Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Sta ste ste nalozili, Lec vozi sporije od Norrisa na novim gumama. Samo su syebali McLaren koji su zbog brza 2 kruga na pocetku stinta usli u box bezveze.
Ovdje Maxa moze syebati jedino SC ili box.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovdje ako Lando drasticno ne bude brzi od Maxa na H gumama, ovo je gotovo. Piastri maximalno ovdje P3 moze biti. Jako losa strategija za njega.
mozel ovaj hamilton do iduceg ramazanskog bajrama preci antonelija 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Norris je maksimalno zgužen
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Koliko srece tj. nesrece 

Daj praci SC, ili pustaj ovo. Ovako nema smisla.
P.S. Nista, nastavi se. Gotova je ova utrka.
Albon P3

P.S. Nista, nastavi se. Gotova je ova utrka.
Albon P3

-
- Kontakt:
mora magarac norris profitirat od sc kako god okrenes
Jedino neki skori safety car moze unijeti neku zanimljivost, ovo sada kako je trenutno djeluje zavrseno
-
- Kontakt:
Steta za Lecoerca, sav odlican posao pade u vodu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Šanse su mizerne, ali hajmo Albon do podijuma
#Punoljetstvo
Hebo ga ćaća holandski..kad te proshere onda te baš prohsere..virtual mu napravi razliku koju ni u snu nije očekivao
- AshburtonG
- Kontakt:
Hamilton nakon 30 krugova u DRSu Kimija konacno prosao. 

Profitirao je tako sto je za Maxom zaostajao 9 sec, a nakon SC-a 22 sec?TommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:47mora magarac norris profitirat od sc kako god okrenes
Stvarno svakakvi glupani komentiraju javno.
-
- Kontakt:
Glupaneeee.TommyHilfiger je napisao/la: ↑18 maj 2025, 15:53bravoooo lazni goat napokon
retardu, da nije bilo sc zavrsio bi iza piastrija ovako je ispred.. prati utrku jednom u zivotu i ne brukaj se
Piastri je davno otpao za borbi P1 i P2. U opste nije bio u ovoj prici. Ali neko tvoje intelogencije, odnosno neinteligencije, to ne moze skontati.
Glupane, evo da ti i nacrtam. U tom trenutku, Noris je bio 5 sec iza Piastria, sa novim gumama, a Piastri imao jos jedan box da odradi. Moze li tvoj sicusni mozak to skontati?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 maj 2025, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.