Šta uradiše od države u pm. Ovo ni hazreti Omer ne može više zaustaviti.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I uštipci su cvaja dole, ali su porcije fkt ogromne
Javorov Do desetka u po somuna 16 KM , grah 18 KM
Jeste , poznati su po velikim porcijama , znao sam na puru otići ali brate krompir
Gledam neki dan reklamu, gdje je na akciji pola kile zlatne džezve 13,45. Ja je ovdje kod Turaka plaćam 8e, bez ikakve akcije. Nedavno je u drugoj turskoj radnji npr Grand kafa bila na "Angebot" 6.5e.
Upravo je to problem, sve postaje skluplje, to sto ljudi rade za robovlasnike koje zaboli qurac za radnike, to je drugi par cipela. Meni je zao tih ljudi ali u drugu ruku svako je sam sebi kriv, ako radis brate godinama za istu platu a potom nista zivo ne poduzmes da ti bude bolje, sta ces im.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:06Rekao bih da je sve isto jer plate rastu, a kada plate rastu onda rastu i cijene svega.
Problem je ljudima koji su pristali na to da rade u firmama koje ne prate rast plata. Ima mnogo takvih, a ima i mnogo onih koji su ispostovali ljude.
Ja jednom svratio u Lidl u Metkoviću, naložio me ovaj rodjak da idemo da kupimo nekih stvari kad smo krenuli na more, kaže pravo jeftino.VensanKasel je napisao/la: ↑18 maj 2025, 12:17Idealna prilika za Lidl da ubije posao , pa da vidimo odgovor "naših" ...
Dzaba sve to, opet svi nekako solidno žive. Kad vidim auta kakva se vozaju, mobiteli kakvi se nosaju, restorani puni, ja ne znam odakle kod nas raja izvlači lovu
Meni se neki dan jela krofna. Odem do pekare sto mi je blizu posla, kaže radnica nema.
Šta misliš kako, zašto ovako dobro rade mikrokreditne organizacije i što svaka 3 mjeseca se otvori nova? Nema jačeg biznisa u državi.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:18Dzaba sve to, opet svi nekako solidno žive. Kad vidim auta kakva se vozaju, mobiteli kakvi se nosaju, restorani puni, ja ne znam odakle kod nas raja izvlači lovu![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, chelsea358 i 10 gostiju.