Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Strucnjaci za namjestanje,stavite svoje listice ovdje danas gdje uplatite 500 kermi,pustite se suplje price.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:34
Ma pusti sadržaj, nego mi objasni kako je to poraz u Širokom iznenađenje?
Pokušajte bar jednom odgovoriti na pitanje, a ne odmah spinovanje kad ste na konopcima.
Morate već jednom shvatiti da ovu sramotu ne možete oprati, pratiće vas do sudnjeg dana. Klub kojeg su sopstveni navijači optužili za namještanje utakmica i to javno.
Željezničar će na Pecari odigrati najbolje što može, pa ćemo da vidimo ko će biti bolji.

Mi Vas osvetili u srazu sa istim tim Sirokim. Oni ce na komsije, ne,ne , e evo Vam 4 com.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- tutankamon1905
- Kontakt:
To se mijenja iz minute u minut i svi sve znaju. I jucer ti je bilo da Borac pusta Radniku sto posto..pa ga dade Posusje za 1:1..onda ipak ne pusta. Na kraju 1:2, pustice Borac Radniku
Tako ce ti i ove utakmice danas bit. Pametnjakovici svi, a niko kakvih para da uzme na ovim provjerenim informacijama
Ne bi dao ništa, jer ono što su napisali iz UNFKS nema cijenu.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:39![]()
![]()
![]()
Moglo je i bolje, sta bi dao da si na "konopcima"
![]()
Mi Vas osvetili u srazu sa istim tim Sirokim. Oni ce na komsije, ne,ne , e evo Vam 4 com.![]()

Mi smo Željo, mi im izbijamo titule iz ruke, sa nama nema talova i dogovora.

Pa ti sad mekeći do zore.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja ne vidim niti jedan razlog normalan da Borac pusti danas Radniku, potpuno je svejedno njima kojeg je nacionalnog predznaka klub, isto ko da s klubovima završavaju a ne sa sudijama. Drugo ima Igman i Gosk obje te ekipe ce za 100.000 k premija letit po terenu da otkinu bod Zrinjskom. Ne shvatam sto bi pustili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:40To se mijenja iz minute u minut i svi sve znaju. I jucer ti je bilo da Borac pusta Radniku sto posto..pa ga dade Posusje za 1:1..onda ipak ne pusta. Na kraju 1:2, pustice Borac Radniku
Tako ce ti i ove utakmice danas bit. Pametnjakovici svi, a niko kakvih para da uzme na ovim provjerenim informacijama
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Reče navijač kluba koji je kaznjen za namještanje utakmica kao i pokojn mui trener u bivšoj nam državi ...e s ...m vam se na poštenjeVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:34
Pokušajte bar jednom odgovoriti na pitanje, a ne odmah spinovanje kad ste na konopcima.
Morate već jednom shvatiti da ovu sramotu ne možete oprati, pratiće vas do sudnjeg dana. Klub kojeg su sopstveni navijači optužili za namještanje utakmica i to javno.
Željezničar će na Pecari odigrati najbolje što može, pa ćemo da vidimo ko će biti bolji.
Pa to je valjda bilo jasno kao dan, ili ti možda imaš neko drugo objašnjenje zašto je Borac dva puta odgađao utakmicu i bilo mu je važno da igra dan poslije Zrinjskog?tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:40I jucer ti je bilo da Borac pusta Radniku sto posto..pa ga dade Posusje za 1:1..onda ipak ne pusta. Na kraju 1:2, pustice Borac Radniku
Poslije utakmice Zrinjskog je krenulo trpanje na Radnik, zato se desilo ovo što se desilo sa kvotom. Sad je i to veliki teret za Borac, nije se baš često dešavalo da je neki kladioničarski tip postao ovoliki mainstream.
Da ga Ivančić nije zabio sad bi ti na Borac bila kvota 1,10.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogao si i ovako, reče navijač kluba koji je Vici Zeljkoviću izbio titulu i 10+ miliona maraka.

Ovako to rade velikani,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne znam, al kvotu 3,40 na Borac protiv bilo koga u BiH ne bih propustio. 30eura pa sta bude, win win situacijajurisicduska je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:44Ja ne vidim niti jedan razlog normalan da Borac pusti danas Radniku, potpuno je svejedno njima kojeg je nacionalnog predznaka klub, isto ko da s klubovima završavaju a ne sa sudijama. Drugo ima Igman i Gosk obje te ekipe ce za 100.000 k premija letit po terenu da otkinu bod Zrinjskom. Ne shvatam sto bi pustili.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:40To se mijenja iz minute u minut i svi sve znaju. I jucer ti je bilo da Borac pusta Radniku sto posto..pa ga dade Posusje za 1:1..onda ipak ne pusta. Na kraju 1:2, pustice Borac Radniku

-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:43Ne bi dao ništa, jer ono što su napisali iz UNFKS nema cijenu.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:39![]()
![]()
![]()
Moglo je i bolje, sta bi dao da si na "konopcima"
![]()
Mi Vas osvetili u srazu sa istim tim Sirokim. Oni ce na komsije, ne,ne , e evo Vam 4 com.![]()
![]()
Mi smo Željo, mi im izbijamo titule iz ruke, sa nama nema talova i dogovora.![]()
Pa ti sad mekeći do zore.![]()
Amar , Amar, Osim, Osim

Otjeraste postenjacinu, a toliko Vam radosti donio

To saopstenje je zayebancija,da se ima o cemu prepucavati.
Mekeci ne dolikuje da govori sugradjanin sugradjaninu. Postovanje dobri komso

-
- Kontakt:
I posteno 5:0 za 25 minuta, nekom donesoste 10+ miliona maraka. Samo nekoliko dana poslije 2:1. Posteno komso.

Sinoć kvota 6 na Radnik, danas 1.85 hahaha koja štimačina. Ima ovdje sigurno argumenata za otvaranje slučaja u UEFA. Kao što rekoh, neće ovaj i ovakav Borac dugo trajati, vjerovatno će ih izbaciti iz lige zbog ovoga kroz sezonu ili dvije.
https://www.betmonitor.com/odds-compari ... /108562167
https://www.betmonitor.com/odds-compari ... /108562167
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Nek ti odgovore samo koja je logika da se namjesti sa SB? Logika je da je nema niti da je namjesteno,kako izgleda namjesten mec pogledati Sloga-Zeljo i onaj teatar. Nek nam objasne takodje aferu Punac.visokohz je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:45Reče navijač kluba koji je kaznjen za namještanje utakmica kao i pokojn mui trener u bivšoj nam državi ...e s ...m vam se na poštenjeVirtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:34
-
- Kontakt:
Ajde tikete na sunce da prepisemo i uzmemo hiljade markica. Ovako i za Sarajevo pisali pa nigdje uplata i listica sve lafo znali.
-
- Kontakt:
Pa ja koliko znam i po prvobitnim terminima prvo se igrala utakmica Zrinjskog pa Borca. Kakve veze pomjeranja termina imaju sa štimanjem kad je i prvobitno bilo ovako samo petak/subota ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Baš tako, ovdje svako zna šta je Sarajevo prodalo a šta Željo kupio ali nikad niko da tiket uslika.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 13:35Strucnjaci za namjestanje,stavite svoje listice ovdje danas gdje uplatite 500 kermi,pustite se suplje price.
Svima priča ne kladim se ja a mi najjači na svijetu po broju kockara po glavi stanovnika

Grupa iznad svakog pojedinca.
Ovi ljudi su fenomen. Sreća pa ja mogu ponavljati do besvijesti.
Niko od nas ništa nije rekao, rekli su navijači FK Sarajevo, odnosno UNFKS - Horde Zla.
Niko od nas ništa nije rekao, rekli su navijači FK Sarajevo, odnosno UNFKS - Horde Zla.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Propustio si sve one silne tikete koji su se provlačili danima po ovom forumu i društvenim mrežama? Zanimljivo. Posebno onaj sa utakmice Borac - Sarajevo? Baš zanimljivo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:09Baš tako, ovdje svako zna šta je Sarajevo prodalo a šta Željo kupio ali nikad niko da tiket uslika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ove godine najveća je sigurica naredno kolo:
Željezničar - Velež 2

Željezničar - Velež 2

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa ne kontam šta trebam jest dogovorili su sa Borcem ali za 5 godina ćemo mi s nekim naštimati nekome dati i šta ću onda?Virtu4l je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:11Propustio si sve one silne tikete koji su se provlačili danima po ovom forumu i društvenim mrežama? Zanimljivo. Posebno onaj sa utakmice Borac - Sarajevo? Baš zanimljivo.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 maj 2025, 14:09Baš tako, ovdje svako zna šta je Sarajevo prodalo a šta Željo kupio ali nikad niko da tiket uslika.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123, Orjuna i 13 gostiju.