cure nude...TommyHilfiger je napisao/la: ↑15 maj 2025, 08:14
![]()
Pa ne moze biti toliko glup valjda?
Moze itekako. Oni mu psuju mater balijsku, a on ih uzdize tipa najbolja atmosfera itd.
**** nece, Zvezdasi su vrijedjali Alena Omica
sad cemo mu mi psovati kad bude gostovao u Skenderiji sa Partizanom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.